Richard Nixon wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Richard Nixon
(Richard Milhous Nixon)

Pohlaví:
Muž
Narození:
9.1. 1913 - 21:35h
Místo:
Whittier Junction, Kalifornie
Země:
Věk:
† 81 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
22.4.1994 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
37. prezident usa

Richard Nixon - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
9.1.1913 - 21:35  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
10.1.1913 - 05:35  
US, Whittier Junction:
33°53' s.š., 117°49' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Richard Nixon 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Richard Nixon
datum narození 9.1.1913
(37. prezident usa, instagram)

Richard Nixon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - Trumbo
(2014) - Poslední dny ve Vietnamu
(2014) - JFK to 9/11: Everything Is a Rich Man's Trick
(2014) - The Culture High
(2014) - Skrytá vada
(2014) - Kill the Messenger
(2014) - Chavez
(2013) - Svět podle Dicka Cheneyho
(2013) - Sir David Frost: That Was the Life That Was
(2013) - Náš Nixon
(2013) - Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna
(2012) - 10 věcí, které nevíte (TV seriál)
(2012) - Palme
(2012) - Occupy Unmasked
(2012) - Kuba 50. let: Ráj mafie
(2012) - Kniha tajemství Ameriky (TV seriál)
(2012) - Ethel
(2012) - End of the Road: How Money Became Worthless
(2012) - A Fierce Green Fire: The Battle For a Living Planet
(2011) - Reagan
(2011) - Propaganda ve službách studené války (TV seriál)
(2011) - The Lost Kennedy Home Movies
(2011) - Ethos
(2011) - Ajan henki
(2011) - Rumový deník
(2011) - J. Edgar
(2010) - Vlastní životopis Nicolae Ceauşesca
(2010) - Válka, kterou nevidíte
(2010) - Marihuana: Fakta a mýty
(2010) - JFK: The Making of Modern Politics
(2010) - GasLand
(2010) - GasHole
(2010) - Zvláštní vztahy
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - Zdvojení
(2009) - The Most Dangerous Man in America: Daniel Ellsberg and the Pentagon Papers
(2009) - Konspirační teorie s Jesse Venturou (TV seriál)
(2009) - The Doors - When You're Strange
(2009) - Doktrína šoku
(2009) - The Apollo Years
(2008) - Tajemství řeči těla
(2008) - Světová krize: Co nás čeká?
(2008) - The Night James Brown Saved Boston
(2008) - Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson
(2008) - Děkuji, pane prezidente: Helen Thomasová v Bílém domě
(2008) - Blood and Oil
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - The War on Democracy
(2007) - Válkou se to vyřeší
(2007) - The Union
(2007) - Tajemství historie (TV seriál)
(2007) - Sicko
(2007) - The Shock Doctrine
(2007) - Secrets of the Moon Landings
(2007) - Oswaldův duch
(2007) - Hippies
(2007) - Smrtonosná past 4.0
(2007) - Americký gangster
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Wanderlust
(2006) - USA versus John Lennon
(2006) - Annie Leibovitz: Život objektivem
(2006) - Skandál
(2005) - Why We Fight
(2005) - Sir! No Sir!
(2005) - Movies That Shook the World (TV seriál)
(2004) - Salvador Allende
(2004) - The Power of Nightmares: Rise of the Politics of Fear (TV seriál)
(2004) - Odtajněno (TV seriál)
(2004) - Neverland: The Rise and Fall of the Symbionese Liberation Army
(2004) - Inside the U.S. Secret Service
(2004) - Going Upriver: The Long War of John Kerry
(2004) - Zabiji Nixona
(2003) - Tajné války CIA (TV seriál)
(2003) - Mlha války
(2003) - Dny, které otřásly světem (TV seriál)
(2002) - The Trials of Henry Kissinger
(2002) - Ten kluk bude točit
(2002) - Opération lune
(2002) - Král komunismu: Okázalost a pompa Nikolae Ceauşescu
(2001) - The Secret Rulers of the World (TV seriál)
(2001) - The Secret KGB Paranormal Files
(2001) - History's Mysteries: Infamous Murders (TV seriál)
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2001) - Dustin Hoffman - jednička ve své třídě
(2000) - Lieber Fidel - Maritas Geschichte
(2000) - The American President (TV seriál)
(2000) - Ali-Frazier I: One Nation... Divisible
(2000) - Ukradni ten film
(1999) - ABC 2000: The Millennium
(1999) - Korejská válka: Oheň a led (TV seriál)
(1999) - John Ford - americká vize
(1999) - Detroit Rock City
(1997) - Kontakt
(1996) - This Week
(1996) - Bob Hope: Laughing with the Presidents
(1996) - Bob Hope: Hollywood's Brightest Star
(1996) - Assassinations That Changed the World (TV seriál)
(1995) - The Real Richard Nixon
(1995) - Biography: Pierre Trudeau
(1994) - Watergate (TV seriál)
(1994) - Století válek (TV seriál)
(1994) - Divy minulosti (TV seriál)
(1993) - Bob Hope: The First 90 Years
(1992) - Pandora's Box (TV seriál)
(1992) - Soužení 99
(1991) - The Doors
(1989) - 11-22-63: The Day the Nation Cried
(1988) - America's Tribute to Bob Hope
(1987) - Eyes on the Prize (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1985) - Witness to War: Dr. Charlie Clements
(1985) - Backstage at the Whitehouse
(1983) - Seeing Red
(1983) - A Good Turn Daily
(1982) - Atomic Café
(1979) - The War at Home
(1979) - The Late Great Planet Earth
(1978) - Forza Italia!
(1977) - David Frost Interviews Richard Nixon
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1974) - Hearts and Minds
(1973) - The American Film Institute Salute to John Ford
(1972) - Four More Years
(1971) - Love It or Leave It
(1970) - Moonwalk One
(1969) - Šťastný konec
(1969) - Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
(1968) - In the Year of the Pig
(1966) - John F. Kennedy: Years of Lightning, Day of Drums
(1965) - A Trip Down Memory Lane
(1959) - The 11th Annual Primetime Emmy Awards
(1959) - Disneyland '59
(1953) - Panorama (TV seriál)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.1.1913 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Richard Nixon 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Richard Nixon - 37. prezident usa

se narodil 9.1.1913 ve městě Whittier Junction, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Richard Nixon

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Richard Nixon
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
19°24’
5
 
LunaLuna:
Vodnář
20°07’
6
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
0°00’
4
 
VenušeVenuše:
Ryby
3°29’
6
 
MarsMars:
Střelec
29°44’
4
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
1°40’
4
 
SaturnSaturn:
Býk
27°29’
9
R
UranUran:
Vodnář
2°41’
5
 
NeptunNeptun:
Rak
24°46’
11
R
PlutoPluto:
Blíženci
28°39’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
7°14’
7
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
24°28’
6
 
CheirónCheirón:
Ryby
7°46’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
16°41’
11
Domy:
Panna
17°24’
Ryby
17°24’
2:
Váhy
13°43’
8:
Beran
13°43’
3:
Štír
13°49’
9:
Býk
13°49’
Střelec
16°15’
Blíženci
16°15’
5:
Kozoroh
18°47’
Rak
18°47’
6:
Vodnář
19°32’
Lev
19°32’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
1°50’
11
Slun./Luna:
Vodnář
4°45’
5


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »