Raizó Ičikawa wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Raizó Ičikawa
(Yoshiya Ota)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kjóto
Země:
Věk:
† 37 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Raizó Ičikawa (Raizô Ichikawa) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.8.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Raizó Ičikawa 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Raizó Ičikawa
datum narození 29.8.1931
(herec, instagram)

Raizó Ičikawa - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1969) - Nemuri Kyoshiro 12: Akujo-gari
(1968) - Rikugun Nakano gakko: Kaisen zenya
(1968) - Nemuri Kyôshirô 11: Hito hada kumo
(1968) - Nemuri Kyoshiro 10: Onna jigoku
(1968) - Hitori okami
(1967) - Waka oyabun senryû-hada
(1967) - Waka oyabun o kese
(1967) - Waka oyabun kyôjô tabi
(1967) - Rikugun Nakano gakko: Ryu-sango shirei
(1967) - Rikugun Nakano gakko: Mitsumei
(1967) - Nemuri Kyoshiro 9: Burai-Hikae masho no hada
(1967) - Hanaoka Seishu no tsuma
(1967) - Aru koroshiya no kagi
(1967) - Aru koroshiya
(1966) - Shinsho: shinobi no mono
(1966) - Shinobi no mono: shin kirigakure Saizo
(1966) - Rikugun Nakano gakko: Kumoichigô shirei
(1966) - Rikugun Nakano gakko
(1966) - Nemuri Kyoshiro 8: Burai-ken
(1966) - Nemuri Kyoshiro 7: Tajo-ken
(1966) - Daisatsujin orochi
(1965) - Waka oyabun shutsugoku
(1965) - Waka oyabun
(1965) - Shinobi no mono: Iga-yashiki
(1965) - Shin kurama tengu: Gojôzaka no kettô
(1965) - Nemuri Kyôshirô 6: Masho-ken
(1965) - Nemuri Kyôshirô 5: Enjo-ken
(1965) - Ken ki
(1965) - Akai shuriken
(1964) - Shinobi no mono: zoku kirigakure Saizo
(1964) - Shinobi no mono: Kirigakure Saizo
(1964) - Nemuri Kyoshiro 4: Joyoken
(1964) - Nemuri Kyoshiro 3: Engetsugiri
(1964) - Nemuri Kyoshiro 2: Shôbu
(1964) - Mushuku Mono
(1964) - Kino kieta otoko
(1964) - Ken
(1963) - Yoso
(1963) - Teuchi
(1963) - Tenya wanya jirôchô dôchô
(1963) - Shin shinobi no mono
(1963) - Shinsengumi shimatsuki
(1963) - Příběh nindži 2
(1963) - Nemuri Kyoshiro 1: Sappocho
(1963) - Hercova pomsta
(1963) - Daisanno kagemusha
(1962) - Tateshi Danpei
(1962) - Shin shikôtei
(1962) - Příběh nindži
(1962) - Onnakeizu
(1962) - Nakayama shichiri
(1962) - Nagadosu chûshingura
(1962) - Kiru
(1962) - Hakai
(1962) - Edo e hyakku-nana-jû ri
(1961) - Shin Genji monogatari
(1961) - Shaka
(1961) - Okese utaeba
(1961) - Mito komon umi o wataru
(1961) - Koshoku ichidai otoko
(1961) - Hana no kyôdai
(1961) - Hanakurabe tanuki dochu
(1961) - Daibosatsu toge: Kanketsu-hen
(1960) - Zoku Jirocho Fuji
(1960) - Uta andon
(1960) - Tadanao kyo gyojoki
(1960) - Ooe-yama Shuten-dôji
(1960) - Kirare Yosaburô
(1960) - Daibosatsu toge II: Ryujin no maki
(1960) - Daibosatsu tôge
(1960) - Bonchi
(1960) - Anchin to Kiyohime
(1959) - Yutaro kodan
(1959) - Yamada Nagamasa - Oja no ken
(1959) - Wakaki hi no Nobunaga
(1959) - Senbazuro hicho
(1959) - Ojo-kichiza
(1959) - Kagero ezu
(1959) - Jirocho Fuji
(1959) - Jan Arima no shûgeki
(1959) - Hebihime sama
(1959) - Hatsuharu tanuki goten
(1959) - Hakuoki
(1958) - Tsukihime keizu
(1958) - Požár
(1958) - Nuregami kenpo
(1958) - Nichiren to moko daishurai
(1958) - Iga no suigetsu
(1958) - Chûshingura
(1958) - Benten kozo
(1957) - Yatarô gasa
(1957) - Ukifune
(1957) - Suzakumon
(1957) - Osaka monogatari
(1957) - Naruto hichô
(1957) - Momotaro zamurai
(1956) - Yagyû renyasai: hidentsuki kageshô
(1956) - Tsukigata Hanpeita: Hana no maki; Arashi no maki
(1956) - Asa Tarô garasu
(1955) - Nový příběh rodu Heike (Taira)
(1955) - Bara wa ikutabika

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.8.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Raizó Ičikawa 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Raizó Ičikawa - herec

se narodil 29.8.1931 ve městě Kjóto
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Raizó Ičikawa

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Raizó Ičikawa
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
5°10’
 
LunaLuna:
Ryby
20°10’
 
MerkurMerkur:
Panna
17°12’
R
VenušeVenuše:
Panna
2°32’
 
MarsMars:
Váhy
17°33’
 
JupiterJupiter:
Lev
9°27’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
17°05’
R
UranUran:
Beran
18°54’
R
NeptunNeptun:
Panna
5°30’
 
PlutoPluto:
Rak
21°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
6°52’
R
Černá LunaLilith:
Beran
2°30’
 
CheirónCheirón:
Býk
23°38’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »