Polly Moran wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Polly Moran
(Pauline Theresa Moran)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Polly Moran - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.6.1883 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Polly Moran 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Polly Moran
datum narození 28.6.1883
(herečka, instagram)

Polly Moran - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - London After Midnight
(1994) - The Our Gang Story
(1964) - The Big Parade of Comedy
(1950) - The Yellow Cab Man
(1949) - Prize Maid
(1949) - Adamovo žebro
(1943) - Happy Times and Jolly Moments
(1941) - Petticoat Politics
(1940) - Tom Brown's School Days
(1940) - Meet the Missus
(1939) - Ambush
(1938) - Red River Range
(1938) - Ladies in Distress
(1937) - Two Wise Maids
(1937) - Sailor Maid
(1936) - Oh, Duchess!
(1934) - Hollywood Party
(1934) - Hollywood on Parade No. B-9
(1934) - Down to Their Last Yacht
(1933) - Hollywood on Parade No. B-5
(1933) - Hollywood on Parade No. A-12
(1933) - Alice in Wonderland
(1932) - Prosperity
(1932) - Le Plombier amoureux
(1932) - The Passionate Plumber
(1931) - Screen Snapshots Series 10, No. 8
(1931) - Uloupené šperky
(1931) - Reducing
(1931) - Politics
(1931) - It's a Wise Child
(1931) - The Christmas Party
(1931) - Guilty Hands
(1930) - Way Out West
(1930) - Way for a Sailor
(1930) - Those Three French Girls
(1930) - The March of Time
(1930) - The Girl Said No
(1930) - The Rounder
(1930) - Remote Control
(1930) - Paid
(1930) - Chasing Rainbows
(1930) - Crazy House
(1930) - Caught Short
(1929) - The Unholy Night
(1929) - Speedway
(1929) - So This Is College
(1929) - China Bound
(1929) - Hot for Paris
(1929) - Hollywood Revue
(1929) - Dangerous Females
(1928) - While the City Sleeps
(1928) - That Night
(1928) - Telling the World
(1928) - Slečna Peggy v pokušení
(1928) - Shadows of the Night
(1928) - Rose-Marie
(1928) - Honeymoon
(1928) - Detectives
(1928) - Came the Dawn
(1928) - Bringing Up Father
(1928) - Božská žena
(1928) - Beyond the Sierras
(1928) - A Lady of Chance
(1927) - Třináctá hodina
(1927) - Smith's Cook
(1927) - The Show
(1927) - Příšerné stíny
(1927) - The Enemy
(1927) - The Callahans and the Murphys
(1927) - Buttons
(1927) - Are Brunettes Safe?
(1926) - Twinkletoes
(1926) - The Blackbird
(1926) - Tělo a ďábel
(1926) - The Scarlet Letter
(1923) - Luck
(1922) - Oh, You, Sheriff Nell
(1922) - Nell's Busted Romance
(1922) - Look Before You Sleep
(1921) - Two Weeks with Pay
(1921) - The Affairs of Anatol
(1921) - The Slicker
(1921) - Skirts
(1921) - High & Dry
(1921) - A Doggone Mix-Up
(1920) - Training for Husbands
(1920) - This Is the Life
(1920) - The Society Bug
(1920) - Sheriff Nell's Comeback
(1920) - A Scrambled Romance
(1920) - The Ragged Road to Romance
(1920) - Hold Me Tight
(1920) - Hired and Fired
(1919) - Wild Waves and Women
(1919) - A Schoolhouse Scandal
(1918) - Two Tough Tenderfeet
(1918) - Sheriff Nell's Tussle
(1918) - She Loved Him Plenty
(1918) - Saucy Madeline
(1918) - The Battle Royal
(1917) - Taming Target Center
(1917) - She Needed a Doctor
(1917) - Roping Her Romeo
(1917) - The Pullman Bride
(1917) - His Uncle Dudley
(1917) - His Naughty Thought
(1917) - Her Fame and Shame
(1917) - Cactus Nell
(1916) - Vampire Ambrose
(1916) - Safety First Ambrose
(1916) - Pills of Peril
(1916) - An Oily Scoundrel
(1916) - A Movie Star
(1916) - Madcap Ambrose
(1916) - Love Will Conquer
(1916) - His Wild Oats
(1916) - By Stork Delivery
(1916) - Because He Loved Her
(1916) - A Bath House Blunder
(1915) - Those College Girls
(1915) - Their Social Splash
(1915) - The Hunt
(1915) - His Father's Footsteps
(1915) - Her Painted Hero
(1915) - Fatty and the Broadway Stars
(1915) - Caught in the Act
(1915) - The Beauty Bunglers
(1915) - Ambrose's Little Hatchet
(1915) - A Favorite Fool
(1913) - When Joe Went West

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...


Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.6.1883 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Polly Moran 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Polly Moran - herečka

se narodila 28.6.1883 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Polly Moran

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Polly Moran
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
6°23’
 
LunaLuna:
Beran
15°23’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
15°31’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
13°44’
 
MarsMars:
Býk
21°27’
 
JupiterJupiter:
Rak
11°35’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
4°21’
 
UranUran:
Panna
19°39’
 
NeptunNeptun:
Býk
20°14’
 
PlutoPluto:
Blíženci
0°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
8°29’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
22°37’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
0°57’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Eli Wallach
(*1915 - 2014) herec

Spojené státy Grover Cleveland
(*1837 - 1908) 22. a 24 prezident usa

Německo Ludwig Aschoff
(*1866 - 1942) lékař

Brazílie Ruth Cardoso
(*1930 - 2008) antropoložka

Itálie Emilio Colombo
(*1920 - 2013) italský křesťanskodemokratický politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »