Rip Taylor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rip Taylor
(Charles Elmer Taylor)

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.1. 1931 - 20:00h
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
87 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, komik

Rip Taylor - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
13.1.1931 - 20:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.1.1931 - 01:00  
US, Washington:
38°50' s.š., 76°60' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rip Taylor 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Rip Taylor
datum narození 13.1.1931
(herec, komik, instagram)

Rip Taylor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Carol Channing: Larger Than Life
(2012) - Silent But Deadly
(2010) - Jackass 3
(2009) - 2009 Game Show Awards
(2009) - Surviving the Holidays with Lewis Black
(2006) - Vladařova nová škola (TV seriál)
(2006) - Jackass 2
(2005) - The Ron White Show
(2005) - Lost Reality 2: More of the Worst
(2004) - Lost Reality
(2003) - The Gong Show: The E! True Hollywood
(2003) - Alex a Emma
(2002) - Film o filmu Jackass
(2002) - Whatever Happened to Robot Jones? (TV seriál)
(2002) - Jackass: Film
(2001) - The Confetti Brothers
(2000) - H.R. Pufnstuf - The Strange World of Sid & Marty Krofft: The E! True Hollywood Story
(2000) - The Boys Behind the Desk
(1998) - Elvis Is Alive! I Swear I Saw Him Eating Ding Dongs Outside the Piggly Wiggly's
(1995) - Vražedný boj
(1995) - Private Obsession
(1994) - Mlčení šunek
(1993) - Waynův svět 2
(1993) - Neslušný návrh
(1992) - Tom a Jerry
(1992) - Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
(1992) - The Addams Family (TV seriál)
(1990) - Kačeří příběhy: Poklad ze ztracené lampy
(1987) - Amazonky na Měsíci
(1984) - Vraždy podle kalendáře
(1984) - Sexy Shorts
(1984) - Santa Barbara (TV seriál)
(1984) - Down to Earth (TV seriál)
(1982) - Things Are Tough All Over
(1980) - The Gong Show Movie
(1980) - The Gossip Columnist
(1979) - Circus of the Stars #4
(1978) - The $1.98 Beauty Show (TV seriál)
(1978) - Cinderella at the Palace
(1977) - Happy Birthday, Las Vegas
(1977) - Wacko (TV seriál)
(1977) - Chatterbox
(1977) - The Happy Hooker Goes to Washington
(1973) - Sigmund and the Sea Monsters (TV seriál)
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Here Comes the Grump (TV seriál)
(1968) - Dean Martin Presents the Golddiggers
(1968) - The Beautiful Phyllis Diller Show
(1964) - I'd Rather Be Rich
(1962) - The Jetsons (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.1.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rip Taylor 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rip Taylor - herec, komik

se narodil 13.1.1931 ve městě Washington, District of Columbia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rip Taylor

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Rip Taylor
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°53’
5
 
LunaLuna:
Štír
27°54’
4
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
6°45’
5
R
VenušeVenuše:
Střelec
7°40’
4
 
MarsMars:
Lev
12°08’
12
R
JupiterJupiter:
Rak
14°29’
11
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
15°15’
5
 
UranUran:
Beran
11°40’
8
 
NeptunNeptun:
Panna
5°25’
1
R
PlutoPluto:
Rak
19°44’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
18°55’
8
R
Černá LunaLilith:
Ryby
7°16’
7
 
CheirónCheirón:
Býk
14°03’
9
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
23°16’
3
Domy:
Lev
28°17’
Vodnář
28°17’
2:
Panna
21°38’
8:
Ryby
21°38’
3:
Váhy
19°57’
9:
Beran
19°57’
Štír
22°56’
Býk
22°56’
5:
Střelec
27°33’
Blíženci
27°33’
6:
Kozoroh
29°50’
Rak
29°50’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
7xZeměZemě
0xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
10°36’
11
Slun./Luna:
Střelec
25°24’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »