Rhys Ifans wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rhys Ifans
(Rhys Evans)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Haverfordwest
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec, zpěvák, hudebník

Rhys Ifans - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
22.7.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rhys Ifans 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Rhys Ifans
datum narození 22.7.1967
(herec, zpěvák, hudebník, instagram)

Rhys Ifans - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Snowden
(2016) - Berlin Station (TV seriál)
(2016) - Alenka v říši divů: Za zrcadlem
(2015) - Under Milk Wood
(2015) - Len and Company
(2015) - Dominion
(2014) - Serena
(2014) - Madame Bovary
(2014) - Je prostě báječná
(2014) - Happyish (TV seriál)
(2013) - Another Me
(2012) - Rite of Passage: The Amazing Spider-Man Reborn
(2012) - Zásnuby na dobu neurčitou
(2012) - The Corrections
(2012) - Amazing Spider-Man
(2012) - Playhouse uvádí (TV seriál)
(2011) - Počátek Země Nezemě
(2011) - Anonym
(2010) - Daybreak
(2010) - Banksy: Exit Through the Gift Shop
(2010) - Mr. Nice
(2010) - Krev na křídlech
(2010) - Kouzelná chůva a Velký třesk
(2010) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
(2010) - Greenberg
(2009) - Piráti na vlnách
(2009) - Pan Nikdo
(2009) - Jen číslo
(2008) - Informátoři
(2007) - Poslední píseň
(2007) - Královna Alžběta: Zlatý věk
(2007) - Hannibal - Zrození
(2005) - Oasis - The Importance Of Being Idle (hudební videoklip)
(2005) - Chromofobie
(2004) - Essential Poems for Christmas
(2004) - Dal: Yma/Nawr
(2004) - Not Only But Always
(2004) - Nezničitelná láska
(2004) - Jarmark marnosti
(2003) - Spadl z oblaků
(2002) - Tenkrát v Midlands
(2001) - Against the Dying of the Light
(2001) - Adam Sandler Goes to Hell
(2001) - Vánoční koleda
(2001) - Slez ze stromu
(2001) - Ostrovní zprávy
(2001) - Hotel
(2001) - Formula 51
(2000) - Rancid Aluminium
(2000) - Náhradníci
(2000) - Malý Nicky - Satan Junior
(2000) - Love, Honour and Obey
(2000) - Klub sráčů
(1999) - You're Dead...
(1999) - Srdce
(1999) - Sob Robbie a Velké sobí závody
(1999) - Notting Hill
(1999) - Janice Beard: 45 Words Per Minute
(1998) - Tanec na konci léta
(1997) - Twin Town
(1997) - Trial & Retribution (TV seriál)
(1997) - The Sin Eater
(1996) - Shakespeare Shorts (TV seriál)
(1996) - August
(1995) - Streetlife
(1990) - Spatz (TV seriál)
Rhys Ifans - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.7.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rhys Ifans 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rhys Ifans - herec, zpěvák, hudebník

se narodil 22.7.1967 ve městě Haverfordwest, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rhys Ifans

Dnes se narodili
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Rhys Ifans
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
28°59’
 
LunaLuna:
Vodnář
9°54’
 
MerkurMerkur:
Rak
12°26’
 
VenušeVenuše:
Panna
8°59’
 
MarsMars:
Štír
1°13’
 
JupiterJupiter:
Lev
11°44’
 
SaturnSaturn:
Beran
12°27’
 
UranUran:
Panna
21°32’
 
NeptunNeptun:
Štír
21°37’
R
PlutoPluto:
Panna
18°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
2°35’
R
Černá LunaLilith:
Beran
23°08’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°40’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Zuzana Stivínová ml.
(*1973) herečka

Česká republika Vlastimil Harapes
(*1946) herec, choreograf, tanečník

Česká republika Lukáš Pavlásek
(*1978) komik, herec, moderátor

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802) prozaik, dramatik, spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920 - 1966) herec

Velká Británie Amy Winehouse
(*1983 - 2011) zpěvačka, textařka

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873 - 1932) významný letecký průkopník a konstruktér

Itálie Serge Reggiani
(*1922 - 2004) herec, zpěvák, malíř

Argentina Joseph Kessel
(*1898 - 1979) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »