Pink wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pink
(Alecia Beth Moore)

Pohlaví:
Žena
Narození:
8.9. 1979 - 15:00h
Místo:
Doylestown, Pennsylvania
Země:
Věk:
39 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, textařka

Pink - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Lepoivre (C)
Datum narození a čas (místní čas):
8.9.1979 - 15:00  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.9.1979 - 19:00  
US, Doylestown:
40°12' s.š., 77°43' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pink 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Pink
datum narození 8.9.1979
(herečka, zpěvačka, textařka, instagram)

Pink - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Hired Gun
(2015) - Janis: Little Girl Blue
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - Grammy Awards 2014
(2013) - P!nk: Just Give Me A Reason ft. Nate Ruess (hudební videoklip)
(2013) - Pink ft. Lily Allen - True Love (hudební videoklip)
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2013) - P!nk Live v Melbourne (koncert)
(2013) - Pink: Staying True
(2012) - P!nk - Try (hudební videoklip)
(2012) - 2012 MTV Video Music Awards
(2012) - I Heart Radio Music Festival
(2012) - Díky za ty dary
(2011) - Pink: Fuckin' Perfect (hudební videoklip)
(2011) - Happy Feet 2
(2010) - Pink - Raise Your Glass (hudební videoklip)
(2010) - 2010 American Music Awards
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Dostaň ho tam
(2009) - Pink - I Don't Believe You (hudební videoklip)
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2009) - Pink: Live in Australia (koncert)
(2009) - Pink: Funhouse (koncert)
(2009) - The People Speak
(2009) - Stolen for Fashion
(2008) - MTV Europe Music Awards 2008
(2007) - Já jsem zvíře - Příběh Ingrid Newkirkové a organizace PETA
(2007) - Katakomby
(2006) - Pink - Nobody Knows (hudební videoklip)
(2006) - MTV Video Music Awards 2006
(2006) - Pink: Live at Wembley Arena (koncert)
(2006) - Pink
(2004) - The X Factor
(2004) - Sex 'n' Pop (TV seriál)
(2004) - Pink - Live In Europe - Try This Tour (koncert)
(2003) - Pink - Trouble (hudební videoklip)
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Junior Eurovision Song Contest
(2003) - 50 Sexiest Video Moments
(2003) - Charlieho andílci: Na plný pecky
(2002) - Pink - Just Like a Pill (hudební videoklip)
(2002) - Pink - Family Portrait (hudební videoklip)
(2002) - MTV Icon: Aerosmith
(2002) - Smash Hits Poll Winners Party 2002
(2002) - Rollerball
(2001) - Christina Aguilera: Lady Marmalade (hudební videoklip)
(2001) - The 25 Hottest Stars Under 25
(2001) - Total Access 24/7
(2001) - Rockin New Year's Eve 2002
(2001) - MTV Icon: Janet Jackson
(2001) - Ski to the Max
(2000) - Summer Music Mania 2000
(2000) - Diary
(2000) - Sisqó's Shakedown (TV seriál)
(1999) - TV total
(1999) - Spongebob v kalhotách (TV seriál)
(1998) - CD:UK
(1992) - Gomorron
(1980) - Children in Need
(1964) - Top of the Pops
Pink - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1975) Carey Hart - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1962) Tommy Lee
(*1977) Joey Fatone

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.9.1979 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pink 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pink - herečka, zpěvačka, textařka

se narodila 8.9.1979 ve městě Doylestown, Pennsylvania, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pink

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Pink
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
15°31’
9
 
LunaLuna:
Beran
18°20’
4
 
MerkurMerkur:
Panna
11°24’
9
 
VenušeVenuše:
Panna
19°25’
9
 
MarsMars:
Rak
20°09’
7
 
JupiterJupiter:
Lev
25°45’
8
 
SaturnSaturn:
Panna
17°01’
9
 
UranUran:
Štír
17°45’
11
 
NeptunNeptun:
Střelec
17°44’
12
 
PlutoPluto:
Váhy
17°49’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
7°56’
8
R
Černá LunaLilith:
Panna
6°46’
8
 
CheirónCheirón:
Býk
13°42’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
26°33’
7
Domy:
Střelec
23°44’
Blíženci
23°44’
2:
Vodnář
0°20’
8:
Lev
0°20’
3:
Ryby
10°56’
9:
Panna
10°56’
Beran
15°46’
Váhy
15°46’
5:
Býk
12°26’
Štír
12°26’
6:
Blíženci
3°56’
Střelec
3°56’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
19°45’
11
Slun./Luna:
Rak
1°56’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »