Rita Hayworth wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rita Hayworth
(Margarita Carmen Cansino)

Pohlaví:
Žena
Narození:
17.10. 1918 - 19:22h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 68 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Rita Hayworth - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
17.10.1918 - 19:22  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
17.10.1918 - 23:22  
US, New York:
40°43' s.š., 74°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rita Hayworth 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Rita Hayworth
datum narození 17.10.1918
(herečka, instagram)

Rita Hayworth - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 3-D Rarities
(2012) - Final Cut - Dámy a pánové
(2011) - Hvězdy stříbrného plátna (TV seriál)
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - Hollywoodští rivalové (TV seriál)
(2005) - Budd Boetticher: A Man Can Do That
(2002) - The Bronze Screen: 100 Years of the Latino Image in American Cinema
(2000) - Ils ont filmé la guerre en couleur
(1994) - Entertaining the Troops
(1990) - Rita Hayworth: Dancing Into the Dream
(1982) - Showbiz Goes to War
(1977) - That's Action
(1976) - Písně pro poválečnou dobu
(1972) - The Wrath of God
(1971) - The Naked Zoo
(1970) - Road to Salina
(1968) - Bastardi, I
(1967) - Dobrodruh
(1966) - Máky jsou také květy
(1965) - The Love Goddesses
(1965) - Dolarová past
(1964) - Circus World
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - Lykke og krone
(1962) - The Happy Thieves
(1959) - Přišli do Cordury
(1959) - Příběh z titulní strany
(1958) - Oddělené stoly
(1957) - Přítel Joey
(1957) - Fire Down Below
(1954) - Screen Snapshots: Hollywood Grows Up
(1953) - Slečna Sadie Thompsonová
(1953) - Salome
(1952) - Champagne Safari
(1952) - Affair in Trinidad
(1948) - The Loves of Carmen
(1947) - Down to Earth
(1947) - Dáma ze Šanghaje
(1946) - Gilda
(1945) - Tonight and Every Night
(1944) - Dívka z titulní strany
(1943) - Show Business at War
(1942) - Moje dívka Sally
(1942) - Krásnější než sen
(1942) - Historky z metropole
(1941) - Meet the Stars #6: Stars at Play
(1941) - The Strawberry Blonde
(1941) - Nikdy nezbohatneš
(1941) - Krev a písek
(1941) - Affectionately Yours
(1940) - Screen Snapshots Series 19, No. 9: Sports in Hollywood
(1940) - Meet the Stars #1: Chinese Garden Festival
(1940) - The Lady in Question
(1940) - Susan and God
(1940) - Screen Snapshots Series 19, No. 6
(1940) - Music in My Heart
(1940) - Blondie on a Budget
(1940) - Angels Over Broadway
(1939) - The Lone Wolf Spy Hunt
(1939) - Jen andělé mají křídla
(1939) - Homicide Bureau
(1938) - Who Killed Gail Preston?
(1938) - There's Always a Woman
(1938) - Special Inspector
(1938) - The Renegade Ranger
(1938) - Juvenile Court
(1938) - Convicted
(1937) - Trouble in Texas
(1937) - The Game That Kills
(1937) - The Shadow
(1937) - Paid to Dance
(1937) - Old Louisiana
(1937) - Life Begins with Love
(1937) - Hit the Saddle
(1937) - Girls Can Play
(1937) - Criminals of the Air
(1936) - Rebellion
(1936) - Meet Nero Wolfe
(1936) - Human Cargo
(1936) - Dancing Pirate
(1935) - Under the Pampas Moon
(1935) - Professional Soldier
(1935) - Paddy O'Day
(1935) - In Caliente
(1935) - Charlie Chan v Egyptě
(1935) - Danteho peklo
(1934) - Cruz Diablo
(1926) - La Fiesta
(1926) - Anna Case with the Dancing Cansinos
Rita Hayworth - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.10.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rita Hayworth 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rita Hayworth - herečka

se narodila 17.10.1918 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rita Hayworth

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Rita Hayworth
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
23°46’
6
 
LunaLuna:
Ryby
26°17’
11
 
MerkurMerkur:
Váhy
25°28’
6
 
VenušeVenuše:
Váhy
14°25’
6
 
MarsMars:
Střelec
11°53’
7
 
JupiterJupiter:
Rak
15°22’
3
 
SaturnSaturn:
Lev
25°47’
4
 
UranUran:
Vodnář
23°54’
10
R
NeptunNeptun:
Lev
9°08’
4
 
PlutoPluto:
Rak
6°37’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
15°41’
7
R
Černá LunaLilith:
Váhy
19°10’
6
 
CheirónCheirón:
Beran
0°11’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
18°15’
8
Domy:
Býk
20°46’
Štír
20°46’
2:
Blíženci
17°24’
8:
Střelec
17°24’
3:
Rak
8°35’
9:
Kozoroh
8°35’
Rak
29°57’
Kozoroh
29°57’
5:
Lev
26°07’
Vodnář
26°07’
6:
Váhy
3°06’
Beran
3°06’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
25°21’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
10°02’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »