Raymond Cordy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Raymond Cordy
(Victor Raymond Cordioux)

Pohlaví:
Muž
Narození:
9.12. 1898 - 15:00h
Místo:
Vitry-sur-Seine
Země:
Věk:
† 57 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Raymond Cordy - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
9.12.1898 - 15:00  (LST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.12.1898 - 14:51  
FR, Vitry-sur-Seine:
48°48' s.š., 2°24' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Raymond Cordy 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Raymond Cordy
datum narození 9.12.1898
(herec, instagram)

Raymond Cordy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - L'affaire de la rue Mouffetard
(1957) - Bonjour jeunesse
(1956) - La Fierecilla domada
(1955) - Velké manévry
(1955) - La Pícara molinera
(1955) - À toi de jouer... Callaghan!!!
(1954) - Trois jours de bringue à Paris
(1954) - Tourments
(1954) - Sidi-Bel-Abbès
(1954) - Piédalu député
(1954) - La Patrouille des sables
(1954) - Le Congrès des belles-mères
(1953) - Tourbillon
(1953) - Les Enfants de l'amour
(1952) - Trois vieilles filles en folie
(1952) - Seuls au monde
(1952) - Piédalu fait des miracles
(1952) - Manina, la fille sans voile
(1952) - Krásky noci
(1952) - Ils sont dans les vignes
(1952) - Il Figlio di Lagardere
(1952) - Il Boia di Lilla
(1951) - Piédalu à Paris
(1951) - Monsieur Octave
(1951) - Capitaine Ardant
(1950) - Le Gang des tractions-arrière
(1950) - Ďáblova krása
(1949) - 56, rue Pigalle
(1949) - Les Vagabonds du rêve
(1948) - Passeurs d'or
(1948) - Ma tante d'Honfleur
(1947) - Le Village de la colère
(1947) - Le Silence est d'or
(1947) - Brigade criminelle
(1947) - Les Beaux jours de roi Murat
(1946) - Mission spéciale
(1945) - Vingt-quatre heures de perm'
(1945) - Le Roi des resquilleurs
(1945) - Ils étaient cinq permissionnaires
(1943) - La Valse blanche
(1943) - Le Val d'enfer
(1943) - Feux de joie
(1943) - Feu Nicolas
(1942) - Les Inconnus dans la maison
(1940) - Sur le plancher des vaches
(1940) - Le Roman d'un spahi
(1940) - Chantons quand même
(1939) - Le Veau gras
(1939) - Place de la Concorde
(1938) - Retour à l'aube
(1938) - Mon curé chez les riches
(1938) - La Marraine du régiment
(1938) - Les Gaietés de l'exposition
(1938) - Le Coeur ébloui
(1938) - L'Ange que j'ai vendu
(1938) - Alexis gentleman chauffeur
(1937) - Trois artilleurs au pensionnat
(1937) - La Treizième enquête de Grey
(1937) - Les Réprouvés
(1937) - Ignace
(1937) - Le Choc en retour
(1936) - Train de plaisir
(1936) - La Tentation
(1936) - Le Prince des Six Jours
(1936) - Notre-Dame d'amour
(1936) - Marinella
(1936) - La belle équipe
(1936) - Jeunes filles de Paris
(1936) - Gigolette
(1936) - La Flamme
(1936) - La Brigade en jupons
(1935) - Le Voyage imprévu
(1935) - Sous la griffe
(1935) - Son excellence Antonin
(1935) - Runaway Ladies
(1935) - La Rosière des Halles
(1935) - Retour au paradis
(1935) - Pension Mimosas
(1935) - Lune de miel
(1935) - Juanita
(1935) - L'Impossible aveu
(1935) - La Fille de Madame Angot
(1935) - Le Billet de mille
(1934) - Vive la compagnie
(1934) - Toboggan
(1934) - L'Or dans la rue
(1934) - Mam'zelle Spahi
(1934) - La Maison dans la dune
(1934) - L'Hôtel du libre échange
(1934) - La Garnison amoureuse
(1934) - Le Dernier milliardaire
(1934) - Le Cavalier Lafleur
(1934) - La Caserne en folie
(1934) - Au bout du monde
(1934) - L'Auberge du Petit-Dragon
(1934) - Adémai au moyen âge
(1933) - Une femme au volant
(1933) - Le Testament du Dr. Mabuse
(1933) - Les Requins du pétrole
(1933) - Quatorze Juillet
(1933) - Je vous aimerai toujours
(1933) - Colomba
(1933) - Les Bleus du ciel
(1932) - Pour un sou d'amour
(1932) - Pomme d'amour
(1932) - Le Petit Babouin
(1932) - Les Croix de bois
(1932) - L'Homme qui ne sait pas dire non
(1932) - Ce cochon de Morin
(1932) - Le Bidon d'or
(1932) - L'Amoureuse aventure
(1931) - Partir
(1931) - Milión
(1931) - Chacun sa chance
(1931) - Faubourg Montmartre
(1931) - Ať žije svoboda
(1930) - La Petite Lise

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.12.1898 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Raymond Cordy 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Raymond Cordy - herec

se narodil 9.12.1898 ve městě Vitry-sur-Seine
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Raymond Cordy

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Raymond Cordy
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
17°36’
7
 
LunaLuna:
Váhy
25°45’
6
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
7°15’
8
 
VenušeVenuše:
Střelec
5°06’
7
R
MarsMars:
Lev
8°40’
4
st
JupiterJupiter:
Štír
2°18’
6
 
SaturnSaturn:
Střelec
15°04’
7
 
UranUran:
Střelec
4°38’
7
 
NeptunNeptun:
Blíženci
23°32’
1
R
PlutoPluto:
Blíženci
14°39’
1
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
9°40’
8
R
Černá LunaLilith:
Rak
21°11’
3
 
CheirónCheirón:
Střelec
5°08’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
8°48’
12
Domy:
Blíženci
0°39’
Střelec
0°39’
2:
Blíženci
23°43’
8:
Střelec
23°43’
3:
Rak
12°04’
9:
Kozoroh
12°04’
Lev
1°16’
Vodnář
1°16’
5:
Lev
26°16’
Vodnář
26°16’
6:
Váhy
5°42’
Beran
5°42’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
8xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
0°58’
11
Slun./Luna:
Štír
21°40’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »