Ricky Mabe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ricky Mabe

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pointe Claire
Země:
Věk:
35 let
Povolání:
herec

Ricky Mabe - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.5.1983 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ricky Mabe 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ricky Mabe
datum narození 24.5.1983
(herec, instagram)

Ricky Mabe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Preacher (TV seriál)
(2015) - Gigi Does It (TV seriál)
(2015) - Dirty Beautiful
(2015) - Antidepressant
(2013) - Ghost Ghirls (TV seriál)
(2013) - Apokalypsa v Hollywoodu
(2012) - Newsroom (TV seriál)
(2012) - Burden of Evil
(2011) - The Truth Below
(2011) - Marcy (TV seriál)
(2011) - Goon
(2010) - Víra, podvod a minimální mzda
(2010) - Peepers
(2010) - The Kate Logan Affair
(2010) - Elitních 18 (TV seriál)
(2010) - Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
(2009) - The Wild Hunt
(2009) - The Trotsky
(2009) - The Bitter End (TV seriál)
(2008) - Zack a Miri točí porno
(2008) - Válečné hry 2: Kód smrti
(2008) - Útočiště hrůzy
(2007) - Vlna zabiják
(2005) - Báječní lidé (TV seriál)
(2004) - Commando Nanny (TV seriál)
(2003) - Student Seduction
(2002) - Two Summers
(2002) - Seriously Weird (TV seriál)
(2001) - Spravedlnost v hodině dvanácté
(2000) - Život hvězdy
(2000) - Phantom of the Megaplex
(2000) - Hodina duchů
(2000) - Arthurovy bezvadné vánoce
(1999) - Who Gets the House?
(1999) - Vlkodlak Tommy (TV seriál)
(1999) - Sci-Squad (TV seriál)
(1999) - Nightmare Man
(1999) - Návrat domů
(1999) - Kayla
(1999) - Both Sides of the Law
(1999) - Bojíte se tmy? (TV seriál)
(1998) - Malí muži
(1997) - Princezna Sissi (TV seriál)
(1997) - Myšičky (TV seriál)
(1997) - Lassie (TV seriál)
(1996) - Sci-fízl
(1996) - Hvězdná akademie (TV seriál)
(1996) - Frankenstein a já
(1996) - Flash Forward (TV seriál)
(1996) - Arthur (TV seriál)
(1995) - Příhody malé Lulu (TV seriál)
(1995) - Husí kůže (TV seriál)

Ricky Mabe - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ricky Mabe - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.5.1983 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ricky Mabe 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ricky Mabe - herec

se narodil 24.5.1983 ve městě Pointe Claire, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ricky Mabe

Dnes se narodili
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Ricky Mabe
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
2°45’
 
LunaLuna:
Štír
5°22’
 
MerkurMerkur:
Býk
16°27’
R
VenušeVenuše:
Rak
16°36’
 
MarsMars:
Blíženci
5°21’
 
JupiterJupiter:
Střelec
6°29’
R
SaturnSaturn:
Váhy
28°51’
R
UranUran:
Střelec
7°17’
R
NeptunNeptun:
Střelec
28°32’
R
PlutoPluto:
Váhy
27°13’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
26°15’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
7°27’
 
CheirónCheirón:
Býk
28°03’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Nico
(*1938 - 1988) herečka, skladatelka

Velká Británie Jane Austen
(*1775 - 1817) spisovatelka

Francie Louis Bouilhet
(*1821 - 1869) francouzský dramatik a básník

Itálie Fabio Casartelli
(*1970 - 1995) italský profesionální silniční cyklista

Belgie André Castelot
(*1911 - 2004) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »