Richard Lynch wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Richard Lynch
(Richard Hugh Lynch)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Richard Lynch - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.2.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Richard Lynch 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Richard Lynch
datum narození 12.2.1940
(herec, instagram)

Richard Lynch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - The Actor
(2012) - The Lords of Salem
(2011) - Gun of the Black Sun
(2010) - Vzkriesenie
(2009) - The Rain
(2009) - Laid to Rest
(2009) - Kyborg - Kovoví andělé
(2007) - Mil Mascaras vs. the Aztec Mummy
(2007) - Halloween
(2006) - Wedding Slashers
(2005) - The Great War of Magellan
(2003) - The Mummy's Kiss
(2003) - First Watch
(2003) - Fabulous Shiksa In Distress
(2003) - Corpses Are Forever
(2003) - Ancient Warriors
(2002) - Zločin a trest
(2002) - Reflex Action
(2002) - Outta Time
(2002) - Curse of the Forty-Niner
(2001) - The Joe Spinell Story
(2001) - Smrtelná hra
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - The Hunted (TV seriál)
(2001) - The Friggin' Mafia Movie
(2001) - Ankle Bracelet
(1999) - V nepřátelském území
(1999) - Pokrevní bratři
(1999) - Enemy Action
(1999) - Battlestar Galactica: The Second Coming
(1999) - Afrika je mým domovem (TV seriál)
(1998) - Teror v Limě
(1998) - Shattered Illusions
(1998) - Love and War II
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1998) - Armstrong
(1997) - Pod přísahou
(1997) - My jsme andělé (TV seriál)
(1997) - Komando totálního nasazení
(1997) - Ground Rules
(1997) - Divine Lovers
(1996) - Warrior of Justice
(1996) - Vendetta
(1996) - Lone Tiger
(1996) - The Garbage Man
(1996) - Diamond Run
(1996) - Arizonský vlkodlak
(1995) - Terminal Virus
(1995) - Takedown
(1995) - Násilník
(1995) - Midnight Confessions
(1995) - Dragon Fury
(1995) - Destination Vegas
(1994) - Scanner: Policajt
(1994) - Roughcut
(1994) - Loving Deadly
(1994) - Death Match
(1994) - Cyborg 3: Záchrana rasy
(1993) - Showdown
(1993) - Necronomicon
(1993) - Merlin
(1993) - Inside Edge
(1993) - Dvojité ohrožení
(1992) - Maximum Force
(1991) - Trancers II
(1991) - Poslední hrdina
(1991) - Mistr loutkář III: Toulonova pomsta
(1991) - Aligátor 2: Mutace
(1990) - Rebelové
(1990) - Lockdown
(1990) - Lambada! Zakázaný tanec
(1990) - Kojak: Květiny pro Mattyho
(1990) - Invaze
(1989) - Return to Justice
(1989) - One Man Force
(1989) - High Stakes
(1988) - Chopper Wars
(1988) - Zlé sny
(1988) - Malý Nikita
(1987) - Za cenu života
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Barbaři
(1985) - Sejmi ho a běž
(1985) - Savage Dawn
(1985) - Invaze U. S. A.
(1984) - Treasure: In Search of the Golden Horse
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - White Water Rebels
(1983) - The Last Ninja
(1982) - Meč a čaroděj
(1981) - Sizzle
(1981) - The Phoenix (TV seriál)
(1981) - The Phoenix
(1980) - Záhadný vzorec
(1980) - The Ninth Configuration
(1980) - Muži ocele
(1980) - Galactica 1980 (TV seriál)
(1980) - Conquest of the Earth
(1980) - Alcatraz: The Whole Shocking Story
(1979) - Vampire
(1979) - Delta Fox
(1978) - Deathsport
(1977) - Roger & Harry: The Mitera Target
(1977) - Povolání: kaskadér
(1977) - Good Against Evil
(1977) - Dog and Cat
(1977) - The Baron
(1976) - The Premonition
(1976) - God Told Me To
(1975) - Starsky a Hutch
(1975) - The Happy Hooker
(1974) - Open Season
(1973) - Strašák
(1973) - Sedm a víc
(1968) - LSD: Trip to Where?

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.2.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Richard Lynch 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Richard Lynch - herec

se narodil 12.2.1940 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Richard Lynch

Dnes se narodili
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Richard Lynch
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
22°38’
 
LunaLuna:
Beran
7°56’
 
MerkurMerkur:
Ryby
1°40’
 
VenušeVenuše:
Beran
0°18’
 
MarsMars:
Beran
26°53’
 
JupiterJupiter:
Beran
8°12’
 
SaturnSaturn:
Beran
26°19’
 
UranUran:
Býk
18°06’
 
NeptunNeptun:
Panna
24°57’
R
PlutoPluto:
Lev
1°19’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
23°18’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
16°44’
 
CheirónCheirón:
Rak
14°50’
R
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charlton Heston
(*1923 - 2008) herec

Česká republika Karel Zeman
(*1910 - 1989) národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku

Spojené státy Howard Hughes
(*1905 - 1976) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967 - 1994) kytarista, zpěvák Nirvany

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926 - 1997) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »