Randy Quaid wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Randy Quaid
(Randall Rudy Quaid)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Houston, Texas
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herec

Randy Quaid - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
1.10.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Randy Quaid 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Randy Quaid
datum narození 1.10.1950
(herec, instagram)

Randy Quaid - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Saturday Night Live Special: Backstage
(2009) - Balls Out: Garyho výzva
(2008) - Hodina života
(2006) - Texas Ranch House (TV seriál)
(2006) - Goyovy přízraky
(2006) - Děti z ostrova pokladů
(2005) - Zkrocená hora
(2005) - Stupeň 7: Konec světa
(2005) - Ledová sklizeň
(2005) - Elvisovy začátky
(2004) - 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
(2004) - U nás na farmě
(2004) - Stupeň 6: Dny totální zkázy
(2003) - Závody motokár
(2003) - Skřípění
(2003) - Milwaukee, Minnesota
(2003) - Carolina
(2003) - The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
(2003) - Bláznivá vánoční dovolená bratrance Edieho
(2002) - Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Chevy Chase
(2002) - Pluto Nash
(2002) - The Grubbs (TV seriál)
(2002) - Frank McKlusky
(2002) - Černý cadillac
(2002) - Back by Midnight
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - Zánik světa
(2001) - The Kennedys
(2001) - Bulšit
(2000) - George Wallace: Settin' the Woods on Fire
(2000) - Průhledné lži
(2000) - Mail to the Chief
(2000) - Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
(1999) - P.U.N.K.S.
(1999) - Poslední zpověď
(1999) - Očistec
(1999) - Kouzelná země skřítků
(1999) - The Debtors
(1998) - Protektor
(1998) - Povodeň
(1998) - Písek z ráje
(1998) - Bug Buster
(1997) - Zbraň (TV seriál)
(1997) - Bláznivá dovolená v Las Vegas
(1996) - Independence Day: The ID4 Invasion
(1996) - Woman Undone
(1996) - The Siege at Ruby Ridge
(1996) - Poslední tanec
(1996) - Kingpin
(1996) - Dlouhá jízda
(1996) - Den nezávislosti
(1996) - Cesta Měsíčního svitu
(1995) - Ulice Lareda (TV seriál)
(1995) - Sbohem, lásko
(1995) - Postrach
(1995) - Legendy severu
(1994) - Válka sousedů
(1994) - Roommates
(1994) - První liga 2
(1994) - Noviny
(1994) - Curse of the Starving Class
(1993) - Vrah z Heartlandu
(1993) - Freaked
(1992) - Frankenstein
(1991) - Picture This: The Times of Peter Bogdanovich in Archer City, Texas
(1991) - Davis Rules (TV seriál)
(1990) - Bangles Greatest Hits (hudební videoklip)
(1990) - Texasville
(1990) - Rychlá změna
(1990) - Marťani, jděte domů
(1990) - Cold Dog Soup
(1990) - Bouřlivé dny
(1989) - Zmrzlý na kost
(1989) - Vražda na Broadwayi
(1989) - Vánoční prázdniny
(1989) - Moji rodiče
(1988) - Zkus se přestěhovat
(1988) - Princip nenávisti
(1988) - Dead Solid Perfect
(1988) - Caddyshack II
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Dear America: Letters Home from Vietnam
(1987) - Země nikoho
(1987) - Sweet Country
(1987) - L.B.J.: První léta
(1986) - Černý přízrak
(1985) - Láskou posedlí
(1985) - Kdo s koho
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - The Wild Life
(1984) - A Streetcar Named Desire
(1983) - Cowboy
(1983) - Bláznivá dovolená
(1982) - Inside the Third Reich
(1981) - Of Mice and Men
(1981) - Heartbeeps
(1980) - To Race the Wind
(1980) - Psanci
(1980) - Liščata
(1980) - Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones
(1979) - The Last Ride of the Dalton Gang
(1978) - Three Warriors
(1978) - Půlnoční expres
(1977) - The Making of 'Midnight Express'
(1977) - The Choirboys
(1976) - Zastavení na Missouri
(1976) - Cesta ke slávě
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Útěk z vězení
(1974) - Učňovská léta Duddyho Kravitze
(1974) - The Great Niagara
(1973) - Poslední eskorta
(1973) - Papírový měsíc
(1973) - Lolly-Madonna XXX
(1972) - Getting Away from It All
(1972) - Co dál, doktore?
(1971) - Poslední představení
(1968) - Terče
Randy Quaid - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.10.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Randy Quaid 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Randy Quaid - herec

se narodil 1.10.1950 ve městě Houston, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Randy Quaid

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Randy Quaid
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
7°44’
 
LunaLuna:
Blíženci
6°41’
 
MerkurMerkur:
Panna
20°00’
 
VenušeVenuše:
Panna
26°34’
 
MarsMars:
Střelec
3°57’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
28°26’
R
SaturnSaturn:
Panna
24°35’
 
UranUran:
Rak
9°23’
 
NeptunNeptun:
Váhy
16°44’
 
PlutoPluto:
Lev
19°15’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
27°37’
R
Černá LunaLilith:
Býk
29°12’
 
CheirónCheirón:
Střelec
17°02’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »