Pitbull wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pitbull
(Armando Christian Pérez)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Miami, Florida
Země:
Věk:
37 let
Povolání:
herec, rapper

Pitbull - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.1.1981 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pitbull 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Pitbull
datum narození 15.1.1981
(herec, rapper, instagram)

Pitbull - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 2015 Billboard Music Awards
(2015) - Jennifer Lopez: Dance Again
(2015) - Empire (TV seriál)
(2014) - Pitbull featuring Jennifer Lopez & Claudia Leitte - We Are One (hudební videoklip)
(2014) - Pitbull featuring G.R.L. - Wild Wild Love (hudební videoklip)
(2014) - Inna featuring Pitbull: Good Time (hudební videoklip)
(2014) - Enrique Iglesias featuring Pitbull - I'm a Freak (hudební videoklip)
(2014) - Elvis Crespo featuring Pitbull and Yupi: Sopa de Caracol (hudební videoklip)
(2014) - Austin Mahone ft. Pitbull - MMM Yeah (hudební videoklip)
(2014) - The 2014 Billboard Music Awards
(2014) - 2014 American Music Awards
(2013) - Sensato featuring Pitbull: Confesión (hudební videoklip)
(2013) - Sensato featuring Pitbull: Booty Booty (hudební videoklip)
(2013) - Priyanka Chopra feat. Pitbull: Exotic (hudební videoklip)
(2013) - Pitbull - I'm Off That (hudební videoklip)
(2013) - Pitbull ft. Ke$ha - Timber (hudební videoklip)
(2013) - Jennifer Lopez featuring Pitbull - Live It Up (hudební videoklip)
(2013) - Flo Rida featuring Pitbull - Can't Believe It (hudební videoklip)
(2013) - Arianna featuring Pitbull: Sexy People (hudební videoklip)
(2013) - 2013 American Music Awards
(2013) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2013
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2013) - Grammy Awards 2013
(2013) - Království lesních strážců
(2012) - Pitbull featuring TJR - Don't Stop The Party (hudební videoklip)
(2012) - Pitbull featuring Shakira - Get It Started (hudební videoklip)
(2012) - Pitbull feat. Christina Aguilera: Feel This Moment (hudební videoklip)
(2012) - Pitbull - Back In Time (hudební videoklip)
(2012) - Jennifer Lopez featuring Pitbull - Dance Agian (hudební videoklip)
(2012) - MTV Europe Music Awards 2012
(2012) - Pitbull: Live at Rock in Rio (koncert)
(2012) - Blood Money
(2011) - Timbaland featuring Pitbull: Pass At Me (hudební videoklip)
(2011) - Sensato featuring Pitbull and Sak Noel: Crazy People (hudební videoklip)
(2011) - Pitbull featuring Sensato - Latinos In Paris (hudební videoklip)
(2011) - Pitbull featuring Ne-Yo - Give Me Everything (hudební videoklip)
(2011) - Pitbull featuring Marc Anthony - Rain Over Me (hudební videoklip)
(2011) - Pitbull featuring Chris Brown - International Love (hudební videoklip)
(2011) - Jennifer Lopez featuring Pitbull - On The Floor (hudební videoklip)
(2011) - Fuego featuring Omega and Pitbull: Mi Alma Se Muere (hudební videoklip)
(2011) - Enrique Iglesias featuring Pitbull & The WAV.s - I Like How It Feels (hudební videoklip)
(2011) - DJ Felli Fel featuring Akon, Pitbull and Jermaine Dupri: Boomerang (hudební videoklip)
(2011) - The 2011 Billboard Music Awards
(2011) - MTV Video Music Awards 2011
(2011) - Big Morning Buzz Live
(2011) - Americký X Factor
(2010) - Usher featuring Pitbull - DJ Got Us Fallin' in Love (hudební videoklip)
(2010) - Sophia Del Carmen featuring Pitbull: No Te Quiero (hudební videoklip)
(2010) - Pitbull vs. Afrojack - Maldito Alcohol (hudební videoklip)
(2010) - Pitbull featuring T-Pain - Hey Baby (hudební videoklip)
(2010) - Pitbull featuring Nayer: Pearly Gates (hudební videoklip)
(2010) - Pitbull featuring Machel Montano - Alright (hudební videoklip)
(2010) - Pitbull - Bon Bon (hudební videoklip)
(2010) - Nicola Fasano featuring Pitbull - Oye Baby (hudební videoklip)
(2010) - Lil Jon featuring Pitbull and Machel Montano - Floor On Fire (hudební videoklip)
(2010) - Honorebel featuring Pitbull: I Wanna (hudební videoklip)
(2010) - Enrique Iglesias featuring Pitbull - I Like It (hudební videoklip)
(2010) - 2010 American Music Awards
(2010) - MTV Video Music Awards 2010
(2010) - Conan
(2009) - Pitbull - Watagatapitusberry (hudební videoklip)
(2009) - Pitbull - I Know You Want Me (hudební videoklip)
(2009) - Pitbull - Hotel Room Service (hudební videoklip)
(2009) - Pitbull featuring The New Royales - Can't Stop Me Now (hudební videoklip)
(2009) - Pitbull featuring Pharrell: Blanco (hudební videoklip)
(2009) - Pitbull featturing Akon - Shut It Down (hudební videoklip)
(2009) - Paulina Rubio featuring Pitbull: Ni Rosas Ni Juguetes (hudební videoklip)
(2009) - Honorebel featuring Pitbull and Jump Smokers: Now You See It (hudební videoklip)
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - Shark Tank
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2009) - Lopez Tonight
(2008) - Pitbull featuring Lil Jon - Krazy (hudební videoklip)
(2008) - Machel Montano feat. Pitbull & Lil Jon - Defense (The Anthem Remix) (hudební videoklip)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2007) - Pitbull featuring Young Bo$$ & Trina - Go Girl (hudební videoklip)
(2007) - Pitbull featuring Lloyd: Secret Admirer (hudební videoklip)
(2007) - Pitbull featuring Lil Jon - The Anthem (hudební videoklip)
(2007) - Gloria Estefan featuring Pitbull: No Llores (hudební videoklip)
(2007) - Chelsea Lately
(2006) - Pitbull featuring Lil Jon and Ying Yang Twins - Bojangles (hudební videoklip)
(2006) - Pitbull - Be Quiet (hudební videoklip)
(2006) - Pitbull - Ay Chico (hudební videoklip)
(2006) - Made in Hollywood: Teen Edition
(2005) - Ying Yang Twins featuring Pitbull - Shake (hudební videoklip)
(2005) - Twista featuring Pitbull - Hit The Floor (hudební videoklip)
(2005) - Pitbull featuring Pretty Ricky - Everybody Get Up (hudební videoklip)
(2005) - Pitbull featuring Lil Jon - Toma (hudební videoklip)
(2005) - Adassa featuring Pitbull: Kamasutra (hudební videoklip)
(2005) - Dancing with the Stars
(2004) - Pitbull featuring Lil Jon - Culo (hudební videoklip)
(2004) - Pitbull - Dammit Man (hudební videoklip)
(2004) - The Drop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Napálené celebrity
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2002) - American Idol
(1997) - The View
(1997) - The Dome
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Good Morning America
(1952) - Today

Pitbull - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.1.1981 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pitbull 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pitbull - herec, rapper

se narodil 15.1.1981 ve městě Miami, Florida, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pitbull

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Pitbull
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
25°16’
 
LunaLuna:
Býk
22°42’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
4°46’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
5°16’
 
MarsMars:
Vodnář
12°14’
 
JupiterJupiter:
Váhy
10°15’
 
SaturnSaturn:
Váhy
9°46’
 
UranUran:
Štír
29°04’
 
NeptunNeptun:
Střelec
23°33’
 
PlutoPluto:
Váhy
24°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
11°44’
R
Černá LunaLilith:
Štír
1°50’
 
CheirónCheirón:
Býk
13°25’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »