Rena Sofer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rena Sofer
(Rena Sherel Sofer)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Arcadia, Kalifornie
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herečka

Rena Sofer - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
2.12.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rena Sofer 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Rena Sofer
datum narození 2.12.1968
(herečka, instagram)

Rena Sofer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Chicago P.D. (TV seriál)
(2012) - Kráska a zvíře (TV seriál)
(2011) - Žena jiného muže
(2011) - Bylo, nebylo (TV seriál)
(2010) - V utajení (TV seriál)
(2010) - Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
(2010) - Ďáblova slza
(2009) - Stále a navždy
(2009) - Milionový lékař (TV seriál)
(2009) - Detektiv Slyde
(2006) - Vražedná sezona: Tajemství Hidden Lake
(2006) - Hrdinové (TV seriál)
(2005) - Slepá justice (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Medium (TV seriál)
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Svádění (TV seriál)
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Carrie
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - March
(2001) - The Chronicle (TV seriál)
(2000) - Traffic - nadvláda gangů
(2000) - Rabín, kněz a krásná blondýna
(2000) - Ed (TV seriál)
(2000) - Cursed (TV seriál)
(1999) - Oh, Grow Up (TV seriál)
(1998) - Ulice hrůzy
(1998) - Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Timecop (TV seriál)
(1997) - Sestřička
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Hostile Advances: The Kerry Ellison Story
(1995) - The 22nd Annual Daytime Emmy Awards
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1994) - The 21st Annual Daytime Emmy Awards
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Ellen (TV seriál)
(1994) - Dva barbaři
(1992) - Za pět minut dvanáct: Hawajský styl
(1992) - Freshman Dorm (TV seriál)
(1992) - Cizinec mezi námi
(1991) - Herman's Head (TV seriál)
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1983) - Loving (TV seriál)
(1964) - Another World (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)
Rena Sofer - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1958) Wally Kurth - manžel

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.12.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rena Sofer 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rena Sofer - herečka

se narodila 2.12.1968 ve městě Arcadia, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rena Sofer

Dnes se narodili
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Rena Sofer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
10°23’
 
LunaLuna:
Býk
13°32’
 
MerkurMerkur:
Střelec
7°49’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
21°08’
 
MarsMars:
Váhy
13°59’
 
JupiterJupiter:
Váhy
2°30’
 
SaturnSaturn:
Beran
19°01’
R
UranUran:
Váhy
3°22’
 
NeptunNeptun:
Štír
26°46’
 
PlutoPluto:
Panna
24°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
6°10’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
18°37’
 
CheirónCheirón:
Ryby
28°52’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Auguste Lumière
(*1862 - 1954) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Polsko Lech Kaczyński
(*1949 - 2010) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800 - 1884) chemik

Libanon Chalíl Džibrán
(*1883 - 1931) libanonský malíř, básník a spisovatel

Francie Pierre Teilhard De Chardin
(*1881 - 1955) náboženský myslitel, vědec, geolog, člen Tovaryšstva Ježíšova



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »