Pola Negri wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pola Negri
(Barbara Apolonia Chalupiec)

Pohlaví:
Žena
Narození:
3.1. 1897 - 21:00h
Místo:
Lipno
Země:
Věk:
† 90 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
1.8.1987 (Příčina: Rakovina, Mozek)
Povolání:
herečka

Pola Negri - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
PTA (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
3.1.1897 - 21:00  (LST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.1.1897 - 19:36  
PL, Lipno:
52°51' s.š., 19°11' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pola Negri 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Pola Negri
datum narození 3.1.1897
(herečka, instagram)

Pola Negri - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Nitro Mania
(2007) - Why Be Good? Sexuality & Censorship in Early Cinema
(1999) - Berlin Metropolis: Jews in Early German Film
(1992) - Die UFA
(1965) - The Love Goddesses
(1964) - The Moon-Spinners
(1961) - The Legend of Rudolph Valentino
(1958) - Das gab's nur einmal
(1950) - The Golden Twenties
(1943) - Hi Diddle Diddle
(1938) - Svatá lež
(1938) - Die Nacht der Entscheidung
(1937) - Tango Notturno
(1937) - Hříšná láska
(1936) - Fashions in Love
(1936) - Moskva - Šanghaj
(1936) - Gräfin Volescu
(1935) - Mazurka
(1934) - Fanatisme
(1932) - A Woman Commands
(1931) - Screen Snapshots Series 10, No. 8
(1929) - Ulice ztracených duší
(1928) - The Woman From Moscow
(1928) - The Secret Hour
(1928) - Loves of an Actress
(1928) - Druhý život
(1927) - Za ostatným drátem
(1927) - The Woman On Trial
(1927) - Hotel Imperial
(1926) - Good and Naughty
(1926) - The Crown of Lies
(1925) - The Charmer
(1925) - Flower of Night
(1925) - East of Suez
(1925) - Dáma z velkého světa
(1924) - Shadows of Paris
(1924) - Men
(1924) - Lily of the Dust
(1924) - Carevna
(1923) - Screen Snapshots, Series 3, No. 21
(1923) - The Spanish Dancer
(1923) - The Cheat
(1923) - Plamen
(1923) - Hollywood
(1923) - Bella Donna, travička
(1922) - Screen Snapshots, Series 3, No. 14
(1922) - The Last Payment
(1921) - Sappho
(1921) - Horská kočka
(1920) - Sumurun
(1920) - Das Martyrium
(1920) - Die Geschlossene Kette
(1920) - Arme Violetta
(1919) - Vendetta
(1919) - Madame DuBarry
(1919) - Kreuzigt sie!
(1919) - Komtesse Doddy
(1918) - Žlutý pas
(1918) - Wenn das Herz in Haß erglüht
(1918) - Muž beze jména
(1918) - Mania
(1918) - Küsse, die man stiehlt in Dunkein
(1918) - Carmen
(1917) - Nicht lange täuschte mich das Glück
(1917) - Die toten Augen
(1916) - Studenci
(1916) - Jego ostatni czyn
(1916) - Arabella
(1915) - Pokój Nr 13
(1915) - Czarna ksiazka
(1915) - Bestie
(1914) - Der Tanz des Todes
(1914) - Raba strastei, raba poroka
Pola Negri - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.1.1897 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pola Negri 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pola Negri - herečka

se narodila 3.1.1897 ve městě Lipno
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pola Negri

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Pola Negri
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
13°45’
5
 
LunaLuna:
Kozoroh
21°03’
5
 
MerkurMerkur:
Vodnář
2°31’
5
 
VenušeVenuše:
Vodnář
26°16’
6
 
MarsMars:
Blíženci
12°37’
10
R
JupiterJupiter:
Panna
10°04’
1
R
SaturnSaturn:
Štír
27°26’
3
 
UranUran:
Štír
27°33’
3
 
NeptunNeptun:
Blíženci
18°14’
10
R
PlutoPluto:
Blíženci
12°11’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
16°59’
6
R
Černá LunaLilith:
Býk
2°39’
9
 
CheirónCheirón:
Štír
11°28’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
29°47’
12
Domy:
Panna
7°05’
Ryby
7°05’
2:
Panna
27°31’
8:
Ryby
27°31’
3:
Váhy
24°25’
9:
Beran
24°25’
Štír
29°04’
Býk
29°04’
5:
Kozoroh
7°40’
Rak
7°40’
6:
Vodnář
10°49’
Lev
10°49’
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
9xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
18°05’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
17°24’
5


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »