Petr Soukup wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Soukup

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1951 (?)
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
režisér, herec

Petr Soukup - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1951 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Soukup 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Petr Soukup
datum narození v roce *1951
(režisér, herec, instagram)

Petr Soukup - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Zpívá celá rodina
(2015) - Atlet roku 2015
(2014) - Zlínský festivalový galavečer 2014
(2014) - Atlet roku 2014
(2013) - Zpívá celá rodina 2013
(2013) - Pomozte dětem 2013
(2013) - Barrandovská abeceda
(2013) - Atlet roku 2013
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Atlet roku 2012
(2012) - Ptákoviny podle Aristofana (divadelní záznam)
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - TýTý 2010
(2011) - E.ON Energy Globe Award ČR 2011
(2011) - Café Barrandov
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Atlet roku 2011
(2010) - 80 let Divadla Spejbla a Hurvínka
(2010) - Kapka naděje
(2010) - E.ON Energy Globe Award ČR 2010
(2010) - Atlet roku 2010
(2010) - Koncert Evy Urbanové a Karla Gotta v Lucerně 2010 (koncert)
(2009) - Atlet roku 2009
(2009) - Václav Neckář a hosté (koncert)
(2008) - Atlet roku 2008
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Humor na scénu!
(2007) - Atlet roku 2007
(2006) - Zlínský festivalový galavečer
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2006) - Atlet roku 2006
(2004) - Život plný písniček
(2002) - Olympic slaví 40 let (koncert)
(2002) - Hvězdy na Vltavě (koncert)
(2000) - Zeměkoule
(2000) - Velký rodinný souboj
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1997) - Hejbni kostrou
(1992) - Tutovka
(1990) - Michal Tučný v lapáku
(1989) - Musical Olympus
(1989) - Krev toulavá
(1988) - Tisíckrát
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Imaginativ
(1987) - Domácí úkoly
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1985) - Videostop
(1985) - Hity Praotce Čecha, aneb Haló, tady Orchestr a Balet Čs. televize
(1984) - Loupežnická revue aneb Haló, tady Orchestr a Balet Čs. televize
(1984) - ABECEDA
(1983) - Houslové klíče Karla Gotta
(1982) - Jak zvážit sněhovou vločku
(1981) - Kam zmizel klaun?

Petr Soukup - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Soukup 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Soukup - režisér, herec

se narodil v roce *1951 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Soukup

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Petr Soukup
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
13°50’
 
LunaLuna:
Kozoroh
5°34’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
21°16’
 
VenušeVenuše:
Ryby
3°18’
 
MarsMars:
Ryby
9°23’
 
JupiterJupiter:
Ryby
11°43’
 
SaturnSaturn:
Váhy
1°55’
R
UranUran:
Rak
6°02’
R
NeptunNeptun:
Váhy
19°29’
R
PlutoPluto:
Lev
18°46’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
21°00’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
13°12’
 
CheirónCheirón:
Střelec
29°30’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »