Rachel Miner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rachel Miner
(Rachel Ann Miner)

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.7. 1980 - 00:27h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
38 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Rachel Miner - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
29.7.1980 - 00:27  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
29.7.1980 - 04:27  
US, New York:
40°43' s.š., 74°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rachel Miner 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Rachel Miner
datum narození 29.7.1980
(herečka, instagram)

Rachel Miner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Elwood
(2013) - Frank the Bastard
(2013) - East of Acadia
(2012) - In Their Skin
(2011) - 51
(2011) - Life of Lemon
(2011) - Kříž
(2010) - Taková nenormální rodinka (TV seriál)
(2010) - Láska a nedůvěra
(2010) - Čmuchalové (TV seriál)
(2009) - Psycho Girlfriend (TV seriál)
(2009) - The Online Gamer (TV seriál)
(2009) - The Butterfly Effect 3: Revelations
(2008) - No Subtitles Necessary: Laszlo & Vilmos
(2008) - Zákon gangu (TV seriál)
(2008) - Uklízeč (TV seriál)
(2008) - Podstata strachu (TV seriál)
(2008) - Hide
(2007) - Zuby nehty
(2007) - The Still Life
(2007) - Na doživotí (TV seriál)
(2007) - The Memory Thief
(2007) - Kult
(2007) - The Blue Hour
(2007) - Army Wives (TV seriál)
(2007) - Californication (TV seriál)
(2006) - Thanks to Gravity
(2006) - Penny se bojí
(2006) - Onion Underwater
(2006) - Fatwa
(2006) - Černá Dahlia
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Medium (TV seriál)
(2005) - Man of God
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Little Athens
(2005) - Guy in Row Five
(2005) - Circadian Rhythm
(2004) - Ztracený ráj
(2004) - NY-LON (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Šikana
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Král Joe
(1998) - Sex ve městě (TV seriál)
(1997) - Henry Fool
(1995) - The 22nd Annual Daytime Emmy Awards
(1995) - The Orphan Trains
(1990) - Shining Time Station Christmas: 'Tis a Gift
(1990) - Alice
(1988) - American Experience (TV seriál)
(1952) - U nás ve Springfieldu (TV seriál)
Rachel Miner - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1980) Macaulay Culkin - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1982) Brad Renfro

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.7.1980 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rachel Miner 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rachel Miner - herečka

se narodila 29.7.1980 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rachel Miner

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Rachel Miner
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
6°11’
4
 
LunaLuna:
Vodnář
24°45’
11
 
MerkurMerkur:
Rak
17°16’
3
 
VenušeVenuše:
Blíženci
24°01’
2
 
MarsMars:
Váhy
10°38’
6
 
JupiterJupiter:
Panna
11°04’
5
 
SaturnSaturn:
Panna
23°46’
5
 
UranUran:
Štír
21°30’
7
R
NeptunNeptun:
Střelec
20°11’
8
R
PlutoPluto:
Váhy
19°13’
6
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
20°45’
4
R
Černá LunaLilith:
Váhy
12°47’
6
 
CheirónCheirón:
Býk
17°59’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
28°56’
6
Domy:
Býk
17°30’
Štír
17°30’
2:
Blíženci
15°00’
8:
Střelec
15°00’
3:
Rak
6°24’
9:
Kozoroh
6°24’
Rak
27°39’
Kozoroh
27°39’
5:
Lev
23°21’
Vodnář
23°21’
6:
Panna
29°36’
Ryby
29°36’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
22°34’
11
Slun./Luna:
Býk
15°28’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »