Rand Brooks wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rand Brooks
(Arlington Rand Brooks Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St. Louis, Missouri
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér

Rand Brooks - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.9.1918 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rand Brooks 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Rand Brooks
datum narození 21.9.1918
(herec, režisér, instagram)

Rand Brooks - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Larry and Vivien: The Oliviers in Love
(1973) - Double Indemnity
(1973) - Columbo: To je vražda, řeklo portské
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1968) - Adam-12 (TV seriál)
(1967) - Náš muž Flint 2: Flint opět v akci
(1966) - The Green Hornet (TV seriál)
(1965) - Requiem for a Gunfighter
(1965) - Harlow
(1964) - 12 O'Clock High (TV seriál)
(1964) - The Munsters (TV seriál)
(1963) - Petticoat Junction (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - Stagecoach to Dancers' Rock
(1962) - Combat! (TV seriál)
(1961) - Shannon (TV seriál)
(1961) - Posse from Hell
(1960) - My Three Sons (TV seriál)
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1960) - Comanche Station
(1959) - Stump Run
(1959) - Men Into Space (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - The Last Hurrah
(1958) - The Challenge of Rin Tin Tin
(1958) - Rescue 8 (TV seriál)
(1958) - Peter Gunn (TV seriál)
(1958) - Mackenzie's Raiders (TV seriál)
(1958) - Jefferson Drum (TV seriál)
(1958) - Cimarron City (TV seriál)
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Tombstone Territory (TV seriál)
(1957) - The Real McCoys (TV seriál)
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Official Detective (TV seriál)
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - The Man Called X (TV seriál)
(1956) - Circus Boy (TV seriál)
(1955) - To Hell and Back
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
(1955) - Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
(1955) - Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
(1955) - The Matchmaking Marshal
(1955) - Highway Patrol (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1954) - The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
(1954) - Stories of the Century (TV seriál)
(1954) - Silver Needle in the Sky
(1954) - Rocky Jones, Space Ranger (TV seriál)
(1954) - Lassie (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1953) - The Charge at Feather River
(1953) - City Detective (TV seriál)
(1953) - Born to the Saddle
(1952) - Waco
(1952) - The Steel Fist
(1952) - The Cimarron Kid
(1952) - Montana Incident
(1952) - The Maverick
(1952) - Man from the Black Hills
(1952) - Hopalong Cassidy (TV seriál)
(1952) - The Gunman
(1952) - Behind Southern Lines
(1951) - Yukon Manhunt
(1951) - The Roy Rogers Show (TV seriál)
(1951) - The Range Rider (TV seriál)
(1951) - The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
(1951) - Sky King (TV seriál)
(1951) - Heart of the Rockies
(1951) - Front Page Detective (TV seriál)
(1951) - Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
(1950) - The Vanishing Westerner
(1950) - The Stu Erwin Show (TV seriál)
(1950) - The Gene Autry Show (TV seriál)
(1950) - The Cisco Kid (TV seriál)
(1950) - Space Patrol (TV seriál)
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Cesta k úspěchu
(1950) - Bunco Squad
(1949) - The Wyoming Bandit
(1949) - The Lone Ranger (TV seriál)
(1949) - Black Midnight
(1948) - Sundown in Santa Fe
(1948) - Strange Gamble
(1948) - Sinister Journey
(1948) - Silent Conflict
(1948) - Ladies of the Chorus
(1948) - Johanka z Arcu
(1948) - False Paradise
(1948) - The Dead Don't Dream
(1948) - Borrowed Trouble
(1947) - Unexpected Guest
(1947) - The Marauders
(1947) - Kilroy Was Here
(1947) - Hoppy's Holiday
(1947) - Dangerous Venture
(1946) - The Harvey Girls
(1946) - The Great Morgan
(1946) - The Devil's Playground
(1946) - Fool's Gold
(1944) - Resisting Enemy Interrogation
(1944) - Lady in the Dark
(1943) - Perutě pomsty
(1943) - High Explosive
(1942) - The Affairs of Jimmy Valentine
(1942) - The Sombrero Kid
(1942) - Fingers at the Window
(1942) - Cowboy Serenade
(1941) - The People vs. Dr. Kildare
(1941) - Niagara Falls
(1941) - Life with Henry
(1941) - Lady Scarface
(1941) - Cheers for Miss Bishop
(1941) - Double Date
(1940) - The Son of Monte Cristo
(1940) - Laddie
(1940) - Jennie
(1940) - Girl from Avenue A
(1940) - Florian
(1940) - Cesta na severozápad
(1940) - And One Was Beautiful
(1939) - Thunder Afloat
(1939) - Stará panna
(1939) - Jih proti Severu
(1939) - Dancing Co-Ed
(1939) - Balalaika
(1939) - Babes in Arms
(1938) - Love Finds Andy Hardy
(1938) - Dramatic School

Rand Brooks - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.9.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rand Brooks 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rand Brooks - herec, režisér

se narodil 21.9.1918 ve městě St. Louis, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rand Brooks

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Rand Brooks
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
27°41’
 
LunaLuna:
Beran
11°23’
 
MerkurMerkur:
Panna
10°25’
 
VenušeVenuše:
Panna
11°27’
 
MarsMars:
Štír
23°10’
 
JupiterJupiter:
Rak
12°57’
 
SaturnSaturn:
Lev
23°06’
 
UranUran:
Vodnář
24°31’
R
NeptunNeptun:
Lev
8°35’
 
PlutoPluto:
Rak
6°35’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
17°05’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
16°12’
 
CheirónCheirón:
Beran
1°20’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »