Richard Pryor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Richard Pryor
(Richard Franklin Lennox Thomas Pryor III)

Pohlaví:
Muž
Narození:
1.12. 1940 - 13:02h
Místo:
Peoria Heights, Illinois
Země:
Věk:
† 65 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec, komik

Richard Pryor - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
1.12.1940 - 13:02  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.12.1940 - 19:02  
US, Peoria Heights:
40°42' s.š., 89°35' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Richard Pryor 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Richard Pryor
datum narození 1.12.1940
(herec, komik, instagram)

Richard Pryor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Saturday Night Live Special: Backstage
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Bitter Jester
(2001) - A Huey P. Newton Story
(2001) - The Comedy Store: The E! True Hollywood Story
(1999) - The Mark Twain Prize: Richard Pryor
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - The Norm Show (TV seriál)
(1998) - Sam Kinison: Why Did We Laugh?
(1997) - Lost Highway
(1996) - "Mrtvý" boss
(1996) - Malcolm & Eddie (TV seriál)
(1995) - What Makes You Laugh?
(1994) - The Second Annual Comedy Hall of Fame
(1994) - Apollo Theatre Hall of Fame
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1993) - Apollo Theatre Hall of Fame
(1991) - A Party for Richard Pryor
(1991) - Tři muškátýři
(1991) - Lháři
(1990) - Sammy Davis, Jr. 60th Anniversary Celebration
(1989) - Noci v Harlemu
(1989) - Nevidím zlo, neslyším zlo
(1988) - Zkus se přestěhovat
(1987) - Critical Condition
(1986) - One Voice (koncert)
(1986) - Jo Jo Dancer, Your Life Is Calling
(1985) - Brewsterovy milióny
(1984) - Pryor's Place
(1983) - On Location: The Comedy Store's 11th Anniversary Show
(1983) - Richard Pryor... Here and Now
(1983) - Motown 25: Yesterday, Today, Forever
(1983) - Making of 'Superman III'
(1983) - Superman 3
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1982) - Richard Pryor Live on the Sunset Strip
(1982) - Hollywood: The Gift of Laughter
(1982) - Some Kind of Hero
(1982) - Hračka
(1981) - Rozpoutané peklo
(1980) - Věříme v Boha?
(1980) - Herschel drtí faraony
(1980) - Blázni ve vězení
(1979) - Richard Pryor: Live in Concert
(1979) - The Muppet Movie
(1978) - Modré límečky
(1978) - Čaroděj
(1978) - Apartmá v Kalifornii
(1977) - The Richard Pryor Special?
(1977) - The Richard Pryor Show
(1977) - Which Way Is Up?
(1977) - Greased Lightning
(1976) - Stříbrný blesk
(1976) - Mycí linka
(1976) - The Bingo Long Traveling All-Stars & Motor Kings
(1975) - The Lion Roars Again
(1975) - Adiós amigo
(1974) - Ve městě v sobotu večer
(1973) - The Lily Tomlin Show
(1973) - Lily
(1973) - Wattstax
(1973) - The Mack
(1973) - Some Call It Loving
(1973) - Hit!
(1972) - Billie zpívá blues
(1971) - Richard Pryor: Live and Smokin'
(1971) - You've Got to Walk It Like You Talk It or You'll Lose That Beat
(1971) - Dynamite Chicken
(1970) - Flip
(1970) - The Phynx
(1970) - Černá brigáda
(1969) - The Young Lawyers
(1968) - Zelené barety
(1968) - Wild in the Streets
(1968) - Uncle Tom's Fairy Tales
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1967) - The Pat Boone Show
(1967) - The Busy Body
(1948) - Toast of the Town

Richard Pryor - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Richard Pryor - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1949) Pam Grier
(*1942) Edy Williams

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.12.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Richard Pryor 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Richard Pryor - herec, komik

se narodil 1.12.1940 ve městě Peoria Heights, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Richard Pryor

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Richard Pryor
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
9°27’
9
 
LunaLuna:
Kozoroh
11°48’
10
 
MerkurMerkur:
Štír
19°40’
8
 
VenušeVenuše:
Štír
6°28’
7
 
MarsMars:
Štír
7°18’
8
 
JupiterJupiter:
Býk
7°07’
2
R
SaturnSaturn:
Býk
9°12’
2
R
UranUran:
Býk
23°30’
2
R
NeptunNeptun:
Panna
27°28’
7
 
PlutoPluto:
Lev
4°11’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
7°46’
7
R
Černá LunaLilith:
Beran
19°14’
1
 
CheirónCheirón:
Lev
1°12’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
26°05’
1
Domy:
Ryby
23°44’
Panna
23°44’
2:
Býk
6°52’
8:
Štír
6°52’
3:
Blíženci
4°48’
9:
Střelec
4°48’
Blíženci
26°41’
Střelec
26°41’
5:
Rak
18°01’
Kozoroh
18°01’
6:
Lev
14°00’
Vodnář
14°00’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
10°13’
11
Slun./Luna:
Střelec
25°38’
9


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »