Richard Kiley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Richard Kiley
(Richard Paul Kiley)

Pohlaví:
Muž
Narození:
31.3. 1922 - 17:45h
Místo:
Chicago Heights
Země:
Věk:
† 76 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
5.3.1999 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herec

Richard Kiley - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
31.3.1922 - 17:45  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
31.3.1922 - 23:45  
US, Chicago Heights:
41°52' s.š., 87°39' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Richard Kiley 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Richard Kiley
datum narození 31.3.1922
(herec, instagram)

Richard Kiley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - What Is Vivisection?
(2008) - Meet Your Meat
(1999) - Blue Moon
(1998) - Mysteries of the Bible III (TV seriál)
(1998) - Hugh Hefner: American Playboy Revisited
(1998) - The City of Greater New York: The Story of Consolidation
(1998) - Doktor Flastr
(1997) - Wolves at Our Door
(1997) - Tygr sibiřský
(1997) - Henry Fonda - tichý muž z Hollywoodu
(1997) - A&E Biography: Vincent Price - The Versatile Villain
(1997) - Time to Say Goodbye?
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Audrey Hepburnová - křehká lady
(1996) - The Rockford Files: Punishment and Crime
(1996) - Mary & Tim
(1996) - Fenomén
(1995) - 30 Years of National Geographic Specials
(1995) - Rod Serling: Submitted for Your Approval
(1995) - A&E Biography: Darryl F. Zanuck - 20th Century Filmmaker
(1995) - The Great Defender (TV seriál)
(1995) - Tajnosti
(1994) - Mysteries of the Bible (TV seriál)
(1994) - A Passion for Justice: The Hazel Brannon Smith Story
(1994) - Christy (TV seriál)
(1994) - The Cosby Mysteries
(1993) - Tribeca (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - The Poetry Hall of Fame
(1993) - Jurský park
(1993) - Evangelium podle Matouše
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1992) - Mastergate
(1991) - Separate But Equal
(1991) - Absolutní cizinci
(1990) - 27 divů světa (TV seriál)
(1990) - No Gravy for the Cat
(1990) - Gunsmoke 2: Poslední Apač
(1990) - Aladdin
(1989) - To the Limit
(1989) - Miami Cops
(1989) - The Final Days
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - My First Love
(1987) - Grace Kelly: The American Princess
(1987) - A Year in the Life (TV seriál)
(1986) - A Year in the Life (TV seriál)
(1986) - Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
(1986) - Kačer Howard
(1985) - National Geographic Explorer (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Léta Páně (TV seriál)
(1985) - Do You Remember Love
(1985) - Dobrodružství Huckleberryho Finna
(1985) - Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
(1985) - The Canterville Ghost
(1985) - The Bad Seed
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - Return to Everest
(1984) - George Washington (TV seriál)
(1983) - Yorktown
(1983) - Ptáci v trní (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Pray TV
(1981) - Isabel's Choice
(1981) - Golden Gate
(1981) - Endless Love
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
(1980) - Angel on My Shoulder
(1977) - The Eye of Jefferson
(1977) - How the West Was Won (TV seriál)
(1977) - Hledání pana Goodbara
(1977) - Andros zasahuje (TV seriál)
(1976) - Cesta Velkou Planinou
(1975) - Medical Story (TV seriál)
(1975) - Friendly Persuasion
(1974) - Nova (TV seriál)
(1974) - Malý princ
(1974) - King Lear
(1974) - Columbo: V nouzi poznáš přítele
(1972) - Jigsaw
(1971) - Great Performances
(1971) - Murder Once Removed
(1971) - Incident in San Francisco
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1971) - All the Way Home
(1970) - Cassius Clay
(1970) - Night Gallery (TV seriál)
(1969) - The New People (TV seriál)
(1969) - Pendulum
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1967) - The Kraft Music Hall
(1967) - The Carol Burnett Show
(1967) - The Jerry Lewis Show
(1967) - The Woody Woodbury Show (TV seriál)
(1967) - The Danny Thomas Hour (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1967) - Garrison's Gorillas (TV seriál)
(1967) - Coronet Blue (TV seriál)
(1965) - The Long, Hot Summer (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1964) - National Geographic Specials (TV seriál)
(1964) - Slattery's People (TV seriál)
(1963) - The Great Adventure (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Cain's Hundred (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - Spanish Affair
(1958) - The Power of the Resurrection
(1958) - Decision (TV seriál)
(1957) - Homeward Borne
(1957) - Goodyear Theatre (TV seriál)
(1956) - The Steve Allen Show
(1956) - The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Alcoa Hour (TV seriál)
(1955) - The Phenix City Story
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Džungle před tabulí
(1954) - Justice (TV seriál)
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - Zátah na Jižní ulici
(1953) - You Are There (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
(1953) - Medallion Theatre (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - This Is Your Life
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - The Sniper
(1952) - Short Short Dramas (TV seriál)
(1952) - Omnibus (TV seriál)
(1952) - Eight Iron Men
(1952) - Curtain Call (TV seriál)
(1952) - Campbell Playhouse (TV seriál)
(1951) - Tales of Tomorrow (TV seriál)
(1951) - The Mob
(1951) - Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
(1951) - Celanese Theatre (TV seriál)
(1950) - The Web (TV seriál)
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1950) - Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Danger (TV seriál)
(1950) - Big Town (TV seriál)
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1949) - The Clock (TV seriál)
(1949) - Suspense (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.3.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Richard Kiley 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Richard Kiley - herec

se narodil 31.3.1922 ve městě Chicago Heights, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Richard Kiley

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Richard Kiley
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
10°28’
7
 
LunaLuna:
Býk
19°06’
8
 
MerkurMerkur:
Ryby
19°18’
6
 
VenušeVenuše:
Beran
22°59’
7
 
MarsMars:
Střelec
18°06’
3
 
JupiterJupiter:
Váhy
14°27’
1
R
SaturnSaturn:
Váhy
3°45’
12
R
UranUran:
Ryby
11°18’
6
 
NeptunNeptun:
Lev
13°19’
11
R
PlutoPluto:
Rak
7°57’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
8°54’
1
R
Černá LunaLilith:
Ryby
9°38’
5
 
CheirónCheirón:
Beran
13°13’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
14°15’
2
Domy:
Váhy
5°37’
Beran
5°37’
2:
Štír
1°55’
8:
Býk
1°55’
3:
Střelec
2°37’
9:
Blíženci
2°37’
Kozoroh
6°34’
Rak
6°34’
5:
Vodnář
10°14’
Lev
10°14’
6:
Ryby
10°17’
Panna
10°17’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
21°05’
11
Slun./Luna:
Beran
29°47’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »