Ray Patterson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ray Patterson

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 90 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér

Ray Patterson - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
23.11.1911 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ray Patterson 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ray Patterson
datum narození 23.11.1911
(režisér, instagram)

Ray Patterson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1993) - Vánoce u Flinstounů
(1992) - Queen Esther
(1991) - Yo Yogi! (TV seriál)
(1990) - Tom a Jerry Kids: Zdá se mi o sýru
(1990) - Tom a Jerry Kids: Tom chůvou
(1990) - Tom a Jerry Kids: Tom a malá myška
(1990) - Tom a Jerry kids: S.O.S. ninja
(1990) - Tom a Jerry kids: Lúpežníci
(1990) - Tom a Jerry Kids: Jerry a fazole
(1988) - Yogi and the Invasion of the Space Bears
(1988) - Scooby-Doo and the Reluctant Werewolf
(1988) - Pes Filipes na Divokém Západě
(1988) - The Paw Paws (TV seriál)
(1988) - The New Yogi Bear Show (TV seriál)
(1987) - Příběhy Pepka námořníka (TV seriál)
(1987) - Méďa Béďa - Velký útěk
(1987) - Méďa Béďa: Kouzelný let fešné husy
(1987) - The Little Troll Prince
(1986) - Samson and Delilah
(1986) - GoBots: War of the Rock Lords
(1985) - Yogi's Treasure Hunt (TV seriál)
(1985) - The Super Powers Team: Galactic Guardians (TV seriál)
(1985) - Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)
(1985) - The Pound Puppies
(1985) - Galtar and the Golden Lance (TV seriál)
(1984) - Challenge of the GoBots (TV seriál)
(1983) - Šťastný Luke - Bratři Daltonové na svobodě
(1982) - Christmas Comes to PacLand
(1981) - Šmoulové (TV seriál)
(1981) - The Flintstones: Fred's Final Fling
(1980) - Super Friends (TV seriál)
(1980) - Méďa Béďa: První vánoce
(1980) - The Flintstone Comedy Show (TV seriál)
(1979) - The World's Greatest SuperFriends (TV seriál)
(1979) - Scooby-Doo jde do Hollywoodu
(1979) - Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
(1979) - Casper and the Angels (TV seriál)
(1978) - Yogi's Space Race (TV seriál)
(1978) - Challenge of the SuperFriends (TV seriál)
(1978) - Godzilla (TV seriál)
(1978) - Galaxy Goof-Ups (TV seriál)
(1978) - The All-New Popeye Hour (TV seriál)
(1977) - Scoobyho hvězdná olympiáda (TV seriál)
(1969) - Dinky Dog (TV seriál)
(1967) - Spider-Man (TV seriál)
(1964) - Famous Adventures of Mr. Magoo (TV seriál)
(1963) - The New Casper Cartoon Show (TV seriál)
(1961) - The Dick Tracy Show (TV seriál)
(1957) - The Hope That Jack Built
(1954) - Dig That Dog
(1954) - Broadway's Bow Wow's

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.11.1911 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ray Patterson 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ray Patterson - režisér

se narodil 23.11.1911 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ray Patterson

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Ray Patterson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
0°05’
 
LunaLuna:
Střelec
29°02’
 
MerkurMerkur:
Střelec
16°49’
 
VenušeVenuše:
Váhy
13°23’
 
MarsMars:
Blíženci
2°27’
R
JupiterJupiter:
Štír
26°15’
 
SaturnSaturn:
Býk
15°40’
R
UranUran:
Kozoroh
26°22’
 
NeptunNeptun:
Rak
23°36’
R
PlutoPluto:
Blíženci
28°29’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°08’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
8°11’
 
CheirónCheirón:
Ryby
2°17’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »