Rita Gam wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rita Gam
(Rita MacKay)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Pittsburgh, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka, dokumentaristka

Rita Gam - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
2.4.1927 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rita Gam 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Rita Gam
datum narození 2.4.1927
(herečka, dokumentaristka, instagram)

Rita Gam - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1996) - Rowing Through
(1989) - Midnight
(1987) - Distortions
(1982) - Love in the Present Tense
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1978) - Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
(1975) - Matt Helm (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Law and Disorder
(1974) - The Gardener
(1973) - Harry O (TV seriál)
(1971) - Vyrovnávání účtů
(1971) - Such Good Friends
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
(1971) - Klute
(1968) - Hidden Faces (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1966) - The Jackie Gleason Show (TV seriál)
(1966) - Family Affair (TV seriál)
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1962) - Girl Talk
(1962) - Za zavřenými dveřmi
(1961) - Král králů
(1959) - Costa Azzurra
(1959) - Annibale
(1958) - Sierra Baron
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)
(1956) - Mohawk
(1956) - Magic Fire
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - Screen Directors Playhouse (TV seriál)
(1955) - Front Row Center (TV seriál)
(1954) - Sign of the Pagan
(1954) - Lidé z temnot
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - The Motorola Television Hour (TV seriál)
(1953) - Saadia
(1952) - The Thief
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1951) - Love of Life (TV seriál)
(1951) - Crime Photographer (TV seriál)
(1950) - Your Show of Shows
(1950) - The Jack Benny Program (TV seriál)
(1950) - Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Danger (TV seriál)
(1950) - Cameo Theatre (TV seriál)
(1949) - Believe It or Not (TV seriál)
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
(1946) - Lights Out (TV seriál)
Rita Gam - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1924) Sidney Lumet - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1900) Adlai Stevenson
(*1925) Farley Granger
(*1930) Maximilian Schell
(*1914) Tyrone Power
(*1915) Jennings Lang
(*1914) Joe DiMaggio

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.4.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rita Gam 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rita Gam - herečka, dokumentaristka

se narodila 2.4.1927 ve městě Pittsburgh, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rita Gam

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Zuzana Stivínová ml.
(*1973) herečka

Česká republika Vlastimil Harapes
(*1946) herec, choreograf, tanečník

Česká republika Lukáš Pavlásek
(*1978) komik, herec, moderátor

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802) prozaik, dramatik, spisovatel


Rita Gam
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
11°45’
 
LunaLuna:
Beran
16°17’
 
MerkurMerkur:
Ryby
15°42’
 
VenušeVenuše:
Býk
12°48’
 
MarsMars:
Blíženci
21°35’
 
JupiterJupiter:
Ryby
17°29’
 
SaturnSaturn:
Střelec
7°28’
R
UranUran:
Beran
0°06’
 
NeptunNeptun:
Lev
24°29’
R
PlutoPluto:
Rak
13°46’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
2°07’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
3°07’
 
CheirónCheirón:
Býk
0°28’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
1xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matt LeBlanc
(*1967) herec

Česká republika Gabriela Osvaldová
(*1953) herečka, textařka

Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894) bosenskosrbský politický aktivista, který spáchal atentát na Františka Ferdinanda d’Este

Ukrajina Dmitri Dmitrenko
(*1973) krasobruslař, mezinárodní technický specialista

Česko-Slovensko Monika Horáková
(*1968) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Peter Sellers
(*1925 - 1980) herec

Česká republika Pavel Dostál
(*1943 - 2005) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR

Polsko Isaac Bashevis Singer
(*1902 - 1991) spisovatel, prozaik

Spojené státy Martin Van Buren
(*1782 - 1862) 8. prezident usa

Spojené státy William J. Brennan
(*1906 - 1997) soudce



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »