Ralf Bauer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ralf Bauer

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Baden-Baden
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec

Ralf Bauer - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.9.1966 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ralf Bauer 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ralf Bauer
datum narození 12.9.1966
(herec, instagram)

Ralf Bauer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Unknown Heart
(2013) - Rosamunde Pilcher: Mein unbekanntes Herz
(2012) - Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
(2012) - Inga Lindström: Nová láska
(2010) - Žid Süss - Film bez svědomí
(2010) - Nevhodný snoubenec
(2009) - Claudia - Das Mädchen von Kasse 1
(2008) - Himmlischer Besuch für Lisa
(2007) - Plavba snů (TV seriál)
(2007) - Drei teuflisch starke Frauen - Eine für alle
(2007) - Drei teuflisch starke Frauen – Die Zerreißprobe
(2006) - Quiz Taxi
(2005) - Jak ulovit milionáře
(2005) - Fünf Sterne (TV seriál)
(2005) - Drei teuflisch starke Frauen
(2004) - Ženy ze zámku
(2004) - Ztracená minulost
(2004) - Hotel snů: Thajsko
(2003) - zibb
(2003) - Loď snů - Tichomoří
(2003) - Die Liebe kommt als Untermieter
(2003) - Der alte Affe Angst
(2002) - 666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
(2001) - Drehkreuz Airport (TV seriál)
(2001) - Der Fenstersturz
(2000) - Tatort - Bittere Mandeln
(2000) - Pouštní růže
(2000) - Modelky
(2000) - Am Ende siegt die Liebe
(1999) - Zwei Frauen, ein Mann und ein Baby
(1999) - Wer liebt, dem wachsen Flügel...
(1999) - Plavba Mořské hvězdy
(1998) - Věčná láska
(1998) - Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
(1998) - In aller Freundschaft (TV seriál)
(1998) - Helden und andere Feiglinge
(1998) - Drei Tage Angst
(1998) - Caipiranha - Vorsicht, bissiger Nachbar!
(1997) - Les Mystères de Sadjurah
(1996) - Workaholic
(1996) - Küsse niemals deinen Chef
(1995) - Tatort - Bomben für Ehrlicher
(1995) - Gegen den Wind (TV seriál)
(1991) - DAS!
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1979) - NDR Talk Show
(1972) - Stars in der Manege

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.9.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ralf Bauer 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ralf Bauer - herec

se narodil 12.9.1966 ve městě Baden-Baden
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ralf Bauer

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Ralf Bauer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
19°16’
 
LunaLuna:
Lev
16°32’
 
MerkurMerkur:
Panna
21°14’
 
VenušeVenuše:
Panna
4°20’
 
MarsMars:
Lev
11°19’
 
JupiterJupiter:
Rak
27°32’
 
SaturnSaturn:
Ryby
26°49’
R
UranUran:
Panna
19°58’
 
NeptunNeptun:
Štír
19°52’
 
PlutoPluto:
Panna
18°17’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
19°10’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
18°20’
 
CheirónCheirón:
Ryby
24°08’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »