Richard Boone wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Richard Boone
(Richard Allen Boone)

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.6. 1917 - 05:30h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 63 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
10.1.1981 (Příčina: Rakovina, Hrtan, krk)
Povolání:
herec

Richard Boone - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
18.6.1917 - 05:30  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.6.1917 - 13:30  
US, Los Angeles:
34°4' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Richard Boone 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Richard Boone
datum narození 18.6.1917
(herec, instagram)

Richard Boone - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Budd Boetticher: A Man Can Do That
(1992) - John Wayne's 'The Alamo'
(1981) - Ostří Bushidova meče
(1979) - Zimní zabíjení
(1978) - Hluboký spánek
(1977) - Kyokutei tankensen Pora-Bora
(1977) - The Hobbit
(1976) - Střelec
(1976) - Boží zbraň
(1975) - Against a Crooked Sky
(1974) - The Great Niagara
(1972) - Hec Ramsey (TV seriál)
(1972) - Hec Ramsey
(1972) - Goodnight, My Love
(1972) - Deadly Harvest
(1971) - Velký Jake
(1971) - In Broad Daylight
(1970) - Madron
(1970) - The Kremlin Letter
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Tichá dohoda
(1968) - Noc následujícího dne
(1968) - Kona Coast
(1967) - Hombre
(1965) - Válečník
(1964) - Rio Conchos
(1963) - The 15th Annual Primetime Emmy Awards
(1963) - The Richard Boone Show (TV seriál)
(1961) - Password
(1961) - A Thunder Of Drums
(1960) - Dannyho jedenáctka
(1960) - Alamo
(1958) - I Bury the Living
(1957) - The Tall T
(1957) - The Garment Jungle
(1957) - Lizzie
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1956) - Všechny lodě pryč
(1956) - Star in the Dust
(1956) - Battle Stations
(1955) - Velký nůž
(1955) - Ten Wanted Men
(1955) - Muž bez hvězdy
(1955) - Hnízdo lupičů
(1954) - The Raid
(1954) - Siege at Red River
(1954) - Medic (TV seriál)
(1954) - Dragnet
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - Vicki
(1953) - Roucho
(1953) - Muž na laně
(1953) - City of Bad Men
(1953) - Beneath the 12-Mile Reef
(1952) - Way of a Gaucho
(1952) - Return of the Texan
(1952) - Red Skies of Montana
(1952) - Pony Soldier
(1952) - Kangaroo
(1951) - Liška pouště
(1951) - Call Me Mister
(1950) - Samurajové útočí
(1950) - Come Out Fighting
(1948) - Toast of the Town

Richard Boone - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.6.1917 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Richard Boone 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Richard Boone - herec

se narodil 18.6.1917 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Richard Boone

Dnes se narodili
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Richard Boone
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
26°42’
12
 
LunaLuna:
Blíženci
15°16’
12
 
MerkurMerkur:
Blíženci
4°37’
12
 
VenušeVenuše:
Rak
10°56’
1
 
MarsMars:
Blíženci
2°37’
12
 
JupiterJupiter:
Býk
27°32’
11
 
SaturnSaturn:
Rak
29°17’
2
 
UranUran:
Vodnář
23°33’
9
R
NeptunNeptun:
Lev
3°13’
2
 
PlutoPluto:
Rak
3°44’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°26’
7
R
Černá LunaLilith:
Lev
24°45’
3
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°50’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
25°19’
12
Domy:
Rak
6°46’
Kozoroh
6°46’
2:
Rak
28°08’
8:
Kozoroh
28°08’
3:
Lev
21°24’
9:
Vodnář
21°24’
Panna
19°37’
Ryby
19°37’
5:
Váhy
24°25’
Beran
24°25’
6:
Střelec
2°22’
Blíženci
2°22’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
13°11’
11
Slun./Luna:
Blíženci
20°59’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907 - 1944) důstojník, aktér neúspěšného atentátu na Hitlera

Jižní Afrika Basil Rathbone
(*1892 - 1967) herec

Spojené státy John Heard
(*1946 - 2017) herec

Spojené státy D. W. Griffith
(*1875 - 1948) režisér, herec

Spojené státy E. L. Doctorow
(*1931 - 2015) spisovatel, univerzitní profesor, historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »