Petr Svojtka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Svojtka

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 35 let
Úmrtí:
9.5.1982 (Příčina: Alkohol, Nehoda)
Povolání:
herec

Petr Svojtka - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
25.9.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Svojtka 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Petr Svojtka
datum narození 25.9.1946
(herec, instagram)

Petr Svojtka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Být, či nebýt?
(1983) - Propast
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Pouť králů
(1981) - Ta rozkošná mateřská dovolená
(1981) - Ta chvíle, ten okamžik
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Načasovaná smrt
(1981) - Logik
(1980) - Poslední prázdniny (divadelní záznam)
(1980) - Oddělení zvláštní péče
(1980) - Královská hra
(1979) - Zadržitelný vzestup Arthura Uie (divadelní záznam)
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Signál
(1979) - Řekni mi to beze slov
(1979) - Příbuzenstvo
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Historie začíná pod kaštany
(1979) - Drsná Planina
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Princ a Večernice
(1978) - Posledná fotografia
(1978) - Podnájem
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1977) - Rose Marie
(1977) - Oddechový čas
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Básník, služka a král
(1976) - Hudební studio M
(1976) - Zn. Svobodný otec
(1976) - To naše ulice ještě nezažila
(1976) - Milenci z kiosku (divadelní záznam)
(1976) - Malá mořská víla
(1976) - Krása
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Běž, ať ti neuteče
(1975) - Škaredá dědina
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1975) - Na konci světa
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Rafan
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Kino
(1974) - Když ty se ani nezajímáš o moji práci
(1974) - Eskulapův přístav
(1973) - Tři oříšky pro Popelku
(1973) - Milenci v roce jedna
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Josefina
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Bratranec Pons
(1972) - Bitva o Hedviku
(1971) - Zlatá hvězda na cestách
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1970) - Radúz a Mahulena
(1970) - Nevěsta
(1968) - Těch několik dnů...
(1968) - Maratón
(1968) - Lidová suita
(1967) - Noc nevěsty
(1965) - Šerif za mrežami
(1964) - Místo v houfu
(1964) - Bubny
Petr Svojtka - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.9.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Svojtka 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Svojtka - herec

se narodil 25.9.1946 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Svojtka

Dnes se narodili
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Petr Svojtka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
1°48’
 
LunaLuna:
Váhy
3°26’
 
MerkurMerkur:
Váhy
10°13’
 
VenušeVenuše:
Štír
16°42’
 
MarsMars:
Štír
0°32’
 
JupiterJupiter:
Štír
0°00’
 
SaturnSaturn:
Lev
6°08’
 
UranUran:
Blíženci
21°47’
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°06’
 
PlutoPluto:
Lev
12°48’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
15°18’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
15°52’
 
CheirónCheirón:
Váhy
23°29’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
0xZeměZemě
8xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy George Roy Hill
(*1921) režisér filmu Butch Cassidy and the Sundance Kid

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1960) scénárista, režisér

Česká republika Richard Genzer
(*1966) herec, moderátor

Spojené státy JoJo
(*1990) zpěvačka, textařka, herečka

Velká Británie princ George - Vévoda z Kentu
(*1902) princ, vévoda


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924 - 1996) herec

Velká Británie Emily Brontë
(*1818 - 1848) spisovatelka

Německo Alois Alzheimer
(*1864 - 1915) německý psychiatr a neuropatolog

Velká Británie J. M. W. Turner
(*1775 - 1851) anglický romantický krajinář

Japonsko Masaru Ibuka
(*1908 - 1997) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »