Phil Hartman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Phil Hartman
(Phillip Edward Hartmann)

Pohlaví:
Muž
Narození:
24.9. 1948 - 17:00h
Místo:
Brantford, Ontario
Země:
Věk:
† 49 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
28.5.1998 (Příčina: Vražda)
Povolání:
herec

Phil Hartman - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
24.9.1948 - 17:00  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
24.9.1948 - 21:00  
CA, Brantford:
43°8' s.š., 80°16' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Phil Hartman 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Phil Hartman
datum narození 24.9.1948
(herec, instagram)

Phil Hartman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Christopher Walken
(2003) - The Simpsons: Dark Secrets (TV seriál)
(2002) - The Simpsons: Heaven and Hell
(2000) - The Simpsons.com
(1999) - Saturday Night Live 25
(1998) - Tichá noc Bustera a Chaunceyho
(1998) - Simpsonovi: Příliš drsný pro TV
(1998) - Malí válečníci
(1997) - Druhá občanská válka
(1996) - Seržant Bilko
(1996) - Rolničky, kam se podíváš
(1995) - Kelsey Grammer Salutes Jack Benny
(1995) - Stuart Saves His Family
(1995) - NewsRadio (TV seriál)
(1995) - Nevítaná návštěva
(1995) - Bláznivá vychovatelka
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - The Second Annual Comedy Hall of Fame
(1994) - Vládce knih
(1994) - Hamouni
(1994) - Extra Terrorestrial Alien Encounter
(1993) - The First Annual Comedy Hall of Fame
(1993) - Úsvit
(1993) - The Twelve Days of Christmas
(1993) - Šišouni v New Yorku
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1993) - CB4: Cesta ke slávě
(1993) - A tak jsem si vzal řeznici
(1991) - One Special Victory
(1991) - Detektiv Duck (TV seriál)
(1990) - Rychlá změna
(1990) - Letohrátky (TV seriál)
(1990) - Gravedale High (TV seriál)
(1989) - The More You Know
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Jak se dostat na vysokou
(1989) - Fletch žije
(1988) - Fantastic Max (TV seriál)
(1987) - Schůzka naslepo
(1987) - Malý toaster
(1987) - Amazonky na Měsíci
(1986) - Tři amigos
(1986) - Pee-wee's Playhouse (TV seriál)
(1986) - Last Resort
(1986) - Jumpin' Jack Flash
(1986) - Dennis - postrach okolí (TV seriál)
(1985) - Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)
(1985) - Pee-Weeho velké dobrodružství
(1985) - Our Time (TV seriál)
(1984) - Weekend Pass
(1984) - Challenge of the GoBots (TV seriál)
(1982) - Pandemonium
(1981) - Šmoulové (TV seriál)
(1981) - The Pee-wee Herman Show
(1981) - Dennis the Menace in Mayday for Mother
(1980) - The Six O'Clock Follies (TV seriál)
(1980) - The Gong Show Movie
(1980) - Skateboard Madness
(1980) - Příběhy Cheeche a Chonga
(1979) - Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.9.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Phil Hartman 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Phil Hartman - herec

se narodil 24.9.1948 ve městě Brantford, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Phil Hartman

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Phil Hartman
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
1°41’
8
 
LunaLuna:
Blíženci
15°12’
4
 
MerkurMerkur:
Váhy
27°43’
8
 
VenušeVenuše:
Lev
17°04’
7
 
MarsMars:
Štír
14°19’
9
 
JupiterJupiter:
Střelec
21°27’
11
 
SaturnSaturn:
Panna
0°39’
7
 
UranUran:
Rak
0°31’
5
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°18’
8
 
PlutoPluto:
Lev
15°54’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
6°38’
3
R
Černá LunaLilith:
Ryby
7°20’
1
 
CheirónCheirón:
Štír
22°08’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
21°21’
8
Domy:
Vodnář
7°51’
Lev
7°51’
2:
Ryby
27°30’
8:
Panna
27°30’
3:
Býk
4°48’
9:
Štír
4°48’
Blíženci
0°29’
Střelec
0°29’
5:
Blíženci
21°13’
Střelec
21°13’
6:
Rak
11°44’
Kozoroh
11°44’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
8xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
4°10’
11
Slun./Luna:
Lev
8°27’
7


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »