Raven-Symoné wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Raven-Symoné
(Raven-Symoné Christina Pearman)

Pohlaví:
Žena
Narození:
10.12. 1985 - 03:09h
Místo:
Atlanta, Georgie
Země:
Věk:
33 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka

Raven-Symoné - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Lepoivre (C)
Datum narození a čas (místní čas):
10.12.1985 - 03:09  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
10.12.1985 - 08:09  
US, Atlanta:
33°45' s.š., 84°23' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Raven-Symoné 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Raven-Symoné
datum narození 10.12.1985
(herečka, zpěvačka, instagram)

Raven-Symoné - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Animal Crackers
(2015) - A Girl Like Grace
(2014) - Zvonilka a tvor Netvor
(2014) - Zvonilka a piráti
(2013) - The Real
(2012) - Zvonilka: Tajemství křídel
(2011) - The 9th Annual TV Land Awards
(2011) - Zvonilka a Velké hry
(2011) - State of Georgia (TV seriál)
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - Zvonilka a velká záchranná výprava
(2010) - Revenge of the Bridesmaids
(2009) - An Evening of Stars: Tribute to Patti LaBelle
(2009) - Zvonilka a ztracený poklad
(2008) - WrestleMania XXIV
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Zvonilka
(2008) - College Road Trip
(2006) - Raven-Symoné: Raven's Postcards from Spain
(2006) - Na jeden večer
(2006) - Malý zázrak
(2006) - Cheetah Tips! How to Be Cheetah-licious
(2006) - Gepardí kočky 2
(2005) - The Teen Choice Awards 2005
(2005) - Kim Possible: Velký drámo
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - The 2004 World Music Awards
(2004) - The Teen Choice Awards 2004
(2004) - Macy's Thanksgiving Day Parade
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Disney 411
(2004) - The Cheetah Girls: Behind the Spots
(2004) - Zenon: Z3
(2004) - Tlustý Albert
(2004) - That's So Raven: Supernaturally Stylish
(2004) - Motown 45
(2004) - The Cheetah Girls
(2004) - Higglytown Heroes (TV seriál)
(2004) - Deník princezny 2: Královské povinnosti
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - Napálené celebrity
(2003) - That's So Raven (TV seriál)
(2003) - The Nick at Nite Holiday Special
(2003) - Kim Possible: Tajné složky
(2003) - Kim Possible: Problém s časem
(2003) - Gepardí kočky
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2002) - Kim Possible (TV seriál)
(2002) - Fillmore! (TV seriál)
(2001) - The Weakest Link
(2001) - The Proud Family (TV seriál)
(2001) - My Wife and Kids (TV seriál)
(2001) - Express Yourself (TV seriál)
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2000) - Oh Drama! (TV seriál)
(1999) - Total Request Live
(1999) - Zenon: Návštěva na Zemi
(1998) - Dr. Dolittle
(1995) - MADtv
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - Malí uličníci
(1993) - Zaslepený
(1993) - Queen (TV seriál)
(1992) - Muhammad Ali's 50th Birthday Celebration
(1992) - Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
(1990) - The Word
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - The Chipmunks: Rockin' Through the Decades
(1990) - The Earth Day Special
(1990) - The Muppets at Walt Disney World
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1990) - ABC TGIF (TV seriál)
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1987) - A Different World (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1984) - Cosby Show (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.12.1985 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Raven-Symoné 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Raven-Symoné - herečka, zpěvačka

se narodila 10.12.1985 ve městě Atlanta, Georgie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Raven-Symoné

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Raven-Symoné
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
18°12’
2
 
LunaLuna:
Štír
24°18’
2
 
MerkurMerkur:
Štír
29°03’
2
 
VenušeVenuše:
Střelec
8°32’
2
 
MarsMars:
Váhy
27°14’
1
 
JupiterJupiter:
Vodnář
13°57’
4
 
SaturnSaturn:
Střelec
2°45’
2
 
UranUran:
Střelec
18°11’
2
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
2°46’
3
 
PlutoPluto:
Štír
6°18’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
6°58’
7
R
Černá LunaLilith:
Býk
21°13’
8
 
CheirónCheirón:
Blíženci
11°35’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
16°32’
1
Domy:
Váhy
22°37’
Beran
22°37’
2:
Štír
20°56’
8:
Býk
20°56’
3:
Střelec
22°01’
9:
Blíženci
22°01’
Kozoroh
24°55’
Rak
24°55’
5:
Vodnář
27°28’
Lev
27°28’
6:
Ryby
27°08’
Panna
27°08’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
8°46’
11
Slun./Luna:
Střelec
6°15’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »