Ray Charles wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ray Charles
(Raymond Charles Robinson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
23.9. 1930 - 11:58h
Místo:
Albany, Georgie
Země:
Věk:
† 73 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
10.6.2004 (Příčina: Selhání jater)
Povolání:
zpěvák, skladatel, saxofonista, pianista, klarinetista

Ray Charles - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (X)
Datum narození a čas (místní čas):
23.9.1930 - 11:58  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.9.1930 - 16:58  
US, Albany:
31°35' s.š., 84°9' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ray Charles 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ray Charles
datum narození 23.9.1930
(zpěvák, skladatel, saxofonista, pianista, klarinetista, instagram)

Ray Charles - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Memòries de la tele
(2004) - Ray
(2003) - The Best Hit USA
(2003) - Willie Nelson & Friends: Live and Kickin' (koncert)
(2003) - Tom Dowd & the Language of Music
(2002) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(2002) - CMT Crossroads
(2001) - Příběh pop music (TV seriál)
(2001) - Billy Joel: The Essential Video Collection
(2000) - Vyjímečná dobrodružství Super Dava
(2000) - Blue's Big Musical Movie
(1999) - ABC 2000: The Millennium
(1998) - Tout le monde en parle
(1998) - Goodwill Games Opening Celebration
(1998) - Quincy Jones... The First 50 Years
(1998) - The Heaven and Earth Show (TV seriál)
(1997) - Billy Joel: Greatest Hits Volume III
(1996) - Saturday Live
(1996) - Joe Cocker: Have a Little Faith
(1996) - America's Music: The Roots of Country (TV seriál)
(1996) - Agent WC 40
(1995) - Sinatra: 80 Years My Way
(1995) - Rock & Roll (TV seriál)
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 5
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 1
(1994) - The Atlantic Records Story
(1994) - Ray Alexander: Chuť na spravedlnost
(1994) - Milostná aféra
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Apollo Theatre Hall of Fame
(1993) - Willie Nelson: The Big Six-0 (koncert)
(1993) - The Legend of the Beverly Hillbillies
(1993) - The John Larroquette Show (TV seriál)
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1991) - A Party for Richard Pryor
(1991) - Ray Charles: 50 Years in Music (koncert)
(1991) - Ray Charles: Génius soulu
(1991) - Golden Age of Rock'n'Roll (TV seriál)
(1990) - Ray Charles
(1990) - The Muppets Celebrate Jim Henson
(1990) - Listen Up: The Lives of Quincy Jones
(1990) - Křídla (TV seriál)
(1989) - Šibeniční lhůta
(1986) - WrestleMania II
(1986) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1985) - We Are the World (koncert)
(1985) - The Statue of Liberty
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1984) - Salute to Lady Liberty
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1981) - Ray Charles Live: In Concert with the Edmonton Symphony (koncert)
(1981) - Koncert Ray Charlese (koncert)
(1981) - Koncert Ray Charlese v Praze (koncert)
(1981) - Celebration
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1980) - Elvis Presley - Die frühen Jahre
(1980) - John Schneider: Back Home
(1980) - Bratři Bluesovi
(1978) - A Salute to American Imagination
(1978) - NBC Salutes the 25th Anniversary of the Wonderful World of Disney
(1977) - The Second Barry Manilow Special
(1977) - The Barry Manilow Special
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Cher
(1973) - Barbra Streisand... and Other Musical Instruments
(1973) - Duke Ellington... We Love You Madly
(1970) - Flip
(1969) - The Engelbert Humperdinck Show
(1969) - The Andy Williams Show
(1969) - Hee Haw
(1969) - Della
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1967) - The Smothers Brothers Comedy Hour
(1967) - The Carol Burnett Show
(1966) - The Big T.N.T. Show
(1964) - The Hollywood Palace
(1964) - Ballad in Blue
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Andy Williams Show
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - Swingin' Along
(1960) - Nuorten tanssihetki
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town
(1948) - The Perry Como Show

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Olše

Olše

Keltský horoskop
Škoda, že lidé zrozených pod vládou Olše jsou tolik vzácní. Kdyby jich bylo na světě víc, určitě by bylo lépe. Lidé Olše jsou totiž výjimečně vyrovnaní, klidní a laskaví. Kam přijdou, všude roznášejí mír a klid, umějí se dokonale ovládat a životem dokážou projít snad bez jediného zvýšení hlasu. Mají ohromnou trpělivost a považují za zcela samozřejmé druhým pomáhat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.9.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ray Charles 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ray Charles - zpěvák, skladatel, saxofonista, pianista, klarinetista

se narodil 23.9.1930 ve městě Albany, Georgie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ray Charles

Dnes se narodili
Spojené státy Lillian Gish
(*1896) herečka

Velká Británie Roger Moore
(*1927) herec

Rakousko Karel Plicka
(*1894) národní umělec, fotograf, hudebník, režisér, kameraman, spoluzakladatel AMU v Praze

Spojené státy Usher
(*1978) herec, zpěvák, skladatel, model, choreograf, tanečník

Spojené státy Dwight D. Eisenhower
(*1890) generál, 34. prezident USA


Ray Charles
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
29°56’
10
 
LunaLuna:
Váhy
16°43’
10
 
MerkurMerkur:
Panna
26°10’
10
 
VenušeVenuše:
Štír
15°45’
11
 
MarsMars:
Rak
15°47’
8
 
JupiterJupiter:
Rak
17°20’
8
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°24’
1
 
UranUran:
Beran
13°55’
4
 
NeptunNeptun:
Panna
4°18’
9
 
PlutoPluto:
Rak
20°43’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
24°52’
5
 
Černá LunaLilith:
Vodnář
24°44’
3
 
CheirónCheirón:
Býk
18°27’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
26°19’
1
Domy:
Střelec
9°32’
Blíženci
9°32’
2:
Kozoroh
11°06’
8:
Rak
11°06’
3:
Vodnář
16°20’
9:
Lev
16°20’
Ryby
21°28’
Panna
21°28’
5:
Beran
22°03’
Váhy
22°03’
6:
Býk
17°23’
Štír
17°23’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
0°30’
11
Slun./Luna:
Váhy
8°19’
10


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Linda Rybová
(*1975) herečka

Česká republika Petr Jablonský
(*1979) herec, moderátor, bavič, imitátor

Rusko Michail Jurjevič Lermontov
(*1814) dramatik, ruský spisovatel, klasik ruského romantismu

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844) filosof, klasický filolog

Francie Michel Foucault
(*1926) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bing Crosby
(*1903 - 1977) herec, zpěvák

Austrálie Errol Flynn
(*1909 - 1959) herec

Spojené státy Leonard Bernstein
(*1918 - 1990) herec, skladatel, scénárista

Česká republika Gabriela Wilhelmová
(*1942 - 2002) herečka

Česká republika Bedřich Zelenka
(*1921 - 2011) herec, scénárista, dramaturg, humorista, satirik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »