Petula Clark wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petula Clark
(Petula Sally Olwen Clark)

Pohlaví:
Žena
Narození:
15.11. 1932 - 05:00h
Místo:
Epsom, Anglie
Země:
Věk:
85 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka

Petula Clark - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
15.11.1932 - 05:00  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
15.11.1932 - 05:00  
GB, Epsom:
51°20' s.š., 0°16' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petula Clark 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Petula Clark
datum narození 15.11.1932
(herečka, zpěvačka, instagram)

Petula Clark - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Adam Hills in Gordon St Tonight
(2009) - Chabada (TV seriál)
(2006) - Les Années bonheur
(2003) - La méthode Cauet
(2003) - Charlie Chaplin - Les années suisses
(2001) - Petula Clark: A Sign of the Times
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(1996) - Thé ou café
(1994) - I Know Where I'm Going! Revisited
(1990) - Dors: The Other Diana
(1985) - Muppet Video: Rowlf's Rhapsodies with the Muppets
(1983) - Petula
(1982) - Women I Love: Beautiful But Funny
(1981) - Sans famille (TV seriál)
(1980) - Vysněná země
(1977) - Olde English Christmas
(1977) - Drôles de zèbres
(1974) - Les Grands moments de dimanche - Salvador
(1973) - The Sound of Petula (TV seriál)
(1973) - Opryland
(1969) - Sbohem, pane profesore!
(1968) - Frost on Sunday
(1968) - Petula
(1968) - Divotvorný hrnec
(1966) - The Big T.N.T. Show
(1965) - Questo pazzo, pazzo mondo della canzone
(1965) - Questi pazzi, pazzi italiani
(1964) - Top of the Pops
(1964) - À couteaux tirés
(1963) - Jolanthe lässt bitten....
(1961) - Age tendre et tête de bois
(1960) - Nuorten tanssihetki
(1960) - Bon soir, Kathrin! (TV seriál)
(1958) - 6.5 Special
(1958) - A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
(1957) - Discorama
(1957) - That Woman Opposite
(1955) - Track the Man Down
(1954) - The Runaway Bus
(1954) - The Happiness of Three Women
(1954) - The Gay Dog
(1952) - Made in Heaven
(1952) - The Card
(1951) - Tin Pan Alley
(1951) - Madame Louise
(1951) - Bílé chodby
(1950) - Dance Hall
(1949) - Vote for Huggett
(1949) - The Romantic Age
(1949) - The Huggetts Abroad
(1949) - Don't Ever Leave Me
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Vice Versa
(1948) - Here Come the Huggetts
(1948) - Easy Money
(1946) - Trouble at Townsend
(1946) - London Town
(1945) - Cesta k cíli
(1945) - Byl jsem nevinen
(1944) - Strawberry Roan
(1944) - Medal for the General

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.11.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petula Clark 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petula Clark - herečka, zpěvačka

se narodila 15.11.1932 ve městě Epsom, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petula Clark

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Petula Clark
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
22°38’
1
 
LunaLuna:
Blíženci
13°16’
8
 
MerkurMerkur:
Střelec
15°05’
2
 
VenušeVenuše:
Váhy
15°38’
12
 
MarsMars:
Panna
0°38’
10
 
JupiterJupiter:
Panna
19°01’
11
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°39’
3
 
UranUran:
Beran
20°12’
6
R
NeptunNeptun:
Panna
9°58’
10
 
PlutoPluto:
Rak
23°21’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
13°22’
5
R
Černá LunaLilith:
Býk
21°50’
7
 
CheirónCheirón:
Býk
26°18’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
6°41’
5
Domy:
Váhy
27°20’
Beran
27°20’
2:
Štír
24°19’
8:
Býk
24°19’
3:
Střelec
28°02’
9:
Blíženci
28°02’
Vodnář
6°25’
Lev
6°25’
5:
Ryby
10°30’
Panna
10°30’
6:
Beran
7°02’
Váhy
7°02’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
16°52’
11
Slun./Luna:
Panna
2°57’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »