Rita Macedo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rita Macedo
(María Concepción Macedo Guzmán)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Mexico City
Země:
Věk:
† 67 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Rita Macedo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.12.1925 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rita Macedo 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Rita Macedo
datum narození 8.12.1925
(herečka, instagram)

Rita Macedo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1990) - Alcanzar una estrella (TV seriál)
(1988) - Nuevo amanecer, Un (TV seriál)
(1986) - Herencia maldita (TV seriál)
(1984) - Veneno para las hadas
(1981) - Soledad (TV seriál)
(1981) - Otra vuelta de tuerca (TV seriál)
(1981) - Limosna de amor, Una (TV seriál)
(1980) - La Vida de nuestro señor Jesucristo
(1979) - Mi amor frente al pasado (TV seriál)
(1979) - Indolentes, Los
(1978) - Pasiones encendidas (TV seriál)
(1975) - Paloma (TV seriál)
(1975) - Mundos opuestos (TV seriál)
(1975) - Milagro de vivir, El (TV seriál)
(1975) - Espejismo de la ciudad
(1974) - Tierra, La (TV seriál)
(1974) - La Otra virginidad
(1974) - Manantial del milagro, El (TV seriál)
(1973) - Zámek čistoty
(1973) - Plaza Sésamo (TV seriál)
(1973) - Once Upon a Scoundrel
(1973) - Entre brumas (TV seriál)
(1972) - Victoria
(1972) - Mujer honesta, Una
(1972) - Ángeles de la tarde, Los
(1971) - Máscaras, Las (TV seriál)
(1971) - Jesús, nuestro Señor
(1971) - Corrompidos, Los
(1970) - Tú, yo, nosotros
(1969) - Secreto para tres (TV seriál)
(1968) - Paula
(1967) - Hermanos coraje, Los (TV seriál)
(1967) - Casa de las fieras, La (TV seriál)
(1966) - Nosotros los jóvenes
(1966) - El Fugitivo
(1965) - Impostora, La (TV seriál)
(1965) - Hombres de roca
(1964) - Neutrón contra el criminal sádico
(1963) - Traicionera (TV seriál)
(1963) - Modelos, Las (TV seriál)
(1963) - La Maldición de la Llorona
(1963) - Hadrář
(1963) - En la mitad del mundo
(1963) - A Bullet for Billy the Kid
(1962) - Cielo rojo
(1962) - Anděl zkázy
(1961) - Juana Gallo
(1961) - El Globero
(1961) - Espiritismo
(1961) - Bílá růže
(1960) - Quinceañera
(1960) - Mujer dorada, La (TV seriál)
(1960) - La Estrella vacía
(1960) - Bala es mi testigo, Una
(1959) - La Reina del cielo
(1959) - Nazarin
(1957) - Las Últimas banderas
(1957) - Pies de gato
(1956) - Pueblo, canto y esperanza
(1956) - El Medallón del crimen
(1956) - Bandidos de Río Frío, Los
(1955) - Zločinný život Archibalda de la Cruz
(1955) - La Mujer ajena
(1953) - Las Infieles
(1952) - Mi adorado salvaje
(1951) - Stronghold
(1951) - El Señor gobernador
(1951) - Salón de belleza
(1951) - Mi marido
(1951) - Manos de seda
(1951) - Corazón de fiera
(1950) - Por la puerta falsa
(1950) - Las Joyas del pecado
(1950) - Duelo en las montañas
(1949) - San Felipe de Jesús
(1949) - El Rencor de la tierra
(1949) - Otoño y primavera
(1948) - Rosenda
(1948) - El Gallero
(1947) - El Ropavejero
(1947) - Felipe fue desgraciado
(1947) - Cinco rostros de mujer
(1946) - El Barchante Neguib
(1943) - Internado para señoritas
(1942) - Las Cinco noches de Adán
(1942) - El Ángel negro

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.12.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rita Macedo 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rita Macedo - herečka

se narodila 8.12.1925 ve městě Mexico City
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rita Macedo

Dnes se narodili
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Rita Macedo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
15°53’
 
LunaLuna:
Panna
15°48’
 
MerkurMerkur:
Střelec
23°16’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
2°42’
 
MarsMars:
Štír
16°42’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
23°39’
 
SaturnSaturn:
Štír
20°21’
 
UranUran:
Ryby
21°34’
 
NeptunNeptun:
Lev
24°45’
R
PlutoPluto:
Rak
14°12’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
27°32’
R
Černá LunaLilith:
Lev
9°36’
 
CheirónCheirón:
Beran
24°06’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Hurt
(*1940 - 2017) herec

Francie Louis de Funès
(*1914 - 1983) herec, scénárista, režisér, komik

Francie Emmanuelle Riva
(*1927 - 2017) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933 - 1996) první manželka Václava Havla

Spojené státy John Updike
(*1932 - 2009) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »