Phil Collins wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Phil Collins
(Philip David Charles Collins)

Pohlaví:
Muž
Narození:
30.1. 1951 - 00:05h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
67 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 2
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák

Phil Collins - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (B)
Datum narození a čas (místní čas):
30.1.1951 - 00:05  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.1.1951 - 00:05  
GB, Londýn:
51°30' s.š., 0°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Phil Collins 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Phil Collins
datum narození 30.1.1951
(herec, zpěvák, instagram)

Phil Collins - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 808
(2010) - Daybreak
(2009) - Prog Rock Britannia
(2008) - Sedm epoch rocku (TV seriál)
(2008) - Genesis - koncert v Římě (koncert)
(2006) - Les Années bonheur
(2005) - Tommy and Quadrophenia Live: The Who (koncert)
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - The Phil Collins: Finally... First Farewell Tour (koncert)
(2003) - The Best Hit USA
(2003) - Kniha džunglí 2
(2002) - Party at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham Palace (koncert)
(2002) - The Jubilee Girl
(2001) - Genesis: The Way We Walk - Live in Concert (koncert)
(2001) - The Genesis Songbook
(2000) - GPTV
(2000) - The Beatles Revolution
(1999) - Classic Albums: Phil Collins - Face Value
(1999) - Bagpipe: Instrument of War - Part 2
(1998) - Na plovárně
(1998) - Top Ten (TV seriál)
(1998) - Phil Collins: Paris Live (koncert)
(1998) - Phil Collins & His Big Band (koncert)
(1998) - In My Life
(1997) - VH1 Storytellers (TV seriál)
(1997) - All-Star Concert for Montserrat (koncert)
(1995) - You Can't Do That! The Making of 'A Hard Day's Night'
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 6
(1995) - Balto
(1994) - Howard Stern
(1994) - Phil Collins: A Closer Look
(1993) - The Who's Tommy, the Amazing Journey
(1993) - Podvodníci
(1993) - Calliope
(1993) - A kapela hrála dál
(1992) - Genesis - Hold On My Heart (hudební videoklip)
(1992) - Gomorron
(1992) - Jedno dítě, jeden hlas
(1991) - Two Rooms: A Tribute to Elton John & Bernie Taupin (koncert)
(1991) - Queen: The Days of Our Lives
(1991) - Eric Clapton: 24 Nights (koncert)
(1991) - Hook
(1990) - Live at Knebworth
(1989) - BingoLotto
(1989) - The Who Live, Featuring the Rock Opera Tommy (koncert)
(1988) - Phil Collins - Groovy Kind Of Love (hudební videoklip)
(1988) - The Prince's Trust Rock Gala (koncert)
(1988) - Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)
(1988) - Genesis: Live at Wembley Stadium (koncert)
(1988) - Buster
(1987) - The Magic Years, Vol. 3
(1987) - The Magic Years, Vol. 2
(1987) - The Magic Years, Vol. 1
(1987) - The Return of Bruno
(1986) - The Prince's Trust Rock Gala: 10th Birthday (koncert)
(1986) - Eric Clapton and Friends (koncert)
(1985) - Känguru
(1985) - Live Aid (koncert)
(1984) - Album Flash (TV seriál)
(1984) - The Secret Policeman's Private Parts (divadelní záznam)
(1982) - The Prince's Trust Rock Gala (koncert)
(1982) - The Secret Policeman's Other Ball (divadelní záznam)
(1981) - Wetten, dass..?
(1976) - Genesis: A Band in Concert (koncert)
(1967) - Calamity the Cow
(1964) - Top of the Pops
(1964) - Perný den
(1955) - This Is Your Life (TV seriál)
Phil Collins - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1958) Dana Tyler
(*1953) Oleta Adams

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.1.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Phil Collins 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Phil Collins - herec, zpěvák

se narodil 30.1.1951 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Phil Collins

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Phil Collins
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
9°17’
4
 
LunaLuna:
Štír
1°09’
1
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
15°29’
3
 
VenušeVenuše:
Vodnář
27°42’
4
 
MarsMars:
Ryby
5°52’
4
 
JupiterJupiter:
Ryby
10°42’
4
 
SaturnSaturn:
Váhy
2°04’
11
R
UranUran:
Rak
6°11’
9
R
NeptunNeptun:
Váhy
19°30’
12
R
PlutoPluto:
Lev
18°52’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
21°15’
5
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
12°42’
8
 
CheirónCheirón:
Střelec
29°06’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
5°53’
3
Domy:
Váhy
27°46’
Beran
27°46’
2:
Štír
24°47’
8:
Býk
24°47’
3:
Střelec
28°37’
9:
Blíženci
28°37’
Vodnář
7°06’
Lev
7°06’
5:
Ryby
11°10’
Panna
11°10’
6:
Beran
7°35’
Váhy
7°35’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
7xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
17°26’
11
Slun./Luna:
Střelec
20°13’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »