Ralph Fiennes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ralph Fiennes
(Ralph Nathaniel Twisleton-Wykeham-Fiennes)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Ipswich, Anglie
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec, režisér

Ralph Fiennes - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
22.12.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ralph Fiennes 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ralph Fiennes
datum narození 22.12.1962
(herec, režisér, instagram)

Ralph Fiennes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Kubo a kouzelný meč
(2016) - Flying Horse
(2016) - Ave, Caesar!
(2015) - The EE BAFTA Film Awards 2015
(2015) - Spectre
(2015) - Oslněni sluncem
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Harry Potter: The Making of Diagon Alley
(2014) - Turks & Caicos
(2014) - Salting the Battlefield
(2014) - Grandhotel Budapešť
(2014) - Dvě ženy
(2013) - Muse of Fire
(2013) - Vášeň mezi řádky
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Skyfall
(2012) - Nadějné vyhlídky
(2012) - Hněv Titánů
(2011) - Harry Potter a jeho 50 nej
(2011) - Na straně osm
(2011) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
(2011) - Coriolanus
(2010) - Nejdivočejší sen
(2010) - Big Movie Premiere: Harry Potter & the Deathly Hallows Pt. 1
(2010) - Souboj Titánů
(2010) - Rev. (TV seriál)
(2010) - Kouzelná chůva a Velký třesk
(2010) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
(2010) - Cemetery Junction
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2008) - Vévodkyně
(2008) - V Bruggách
(2008) - Smrt čeká všude
(2008) - Předčítač
(2008) - Masterpiece Contemporary (TV seriál)
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - The World's a Stage with John Neville
(2007) - Maquillando entre monstruos
(2007) - The Hidden Secrets of Harry Potter
(2007) - Harry Potter a Fénixův řád
(2006) - Země slepých
(2006) - Bernard a Doris
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka
(2005) - Nepohodlný
(2005) - Chromofobie
(2005) - Harry Potter a Ohnivý pohár
(2005) - Generace X
(2005) - Bílá hraběnka
(2004) - Ten Days to D-Day (TV seriál)
(2004) - Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust
(2003) - The 100 Greatest Movie Stars
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - A Director's Journey: The Making of 'Red Dragon'
(2002) - Intimate Portrait: Jennifer Lopez
(2002) - Inside 'Red Dragon'
(2002) - Pavouk
(2002) - Krásná pokojská
(2002) - Hodný zloděj
(2002) - Červený drak
(2000) - Mistr zázraků
(2000) - How Proust Can Change Your Life
(1999) - Sluneční jas
(1999) - Oněgin
(1999) - Hranice lásky
(1998) - Princ Egyptský
(1998) - Mstitelé
(1997) - Metropolis
(1997) - Oscar a Lucinda
(1996) - Poslední z carů (TV seriál)
(1996) - The Great War and the Shaping of the 20th Century (TV seriál)
(1996) - Anglický pacient
(1995) - Zvláštní dny
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Otázky a odpovědi
(1993) - Schindlerův seznam
(1993) - Kormorán
(1993) - Dítě z Maconu
(1992) - Gomorron
(1992) - Bouřlivé výšiny
(1991) - Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru
(1990) - Moving Pictures (TV seriál)
(1990) - A Dangerous Man: Lawrence After Arabia
(1984) - Cinema 3

Ralph Fiennes - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ralph Fiennes - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Ralph Fiennes - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1963) Alex Kingston - manželka
(*1970) Joseph Fiennes - bratr
(*1967) Sophie Fiennes - sestra
(*1965) Magnus Fiennes - bratr
(*1965) Martha Fiennes - sestra
Další partnerské vztahy:
(*1946) Patti Smith
(*1954) Ellen Barkin
(*1962) Gina Gershon
(*1945) Francesca Annis

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.12.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ralph Fiennes 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ralph Fiennes - herec, režisér

se narodil 22.12.1962 ve městě Ipswich, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ralph Fiennes

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Ralph Fiennes
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
0°09’
 
LunaLuna:
Štír
8°51’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
14°59’
 
VenušeVenuše:
Štír
18°34’
 
MarsMars:
Lev
24°42’
 
JupiterJupiter:
Ryby
7°24’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
8°55’
 
UranUran:
Panna
5°14’
R
NeptunNeptun:
Štír
14°49’
 
PlutoPluto:
Panna
12°08’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
1°11’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
16°40’
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°45’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »