Queen Latifah wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Queen Latifah
(Dana Elaine Owens)

Pohlaví:
Žena
Narození:
18.3. 1970 - 08:02h
Místo:
Newark, New Jersey
Země:
Věk:
48 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka

Queen Latifah - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
18.3.1970 - 08:02  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.3.1970 - 13:02  
US, Newark:
40°44' s.š., 74°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Queen Latifah 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Queen Latifah
datum narození 18.3.1970
(herečka, zpěvačka, instagram)

Queen Latifah - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
(2016) - Miracles from Heaven
(2016) - Doba ledová: Velikonoční překvapení
(2016) - Doba ledová: Mamutí drcnutí
(2015) - Lip Sync Battle
(2015) - The Wiz Live!
(2015) - Bessie
(2014) - The 40th Annual People's Choice Awards
(2014) - Nickelodeon Kids Choice Awards 2014
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - Hollywood Film Awards
(2014) - 22 Jump Street
(2013) - 85. Annual Academy Awards
(2013) - 65. Emmy Awards
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - House of Bodies
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - Street Dogs of South Central
(2012) - Ocelové magnólie
(2012) - Nahlas a naplno
(2012) - Doba ledová 4: Země v pohybu
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Single Ladies (TV seriál)
(2011) - Doba ledová: Mamutí Vánoce
(2011) - Dilema
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Když mně bylo 17 (TV seriál)
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - Na sv. Valentýna
(2010) - Jedině ona
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - The 35th Annual People's Choice Awards
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - The Mo'Nique Show
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - BET Awards 2009
(2009) - Životopisy: Queen Latifah
(2009) - Michael Jackson: Pohřeb (koncert)
(2009) - Kids' Inaugural: We Are the Future (koncert)
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2009) - The 36th Annual Daytime Emmy Awards
(2009) - Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Ženy v balíku
(2008) - Tajný život včel
(2008) - Mejdan v Las Vegas
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Polární příběh
(2007) - Životní poslání
(2007) - The Perfect Holiday
(2007) - Hairspray
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - MTV Video Music Awards 2006
(2006) - Amerika má talent
(2006) - Poslední prázdniny
(2006) - Horší to už nebude
(2006) - Doba ledová 2: Obleva
(2005) - Show Tyry Banksové
(2005) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Salon krásy
(2005) - The Muppets' Wizard of Oz
(2004) - Making 'Scary Movie 3'
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Taxi
(2004) - Holičství 2
(2004) - Crash Nebula
(2004) - The Cookout
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Reel Comedy: Bringing Down the House
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Scary Movie 3
(2003) - Dům naruby
(2002) - Aaliyah - Miss You (Aaliyah Tribute) (hudební videoklip)
(2002) - American Idol
(2002) - Skryté hlasy
(2002) - Pinocchio
(2002) - The O.Z.
(2002) - Karamelka
(2002) - Chicago
(2002) - Country Bears
(2001) - Intimate Portrait: Kim Fields
(2000) - GPTV
(2000) - The Remarkable Journey (TV seriál)
(2000) - And Ya Don't Stop: Hip Hop's Greatest Videos, Vol. 1
(1999) - Sběratel kostí
(1999) - Počítání mrtvých
(1998) - Rodina matky Flory
(1998) - Polibek
(1998) - Koule
(1997) - Gangster
(1996) - Intimate Portrait: Queen Latifah
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Vabank
(1994) - Queen Latifah: Just Another Day (hudební videoklip)
(1994) - Apollo Theatre Hall of Fame
(1993) - Queen Latifah: U.N.I.T.Y (hudební videoklip)
(1993) - Naughty By Nature: Hip Hop Hooray (hudební videoklip)
(1993) - Seven Deadly Sins: An MTV News Special Report
(1993) - Můj život
(1993) - Living Single (TV seriál)
(1993) - Kdo je kdo
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Respekt
(1991) - Tropická horečka
(1991) - House party 2: Pyžamový mejdan
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
(1952) - Today
Queen Latifah - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1950) Debbie Allen

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.3.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Queen Latifah 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Queen Latifah - herečka, zpěvačka

se narodila 18.3.1970 ve městě Newark, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Queen Latifah

Dnes se narodili
Spojené státy Andie MacDowell
(*1958) herečka

Spojené státy Iggy Pop
(*1947) zpěvák, punker, rocker, herec

Velká Británie James McAvoy
(*1979) herec

Irsko Glen Hansard
(*1970) herec, zpěvák, skladatel

Česká republika Jaroslav Hutka
(*1947) folkový hudebník, skladatel a písničkář


Queen Latifah
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
27°31’
12
 
LunaLuna:
Lev
7°33’
4
 
MerkurMerkur:
Ryby
22°38’
11
 
VenušeVenuše:
Beran
10°20’
12
 
MarsMars:
Býk
8°11’
12
 
JupiterJupiter:
Štír
4°52’
6
R
SaturnSaturn:
Býk
6°34’
12
 
UranUran:
Váhy
7°09’
6
R
NeptunNeptun:
Střelec
0°49’
7
R
PlutoPluto:
Panna
26°01’
6
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
11°14’
11
R
Černá LunaLilith:
Lev
11°16’
4
 
CheirónCheirón:
Beran
5°46’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
23°45’
5
Domy:
Býk
13°43’
Štír
13°43’
2:
Blíženci
12°15’
8:
Střelec
12°15’
3:
Rak
3°56’
9:
Kozoroh
3°56’
Rak
25°03’
Kozoroh
25°03’
5:
Lev
20°14’
Vodnář
20°14’
6:
Panna
25°39’
Ryby
25°39’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
7xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
19°23’
11
Slun./Luna:
Blíženci
2°32’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jack Nicholson
(*1937) herec, scénárista, režisér

Česká republika Barbora Hrzánová
(*1964) herečka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870) politik, spisovatel

Rusko Vladimir Nabokov
(*1899) scénárista, spisovatel

Česká republika Vladimír Špidla
(*1951) politik, 4. předseda vlády České republiky


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Prince
(*1958 - 2016) zpěvák, multiinstrumentalista

Spojené státy Mark Twain
(*1835 - 1910) spisovatel, žurnalista

Spojené státy Nina Simone
(*1933 - 2003) zpěvačka

Polsko Manfred von Richthofen
(*1892 - 1918) německý pilot známý jako The Red Baron

Brazílie Tiradentes
(*1746 - 1792) brazilský hrdina, revolucionář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »