Petr Rychlý wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Rychlý

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1965 (?)
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herec, moderátor, dablér

Petr Rychlý - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1965 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Rychlý 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Petr Rychlý
datum narození v roce *1965
(herec, moderátor, dablér, instagram)

Petr Rychlý - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
(2015) - Večerníček jak ho (ne)znáte
(2014) - Všechno nejlepší
(2014) - Dobrovolní hasiči roku 2014
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Pomozte dětem 2013
(2013) - Český žurnál: Spřízněni přímou volbou
(2013) - Český žurnál (TV seriál)
(2013) - Čtyřlístek ve službách krále
(2012) - Grilování s Vodouchem
(2012) - Vynálezce Alva (TV seriál)
(2011) - Poker Star
(2011) - Do roka a do dna
(2010) - Show Jana Krause
(2009) - 15 let TV Nova: První (k)roky
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Hospoda U bílé kočky
(2008) - Posedlost šermem
(2008) - Tři prasátka (TV seriál)
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2006) - Čétéčko
(2005) - Smějeme se s Petrem Rychlým
(2005) - Scénky na scénu
(2005) - Nova sobě
(2005) - Ať žije Valentýn!
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2003) - Volenka
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Střelnice
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2002) - Osmý den schází nám
(2002) - Prsten kohouta Alektrya
(2001) - Tyjátr
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Rady ptáka Loskutáka
(2001) - Dobroty
(2001) - Politik a herečka
(2001) - Blboun (divadelní záznam)
(2000) - Souhvězdí Novy
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Hogo Fogo
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Natočto!
(1999) - Babeta
(1999) - Policajti z předměstí (TV seriál)
(1998) - Zlatíčka
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Sama doma
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1998) - Jacobowski a plukovník (divadelní záznam)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
(1996) - Poprask na laguně (divadelní záznam)
(1995) - Tvůj svět
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Ptákoviny
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Rychlý 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Rychlý - herec, moderátor, dablér

se narodil v roce *1965 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Rychlý

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Petr Rychlý
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
16°40’
 
LunaLuna:
Kozoroh
15°37’
 
MerkurMerkur:
Lev
27°36’
R
VenušeVenuše:
Panna
17°57’
 
MarsMars:
Váhy
23°10’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
24°02’
 
SaturnSaturn:
Ryby
15°49’
R
UranUran:
Panna
13°25’
 
NeptunNeptun:
Štír
17°15’
 
PlutoPluto:
Panna
15°03’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°17’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
3°40’
 
CheirónCheirón:
Ryby
21°42’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »