Raymond Cruz wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Raymond Cruz

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec

Raymond Cruz - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.7.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Raymond Cruz 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Raymond Cruz
datum narození 9.7.1961
(herec, instagram)

Raymond Cruz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Clevelandský únos
(2015) - Volejte Saulovi (TV seriál)
(2012) - Major Crimes (TV seriál)
(2012) - Lauren (TV seriál)
(2008) - Perníkový táta (TV seriál)
(2006) - 10 Tricks
(2006) - Za rozbřesku (TV seriál)
(2005) - Spoušť
(2005) - Krvavá odplata
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - Modesty: Dobrodružství Modesty Blaise
(2004) - Just Hustle
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - Protiúder
(2002) - Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Training Day
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Znamení smrti
(1999) - Šerif
(1999) - Strange World (TV seriál)
(1999) - Od soumraku do úsvitu 2
(1999) - Krutá říše (TV seriál)
(1999) - Blood Money
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Playing Patti
(1997) - 413 Hope St. (TV seriál)
(1997) - Vetřelec: Vzkříšení
(1997) - Na život a na smrt
(1997) - Cracker (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Suplent
(1996) - Skála
(1996) - Operace: Zlomený šíp
(1996) - Intimní detaily
(1995) - Marshal (TV seriál)
(1995) - The Eddie Files (TV seriál)
(1994) - Jasné nebezpečí
(1994) - Dragstrip Girl
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Věc cti
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Living and Working in Space: The Countdown Has Begun
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Teror v L.A.
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1992) - Když skončí večírek
(1992) - Když má muž problémy
(1992) - Detektiv Nails
(1991) - Znovu po smrti
(1991) - Perfect Crimes
(1991) - Nemilosrdná spravedlnost
(1990) - Gremlins 2
(1990) - Cold Dog Soup
(1989) - A Nightmare on Drug Street
(1989) - I Know My First Name Is Steven
(1988) - Twice Dead
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1988) - Freddyho noční můry (TV seriál)
(1987) - Vietnam War Story (TV seriál)
(1987) - Maid to Order
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1979) - Knots Landing (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.7.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Raymond Cruz 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Raymond Cruz - herec

se narodil 9.7.1961 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Raymond Cruz

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Raymond Cruz
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
17°01’
 
LunaLuna:
Blíženci
9°45’
 
MerkurMerkur:
Rak
1°22’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
2°25’
 
MarsMars:
Panna
6°14’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
4°14’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
27°16’
R
UranUran:
Lev
23°43’
 
NeptunNeptun:
Štír
8°34’
R
PlutoPluto:
Panna
6°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
29°18’
R
Černá LunaLilith:
Lev
17°37’
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°17’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »