Petr Vacek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Vacek

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1965 (?)
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec

Petr Vacek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1965 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Vacek 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Petr Vacek
datum narození v roce *1965
(herec, instagram)

Petr Vacek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Písničkohraní
(2015) - 13. komnata Jana Hrušínského
(2015) - Správnej dres
(2014) - František Kupka: Cesta k abstrakci
(2014) - Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Česká hlava 2013
(2013) - Copak bych vám lhal?
(2013) - Hádanky domů života (TV seriál)
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - Koule
(2012) - Česká 30
(2011) - Partička
(2011) - Kolo plné hvězd
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Maestra Ayahuasca
(2010) - Nikdo není dokonalý speciál
(2010) - Mazec
(2010) - Za tajemstvím šumavských lesů
(2009) - 13. komnata Jany Synkové
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2008) - Přísně tajné
(2006) - Pomáhejme si
(2006) - Párty s kuchařem
(2005) - Pocta V+W
(2005) - Co znamená demokracie
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2004) - Kinobazar
(2004) - Kousek nebe
(2003) - Mazaný Filip
(2001) - ABCD ekologie aneb Životabudič (TV seriál)
(2001) - Vyhnání z ráje
(2000) - Velký rodinný souboj
(2000) - Příběh duhových bojovníků - Greenpeace
(2000) - Duna (TV seriál)
(1999) - Věšák
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Hlava Medúzy (divadelní záznam)
(1999) - Eliška má ráda divočinu
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Kázání rybám (TV seriál)
(1998) - Ukradená babička
(1998) - O příliš malém zázraku
(1998) - Jak se Matěj učil čarodějem
(1998) - Já a Karel
(1997) - Vsaďte se!
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovský koncert Jiřího Korna
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
(1996) - Chladné srdce
(1994) - Ptákoviny
(1994) - Na vlastní nebezpečí
(1994) - Učitel tance
(1994) - Saturnin
(1994) - Saturnin (TV seriál)
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Diamantové meče
(1994) - Amerika
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Václav Havel - česká pohádka
(1993) - Česká soda (TV seriál)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1991) - Vánoce v Ypsilonce
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1985) - Gobseck
(1985) - Černá země (TV seriál)
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1977) - Ať žijí duchové!

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Vacek 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Vacek - herec

se narodil v roce *1965 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Vacek

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Petr Vacek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
10°52’
 
LunaLuna:
Střelec
26°01’
 
MerkurMerkur:
Střelec
19°23’
 
VenušeVenuše:
Střelec
16°27’
 
MarsMars:
Panna
23°57’
 
JupiterJupiter:
Býk
16°14’
R
SaturnSaturn:
Ryby
1°20’
 
UranUran:
Panna
14°46’
R
NeptunNeptun:
Štír
19°19’
 
PlutoPluto:
Panna
16°16’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
21°56’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
9°12’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°49’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »