Reed Hadley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Reed Hadley
(Reed Herring)

Narození:
Místo:
Petrolia
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:

Reed Hadley - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.6.1911 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Reed Hadley 2018, 2019 - Wikipedie info)

Reed Hadley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - America's Clown: An Intimate Biography of Red Skelton
(2000) - The Many Faces of Zorro
(2000) - Golden Saddles, Silver Spurs
(1972) - Brain of Blood
(1971) - Men of Crisis: The Harvey Wallinger Story
(1969) - The Fabulous Bastard from Chicago
(1967) - Masakr na svatého Valentýna
(1967) - Hondo (TV seriál)
(1967) - Custer (TV seriál)
(1965) - Young Dillinger
(1965) - Green Acres (TV seriál)
(1964) - Moro Witch Doctor
(1963) - Gunfight at Comanche Creek
(1961) - All in a Night's Work
(1959) - Tightrope (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1958) - The Texan (TV seriál)
(1958) - Sea Hunt (TV seriál)
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1955) - Navy Log (TV seriál)
(1955) - Crossroads (TV seriál)
(1955) - Big House, U.S.A.
(1954) - Public Defender (TV seriál)
(1954) - Highway Dragnet
(1954) - Hazard House
(1953) - Woman They Almost Lynched
(1953) - Kansas Pacific
(1952) - The Half-Breed
(1952) - The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
(1952) - Son of Ali Baba
(1952) - Cavalcade of America (TV seriál)
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - The Wild Blue Yonder
(1951) - Little Big Horn
(1951) - Insurance Investigator
(1950) - The Killer That Stalked New York
(1950) - The Baron of Arizona
(1950) - Riders of the Range
(1950) - The Return of Jesse James
(1950) - Racket Squad (TV seriál)
(1950) - Motor Patrol
(1950) - Dallas
(1950) - A Modern Marriage
(1949) - Rimfire
(1949) - Red Desert
(1949) - I Shot Jesse James
(1949) - Grand Canyon
(1949) - Apache Chief
(1948) - Železná opona
(1948) - The Return of Wildfire
(1948) - Panhandle
(1948) - Man from Texas
(1948) - Last of the Wild Horses
(1948) - Kdo kráčí po křivolakých cestách
(1948) - Jungle Goddess
(1948) - He Walked by Night
(1948) - Canon City
(1948) - A Southern Yankee
(1947) - 13 Rue Madeleine
(1947) - T-Men
(1947) - The Fabulous Texan
(1947) - The Brasher Doubloon
(1947) - Louisiana
(1947) - Captain from Castile
(1947) - Bumerang
(1946) - The Razor's Edge
(1946) - The Dark Corner
(1946) - Shock
(1946) - It Shouldn't Happen to a Dog
(1946) - If I'm Lucky
(1945) - Zvon pro Adano
(1945) - The Caribbean Mystery
(1945) - Smrtelný hřích
(1945) - Dům na 92. ulici
(1945) - Don Juan Quilligan
(1945) - Doll Face
(1945) - Diamond Horseshoe
(1945) - Circumstantial Evidence
(1945) - Captain Eddie
(1944) - Wing and a Prayer
(1944) - Wilson
(1944) - The Eve of St. Mark
(1944) - Roger Touhy, Gangster
(1944) - Rainbow Island
(1944) - Pin Up Girl
(1944) - In the Meantime, Darling
(1944) - Home in Indiana
(1944) - Four Jills in a Jeep
(1944) - Buffalo Bill
(1943) - Wintertime
(1943) - Happy Land
(1942) - Život je cesta
(1942) - The Bugle Sounds
(1942) - Mystery of Marie Roget
(1942) - Lady in a Jam
(1942) - Krásná čarodějka
(1942) - Juke Box Jenny
(1942) - Jail House Blues
(1942) - Arizona Terrors
(1941) - Ziegfeld Girl
(1941) - Whistling in the Dark
(1941) - Unfinished Business
(1941) - Sky Raiders
(1941) - Sea Raiders
(1941) - Road Agent
(1941) - Look Who's Laughing
(1941) - Kráska z Nového Orleánsu
(1941) - I'll Wait for You
(1941) - Dostaveníčko s láskou
(1941) - Adventures of Captain Marvel
(1940) - The Bank Dick
(1940) - Ski Patrol
(1940) - Meet the Wildcat
(1940) - Jack Pot
(1940) - I Take This Woman
(1940) - Flight Command
(1939) - Zorro's Fighting Legion
(1939) - Tajemný případ dr. Kildarea
(1939) - Svobodná matka
(1939) - Stronger Than Desire
(1939) - Sergeant Madden
(1939) - The Man from Montreal
(1938) - Sunset Murder Case
(1938) - Orphans of the Street
(1938) - Hollywood Stadium Mystery
(1938) - The Great Adventures of Wild Bill Hickok
(1938) - Female Fugitive

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.6.1911 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Reed Hadley 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 25.6.1911 ve městě Petrolia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Reed Hadley

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Reed Hadley
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
2°47’
 
LunaLuna:
Blíženci
17°43’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
22°36’
 
VenušeVenuše:
Lev
17°47’
 
MarsMars:
Beran
16°11’
 
JupiterJupiter:
Štír
4°44’
R
SaturnSaturn:
Býk
16°20’
 
UranUran:
Kozoroh
28°21’
R
NeptunNeptun:
Rak
20°34’
 
PlutoPluto:
Blíženci
27°34’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
7°08’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
21°19’
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°55’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Paul Muni
(*1895 - 1967) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979 - 2001) herečka, zpěvačka

Spojené státy Truman Capote
(*1924 - 1984) spisovatel, herec a novinář

Spojené státy Neil Armstrong
(*1930 - 2012) astronaut, první na Měsíci

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844 - 1900) filosof, klasický filolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »