Rike Schmid wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rike Schmid

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Hannover
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
herečka

Rike Schmid - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.7.1979 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rike Schmid 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Rike Schmid
datum narození 19.7.1979
(herečka, instagram)

Rike Schmid - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Open My Eyes
(2015) - Mein gebrauchter Mann
(2015) - Bloß kein Stress
(2015) - Bettys Diagnose (TV seriál)
(2013) - George
(2012) - Vraždy na severu (TV seriál)
(2011) - Katie Fforde: Zum Teufel mit David
(2011) - Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
(2011) - Don 2
(2011) - Beate Uhse - Chci svobodu pro lásku
(2010) - Zrovna Afrika
(2010) - Der Doc und die Hexe
(2010) - Danni Lowinski (TV seriál)
(2009) - Vteřiny před vraždou (TV seriál)
(2009) - Jen na lásce záleží
(2009) - Entführt
(2009) - Die Bergretter (TV seriál)
(2009) - Butter bei die Fische
(2008) - Popelkou na jednu noc
(2008) - Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
(2008) - Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
(2008) - Die dunkle Seite
(2008) - Augenzeugin
(2007) - Wortbrot
(2007) - Temná hodinka Benátské republiky
(2006) - Schwere Jungs
(2006) - Má krásná nepřítelkyně
(2006) - Einsatz in Hamburg - Mord auf Rezept
(2005) - Zwei gegen zwei
(2005) - Die Hitlerkantate
(2005) - Der Staatsanwalt (TV seriál)
(2004) - Starkes Team - Der Verdacht, Ein
(2004) - Nero, císař římský
(2004) - Baal
(2003) - zibb
(2003) - Niedrig und Kuhnt
(2003) - Wir
(2003) - Štěstí na dosah (TV seriál)
(2003) - Speciální tým Kolín (TV seriál)
(2002) - Mravnostní oddělení (TV seriál)
(2002) - Milostný čtyřúhelník
(2001) - Mravnostní oddělení
(2000) - Aus gutem Haus (TV seriál)
(1997) - St. Angela (TV seriál)
(1997) - Pobřežní stráž (TV seriál)
(1991) - DAS!
(1986) - Großstadtrevier (TV seriál)
(1981) - Případ pro dva (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.7.1979 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rike Schmid 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rike Schmid - herečka

se narodila 19.7.1979 ve městě Hannover
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rike Schmid

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Rike Schmid
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
26°13’
 
LunaLuna:
Blíženci
3°46’
 
MerkurMerkur:
Lev
14°21’
R
VenušeVenuše:
Rak
16°04’
 
MarsMars:
Blíženci
16°25’
 
JupiterJupiter:
Lev
14°37’
 
SaturnSaturn:
Panna
11°01’
 
UranUran:
Štír
16°56’
R
NeptunNeptun:
Střelec
18°09’
R
PlutoPluto:
Váhy
16°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
10°39’
R
Černá LunaLilith:
Panna
1°05’
 
CheirónCheirón:
Býk
13°30’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »