René Havard wikipedie, horoscope, astrology, instagram

René Havard

Narození:
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:

René Havard - Horoskop, Scenáristická filmografie

Datum narození:
20.12.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(René Havard 2017, 2018 - Wikipedie info)

René Havard - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

René Havard - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1985) - Pekelný vlak
(1985) - Châteauvallon (TV seriál)
(1984) - Un seul être vous manque (TV seriál)
(1984) - Un grand avocat
(1983) - Tante Blandine
(1981) - Staline est mort
(1981) - Marion (TV seriál)
(1981) - La Guerre de Troie n'aura pas lieu
(1981) - Fiancées de l'empire, Les (TV seriál)
(1981) - La Double vie de Théophraste Longuet
(1981) - Buď zdráv, šampióne (TV seriál)
(1981) - Le Bouffon
(1981) - Antoine et Julie
(1981) - Anthelme Collet ou Le brigand gentillhomme (TV seriál)
(1980) - La vie des autres (TV seriál)
(1980) - Incorrigibles, Les (TV seriál)
(1980) - C'est encore loin l'Amérique?
(1980) - Amours des années folles, Les (TV seriál)
(1979) - Záhadný pan Duvallier (TV seriál)
(1979) - Tourbillon des jours, Le (TV seriál)
(1978) - Hommes de Rose, Les (TV seriál)
(1977) - Gloria
(1977) - Famille Cigale, La (TV seriál)
(1976) - Les Mal partis
(1976) - Château Espérance (TV seriál)
(1975) - Nevinní se špinavýma rukama
(1975) - Mort d'un touriste, La (TV seriál)
(1975) - Erreurs judiciaires (TV seriál)
(1975) - Les Demoiselles à péage
(1974) - Messieurs les jurés (TV seriál)
(1974) - Brigades du Tigre, Les (TV seriál)
(1972) - La Sainte farce
(1969) - Scacco tutto matto, Uno
(1969) - Les Patates
(1969) - L'Auvergnat et l'autobus
(1968) - L'Amour
(1967) - Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
(1967) - Les dossiers de l'écran (TV seriál)
(1966) - Ztracená jednotka
(1966) - Demarkační čára
(1964) - À couteaux tirés
(1962) - Inspektor Leclerc (TV seriál)
(1962) - Gigot
(1962) - Le Dernier quart d'heure
(1962) - Commandant X (TV seriál)
(1960) - Le Panier à crabes
(1959) - La Valse du gorille
(1959) - Luční ulice
(1959) - Kráva a zajatec
(1959) - L'Increvable
(1959) - Cigarettes, whisky et petites pépées
(1959) - Babeta jde do války
(1958) - Les Violents
(1958) - Posledních pět minut (TV seriál)
(1957) - Les Suspects
(1957) - La Polka des menottes
(1957) - Paris clandestin
(1957) - Oeil pour oeil
(1957) - Ces dames préferent le mambo
(1956) - Zločin a trest
(1956) - Les Pépées au service secret
(1956) - Les Indiscrètes
(1956) - L'Homme et l'enfant
(1956) - Bob hazardér
(1955) - Sophie et le crime
(1955) - Série noire
(1955) - Gueule d'ange
(1955) - Escale à Orly
(1954) - Quai des blondes
(1954) - Poisson d'avril
(1954) - Les Pépées font la loi
(1954) - Marchandes d'illusions
(1954) - Huis clos
(1954) - Le Guérisseur
(1954) - Le Défroqué
(1954) - Beránek s pěti nohama
(1953) - Interdit de séjour
(1949) - La Bataille du feu
(1946) - On ne meurt pas comme ça

René Havard - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.12.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

René Havard 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 20.12.1923 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - René Havard

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


René Havard
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
27°35’
 
LunaLuna:
Býk
26°29’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
15°37’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
22°44’
 
MarsMars:
Štír
10°32’
 
JupiterJupiter:
Střelec
5°40’
 
SaturnSaturn:
Štír
0°01’
 
UranUran:
Ryby
13°55’
 
NeptunNeptun:
Lev
20°11’
R
PlutoPluto:
Rak
11°35’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°37’
R
Černá LunaLilith:
Býk
19°29’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°32’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »