Ren Kirijama wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ren Kirijama

Narození:
Země:
Věk:
33 let

Ren Kirijama (Ren Kiriyama) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.2.1985 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ren Kirijama 2017, 2018 - Wikipedie info)

Ren Kirijama - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Kasa wo Motanai Aritachi wa (TV seriál)
(2015) - Tokyo PR Uman
(2015) - Manmakoto ~ Asanosuke Saiteichou (TV seriál)
(2015) - Ju-on Za Fuiinaru
(2015) - Itsutsu Boshi Tourist (TV seriál)
(2015) - Gunjyou Iro no, Toori Michi
(2014) - Serafuku to Uchujin (TV seriál)
(2014) - Satsujin Hensachi 70
(2014) - Lost Days (TV seriál)
(2014) - L-DK
(2014) - Kindaichi Shonen no Jikenbo N (neo) (TV seriál)
(2014) - Heisei Raidâ Tai Shôwa Raidâ Kamen Raidâ Taisen feat. Sûpâ Sentai
(2014) - Bussen (TV seriál)
(2013) - Tokyo Yamimushi Part II
(2013) - Tokyo Yamimushi Part I
(2013) - Soratobu Kouhoushitsu (TV seriál)
(2012) - 37 sai de isha ni natta boku: kenshûi junjô monogatari (TV seriál)
(2012) - Switch Girl!! 2 (TV seriál)
(2012) - Ôoku: Eien - Emonnosuke · Tsunayoshi-hen
(2011) - Yotsuba Jinja Ura Kagyo Shitsuren Hoken~Kokuraseya (TV seriál)
(2011) - Switch Girl!! (TV seriál)
(2011) - Ôzu den'ô ôru raidâ: Rettsu gô Kamen raidâ
(2011) - Kamen Rider x Kamen Rider Fourze and OOO Movie Taisen Mega Max
(2011) - Honboshi: Shinri Tokusou jikenbo (TV seriál)
(2011) - Hana zakari no kimi tachi e: Ikemen paradaisu 2011 (TV seriál)
(2010) - Ranburingu hâto
(2010) - Kamen Raida x Kamen Raida: Ozu & Daburu feat. Sukaru Movie Taisen Core
(2010) - Kamen raidâ W: Forever A to Z Unmei no gaia memori
(2009) - Kamen Rider W (TV seriál)
(2009) - Cafe Daikanyama III: Sorezore no Ashita
(2009) - Bîto rokku rabu
(2008) - Shibatora (TV seriál)
(2008) - Kafe daikanyama: Suwīto bōizu
(2008) - Bokura no Houteishiki

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.2.1985 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ren Kirijama 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 2.2.1985
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ren Kirijama

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Ren Kirijama
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
13°35’
 
LunaLuna:
Rak
3°17’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
1°52’
 
VenušeVenuše:
Beran
0°08’
 
MarsMars:
Ryby
29°49’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
29°02’
 
SaturnSaturn:
Štír
27°12’
 
UranUran:
Střelec
16°58’
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
2°36’
 
PlutoPluto:
Štír
4°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
23°25’
R
Černá LunaLilith:
Beran
16°45’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
3°17’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »