Ringo Starr wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ringo Starr
(Richard Starkey)

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.7. 1940 - 00:05h
Místo:
Liverpool, Anglie
Země:
Věk:
78 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák, kytarista, bubeník

Ringo Starr - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Palmer (A)
Datum narození a čas (místní čas):
7.7.1940 - 00:05  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.7.1940 - 23:05  
GB, Liverpool:
53°25' s.š., 2°55' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ringo Starr 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ringo Starr
datum narození 7.7.1940
(herec, zpěvák, kytarista, bubeník, instagram)

Ringo Starr - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Beatles Live!
(2016) - Soundbreaking - Stories from the Cutting Edge of Recorded Music (TV seriál)
(2015) - The Beatles: 1
(2015) - Better Than the Original: The Joy of the Cover Version
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - The Night That Changed America: A Grammy Salute to The Beatles (koncert)
(2014) - RockLand
(2013) - Beatles, The: Words of Love (hudební videoklip)
(2013) - Ringo Starr And His All Starr Band 2012: Ringo At The Ryman (koncert)
(2013) - Americká 60. léta (TV seriál)
(2012) - Beatles, The: Thank You Girl (hudební videoklip)
(2012) - Beatles, The: Baby, You're a Rich Man (hudební videoklip)
(2012) - Ringo 2012
(2012) - Palme
(2012) - Mr Blue Sky: The Story of Jeff Lynne & ELO
(2012) - Magical Mystery Tour
(2012) - Beatles: Phenomenon
(2012) - BB King: The Life of Riley
(2012) - Thomas & Friends: The Best of James
(2011) - With Great Power: The Stan Lee Story
(2011) - John Lennon: Love Is All You Need
(2011) - George Harrison: Living in the Material World
(2011) - Beatles: Red Album 1962 - 1966
(2011) - The Beatles in Germany 1966 (koncert)
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Conan
(2010) - Rock-Suomi (TV seriál)
(2010) - Paul McCartney Really Is Dead: The Last Testament of George Harrison
(2010) - Magical History Tour
(2010) - Klaus Voormann
(2010) - Beatles - Live 1964-1966 (koncert)
(2010) - Thomas & Friends: The Best of Thomas
(2009) - Ringo Starr and the Roundhead (koncert)
(2009) - Oh My God
(2009) - Thomas & Friends: James Learns a Lesson
(2008) - Ringo Starr - Liverpool 8 (hudební videoklip)
(2008) - Grammy Awards 2008
(2008) - School of Thought
(2008) - Ringo Starr & His All Starr Band Live 2006 (koncert)
(2008) - Meet the Beatles
(2008) - The Blue Album
(2008) - The Beatles - Gold: Greatest Hits
(2008) - Beatles Explosion
(2008) - All Together Now
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Tom Petty and the Heartbreakers: Running Down a Dream
(2007) - The McCartney Years
(2006) - USA versus John Lennon
(2006) - Frankie Laine: An American Dreamer
(2006) - Beatles - She Loves You
(2005) - Who Buried Paul McCartney?
(2005) - Stuart Sutcliffe: The Lost Beatle
(2004) - Ringo Starr & His All-Starr Band - Tour 2003 (koncert)
(2004) - Největší tajemství Beatles
(2004) - George Harrison: The Dark Horse Years 1976-1992
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - The Beatles - Era 60's
(2003) - Inside John Lennon
(2003) - Concert for George (koncert)
(2002) - Ringo and His New All-Starr Band (koncert)
(2002) - Naqoyqatsi
(2002) - Beatles: Big Beat Box
(2001) - The Best of Ringo Starr & His All Starr Band So Far... (koncert)
(2000) - The Beatles Revolution
(1999) - The Beatles: Celebration
(1998) - Laulava sydän
(1997) - Paul McCartney: Beautiful Night (hudební videoklip)
(1997) - Leute heute
(1997) - Tracks
(1996) - Beatles, The: Real Love (hudební videoklip)
(1996) - Beatles, The: For You Blue (hudební videoklip)
(1996) - The Daily Show
(1996) - Beatles Diary
(1995) - Tom Petty and the Heartbreakers: Playback (hudební videoklip)
(1995) - John Lennon: Working Class Hero (hudební videoklip)
(1995) - Beatles, The: Free as a Bird (hudební videoklip)
(1995) - Beatles, The: Baby It's You (hudební videoklip)
(1995) - You Can't Do That! The Making of 'A Hard Day's Night'
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 3
(1995) - Antologie Beatles (TV seriál)
(1994) - Howard Stern
(1994) - Legenda zvaná Beatles
(1994) - The Beatles: The First U.S. Visit
(1992) - Gomorron
(1990) - Shining Time Station Christmas: 'Tis a Gift
(1989) - Jan Hammer - Too Much to Lose (hudební videoklip)
(1989) - Paul McCartney
(1989) - Shining Time Station (TV seriál)
(1988) - John Lennon: Jealous Guy (hudební videoklip)
(1988) - George Harrison: When We Was Fab (hudební videoklip)
(1988) - One More Audience with Dame Edna Everage
(1988) - Walking After Midnight
(1988) - The True Story of Frank Zappa's 200 Motels
(1988) - Imagine: John Lennon
(1987) - Rolling Stone Presents Twenty Years of Rock & Roll
(1987) - The Magic Years, Vol. 3
(1987) - The Magic Years, Vol. 2
(1987) - The Magic Years, Vol. 1
(1987) - It Was 20 Years Ago Today
(1987) - The Return of Bruno
(1986) - Sun City/The Making of Sun City
(1986) - Rock 'N' Roll Goldmine: The Sixties
(1986) - Jimi Plays Monterey
(1986) - To the North of Katmandu
(1985) - Larry King Live
(1985) - Ready Steady Go, Volume 2
(1985) - Ready Steady Go! The Beatles Live (koncert)
(1985) - Willie and the Poor Boys
(1985) - Water
(1985) - Video from Hell
(1985) - Alenka v říši divů
(1984) - Paul McCartney: No More Lonely Nights (hudební videoklip)
(1984) - Pozdravuj na Broad Street
(1984) - Lokomotiva Tomáš (TV seriál)
(1983) - Paul McCartney: So Bad (hudební videoklip)
(1983) - Ready Steady Go, Volume 1
(1983) - Princess Daisy
(1983) - A Good Turn Daily
(1982) - Paul McCartney: Take It Away (hudební videoklip)
(1982) - Beatles, The: Please Please Me (hudební videoklip)
(1982) - Beatles, The: Love Me Do (hudební videoklip)
(1982) - The Cooler
(1981) - George Harrison: All Those Years Ago (hudební videoklip)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Caveman
(1979) - The Kids Are Alright
(1978) - Poslední valčík (koncert)
(1978) - Sextette
(1978) - Ringo
(1977) - The Day the Music Died
(1977) - The Beatles and Beyond
(1976) - Beatles, The: Back in the U.S.S.R. (hudební videoklip)
(1975) - Good Morning America
(1975) - Lisztomania
(1974) - Paul McCartney & Wings: Band on the Run (hudební videoklip)
(1974) - Son of Dracula
(1973) - Ziggy Stardust a The Spiders from Mars (koncert)
(1973) - Až přijde ten den
(1972) - The Concert for Bangladesh (koncert)
(1972) - Born to Boogie
(1971) - Music!
(1971) - 200 Motels
(1971) - Slepý pistolník
(1971) - The Point
(1970) - Beatles, The: The Long and Winding Road (hudební videoklip)
(1970) - Beatles, The: Let It Be (hudební videoklip)
(1970) - Let It Be
(1969) - The Beatles: Old Brown Shoe (hudební videoklip)
(1969) - The Beatles: Get Back (hudební videoklip)
(1969) - Beatles, The: Something (hudební videoklip)
(1969) - Beatles, The: Hey Bulldog (hudební videoklip)
(1969) - Beatles, The: Don't Let Me Down (hudební videoklip)
(1969) - Muhammad Ali, the Greatest
(1969) - The Beatles: Rooftop Concert (koncert)
(1969) - Kouzelný Kristián
(1968) - Beatles, The: Revolution (hudební videoklip)
(1968) - Beatles, The: Lady Madonna (hudební videoklip)
(1968) - Beatles, The: Hey Jude (hudební videoklip)
(1968) - Beatles, The: Helter Skelter (hudební videoklip)
(1968) - Frost on Sunday
(1968) - Tuesday's Documentary (TV seriál)
(1968) - All My Loving
(1968) - Žlutá ponorka
(1968) - Monument
(1968) - Candy
(1968) - The Beatles Mod Odyssey
(1967) - Beatles, The: Strawberry Fields Forever (hudební videoklip)
(1967) - Beatles, The: Penny Lane (hudební videoklip)
(1967) - Beatles, The: I Am the Walrus (hudební videoklip)
(1967) - Beatles, The: Hello, Goodbye (hudební videoklip)
(1967) - Beatles, The: All You Need Is Love (hudební videoklip)
(1967) - Beatles, The: A Day in the Life (hudební videoklip)
(1967) - Our World
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - Magical Mystery Tour
(1966) - Beatles, The: Rain (hudební videoklip)
(1966) - Beatles, The: Paperback Writer (hudební videoklip)
(1966) - Tokyo Concert (koncert)
(1966) - El Rey en Londres
(1965) - Beatles, The: We Can Work It Out (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: Ticket to Ride (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: I'm Down (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: I Feel Fine (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: Help! (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: Eight Days a Week (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: Day Tripper (hudební videoklip)
(1965) - The Music of Lennon & McCartney
(1965) - Londýnský autobus
(1965) - The Beatles at Shea Stadium
(1965) - The Beatles (TV seriál)
(1965) - Pop Gear
(1965) - Pomoc!
(1964) - The Beatles: You Can't Do That (hudební videoklip)
(1964) - The Beatles: She's a Woman (hudební videoklip)
(1964) - The Beatles: I Should Have Known Better (hudební videoklip)
(1964) - The Beatles: I Saw Her Standing There (hudební videoklip)
(1964) - The Beatles: I'm Happy Just to Dance with You (hudební videoklip)
(1964) - The Beatles: If I Fell (hudební videoklip)
(1964) - Beatles, The: Can't Buy Me Love (hudební videoklip)

Ringo Starr - Kameramanská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ringo Starr - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Ringo Starr - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1946) Barbara Bach - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1949) Shelley Duvall
(*1950) Lynsey de Paul
(*1942) Christine Keeler
(*1953) Debralee Scott
(*1946) Uschi Obermaier

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.7.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ringo Starr 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ringo Starr - herec, zpěvák, kytarista, bubeník

se narodil 7.7.1940 ve městě Liverpool, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ringo Starr

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Ringo Starr
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
14°40’
4
 
LunaLuna:
Lev
4°03’
5
 
MerkurMerkur:
Lev
5°12’
5
 
VenušeVenuše:
Blíženci
29°24’
4
R
MarsMars:
Lev
2°14’
5
 
JupiterJupiter:
Býk
10°22’
1
 
SaturnSaturn:
Býk
12°34’
1
 
UranUran:
Býk
24°53’
2
 
NeptunNeptun:
Panna
23°01’
6
 
PlutoPluto:
Lev
1°57’
5
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
15°36’
7
R
Černá LunaLilith:
Beran
2°52’
1
 
CheirónCheirón:
Rak
21°38’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
5°39’
12
Domy:
Ryby
25°01’
Panna
25°01’
2:
Býk
16°34’
8:
Štír
16°34’
3:
Blíženci
10°43’
9:
Střelec
10°43’
Blíženci
28°15’
Střelec
28°15’
5:
Rak
15°26’
Kozoroh
15°26’
6:
Lev
8°06’
Vodnář
8°06’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
11°38’
12
Slun./Luna:
Rak
24°21’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »