Ray Liotta wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ray Liotta
(Raymond Allen Liotta)

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.12. 1954 - 06:07h
Místo:
Newark, New Jersey
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Ray Liotta - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
18.12.1954 - 06:07  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.12.1954 - 11:07  
US, Newark:
40°44' s.š., 74°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ray Liotta 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Ray Liotta
datum narození 18.12.1954
(herec, instagram)

Ray Liotta - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Violent Talent
(2015) - Sleight of Hand
(2015) - Shades of Blue (TV seriál)
(2015) - The Rut
(2015) - Hrdinové od Alama (TV seriál)
(2015) - Hooking Up
(2015) - Go with Me
(2015) - Alone
(2015) - Sticky Notes
(2014) - The Money
(2014) - Šofér
(2014) - Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil
(2014) - Pomsta zelených draků
(2014) - Kill the Messenger
(2014) - Into the Americas
(2014) - The Identical
(2014) - Flock of Dudes
(2014) - Blondýna na předpis
(2014) - A zase ti Mupeti!
(2013) - Suddenly
(2013) - Pawn
(2013) - The Devil's in the Details
(2012) - Za borovicovým hájem
(2012) - Zabít tiše
(2012) - Yellow
(2012) - Vážený Drákulo
(2012) - Tohle je ráj
(2012) - Ticket Out
(2012) - The Iceman
(2012) - Sněhouní Vánoce
(2012) - Breathless
(2012) - Bad Karma
(2011) - Uzavřený případ
(2011) - The Details
(2011) - Street Kings 2: Město aut
(2011) - The River Murders
(2011) - NTSF:SD:SUV (TV seriál)
(2011) - Nezvratná diagnóza
(2011) - Donucen ke zločinu
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Conan
(2010) - Snowmen
(2010) - Smrt a život Charlieho St. Clouda
(2010) - Noční rande
(2010) - Chasing 3000
(2010) - Bláznivá svoboda
(2009) - Zevlovat a prudit
(2009) - Mládí v hajzlu
(2009) - Liga snů (TV seriál)
(2009) - Imigranti
(2009) - Hranice
(2009) - Čekání na zázrak
(2008) - Hledá se hrdina
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Vzpoura v Seattlu
(2007) - Ve jménu krále
(2007) - Phineas & Ferb (TV seriál)
(2007) - Divočáci
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Vezmi mě zpátky
(2006) - Smith (TV seriál)
(2006) - Sejmi eso
(2006) - Hazard
(2006) - Čistá barva
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Tajemná vražda
(2005) - Revolver
(2004) - Getting Made: The Making of 'GoodFellas'
(2004) - Poslední výstřel
(2004) - Pod kontrolou
(2003) - Identita
(2002) - Behind the Scenes of 'John Q'
(2002) - Ohnisko požáru
(2002) - Narkotika
(2002) - John Q.
(2002) - The Hire: Ticker
(2001) - High Stakes: Bet Your Life on Vegas
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - Před svatbou ne!
(2001) - Kokain
(2001) - Hannibal
(2000) - Režiséři: Martin Scorsese
(2000) - Neznámý příchozí
(2000) - Hlasy andělů
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Navždy má
(1999) - Muppeti z vesmíru
(1998) - Rat Pack
(1998) - Phoenix
(1997) - Země policajtů
(1997) - Turbulence
(1996) - V labyrintu smrti
(1995) - Operace Slon
(1994) - Masters of Illusion: The Wizards of Special Effects
(1994) - Útěk z Absolomu
(1994) - Corrina, Corrina
(1992) - Zhoubná vášeň
(1992) - Článek 99
(1991) - Women & Men 2: In Love There Are No Rules
(1990) - Mafiáni
(1989) - Hřiště snů
(1988) - Dominick a Eugene
(1987) - Arena Brains
(1986) - Něco divokého
(1985) - Our Family Honor
(1985) - Our Family Honor (TV seriál)
(1983) - The Lonely Lady
(1983) - Casablanca (TV seriál)
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Crazy Times
(1980) - Hardhat and Legs
(1964) - Another World (TV seriál)
Ray Liotta - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.12.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ray Liotta 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ray Liotta - herec

se narodil 18.12.1954 ve městě Newark, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ray Liotta

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Ray Liotta
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
25°59’
1
 
LunaLuna:
Váhy
11°16’
10
 
MerkurMerkur:
Střelec
22°03’
1
 
VenušeVenuše:
Štír
17°35’
11
 
MarsMars:
Ryby
10°05’
3
 
JupiterJupiter:
Rak
28°21’
8
R
SaturnSaturn:
Štír
17°02’
11
 
UranUran:
Rak
26°51’
8
R
NeptunNeptun:
Váhy
27°44’
10
 
PlutoPluto:
Lev
26°42’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
6°08’
1
R
Černá LunaLilith:
Štír
20°52’
12
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
26°35’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
25°04’
3
Domy:
Střelec
10°21’
Blíženci
10°21’
2:
Kozoroh
13°49’
8:
Rak
13°49’
3:
Vodnář
22°37’
9:
Lev
22°37’
Ryby
29°01’
Panna
29°01’
5:
Beran
27°57’
Váhy
27°57’
6:
Býk
20°44’
Štír
20°44’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
4°41’
11
Slun./Luna:
Štír
18°38’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »