Ray Enright wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ray Enright
(Raymond E. Enright)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Anderson, Indiana
Země:
Věk:
† 69 let
Úmrtí:
3.4.1965 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
režisér

Ray Enright - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
25.3.1896 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ray Enright 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Ray Enright
datum narození 25.3.1896
(režisér, instagram)

Ray Enright - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1953) - Dramma nella Kasbah
(1952) - Flaming Feather
(1950) - Montana
(1950) - Kansas Raiders
(1949) - South of St. Louis
(1948) - Return of the Bad Men
(1948) - Coroner Creek
(1948) - Albuquerque
(1947) - Trail Street
(1946) - One Way to Love
(1945) - Man Alive
(1945) - China Sky
(1943) - The Iron Major
(1943) - The Rear Gunner
(1943) - Gung ho!: Ofenzíva v Pacifiku
(1943) - Good Luck, Mr. Yates
(1942) - Wild Bill Hickok Rides
(1942) - Sin Town
(1942) - Men of Texas
(1942) - Kazisvěti
(1941) - Throwing a Party
(1941) - Thieves Fall Out
(1941) - The Wagons Roll at Night
(1941) - Law of the Tropics
(1941) - Bad Men of Missouri
(1940) - Teddy the Rough Rider
(1940) - River's End
(1940) - Brother Rat and a Baby
(1940) - An Angel from Texas
(1939) - On Your Toes
(1939) - Naughty But Nice
(1939) - Angels Wash Their Faces
(1938) - Swing Your Lady
(1938) - Hard to Get
(1938) - Gold Diggers in Paris
(1938) - Going Places
(1937) - The Singing Marine
(1937) - Slim
(1937) - Sing Me a Love Song
(1937) - Ready, Willing and Able
(1937) - Back in Circulation
(1936) - Snowed Under
(1936) - China Clipper
(1936) - Earthworm Tractors
(1935) - While the Patient Slept
(1935) - We're in the Money
(1935) - Traveling Saleslady
(1935) - Miss Pacific Fleet
(1935) - Alibi Ike
(1934) - Twenty Million Sweethearts
(1934) - The St. Louis Kid
(1934) - I've Got Your Number
(1934) - Dames
(1934) - The Circus Clown
(1933) - Tomorrow at Seven
(1933) - The Silk Express
(1933) - Havana Widows
(1933) - Blondie Johnson
(1932) - The Tenderfoot
(1932) - Play-Girl
(1930) - Song of the West
(1930) - Scarlet Pages
(1930) - Golden Dawn
(1930) - Dancing Sweeties
(1929) - Stolen Kisses
(1929) - Skin Deep
(1929) - Kid Gloves
(1928) - The Little Wildcat
(1928) - Land of the Silver Fox
(1928) - Domestic Troubles
(1927) - Tracked by the Police
(1927) - The Girl from Chicago
(1927) - Jaws of Steel
(1921) - Verse and Worse

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....


Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.3.1896 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ray Enright 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ray Enright - režisér

se narodil 25.3.1896 ve městě Anderson, Indiana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ray Enright

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Ray Enright
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
5°21’
 
LunaLuna:
Lev
13°25’
 
MerkurMerkur:
Ryby
14°32’
 
VenušeVenuše:
Ryby
7°44’
 
MarsMars:
Vodnář
16°39’
 
JupiterJupiter:
Rak
29°05’
 
SaturnSaturn:
Štír
18°28’
R
UranUran:
Štír
24°11’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
15°30’
 
PlutoPluto:
Blíženci
10°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
2°02’
R
Černá LunaLilith:
Beran
0°56’
 
CheirónCheirón:
Váhy
25°16’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »