Rita Moreno wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rita Moreno
(Rosita Dolores Alverio)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Humacao
Země:
Věk:
87 let
Povolání:
herečka, zpěvačka, tanečnice

Rita Moreno - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
11.12.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rita Moreno 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Rita Moreno
datum narození 11.12.1931
(herečka, zpěvačka, tanečnice, instagram)

Rita Moreno - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Remember Me
(2015) - A Gift of Miracles
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Reel Herstory: The Real Story of Reel Women
(2014) - Marlon Brando, un acteur nommé désir
(2014) - Six Dance Lessons in Six Weeks
(2014) - Rio 2
(2013) - Nicky Deuce
(2011) - Manžel k pohledání (TV seriál)
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1960
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1950
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1940
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1930
(2008) - A Musical Treasure
(2008) - A Musical History
(2007) - Cane (TV seriál)
(2006) - The Electric Company's Greatest Hits & Bits
(2005) - The 100 Greatest Family Films
(2004) - Pánem svého koutku
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - West Side Memories
(2003) - Beyond Borders: John Sayles in Mexico
(2003) - Upřímný dům
(2003) - Scooby-Doo: Mexická příšera
(2003) - Můj velký tlustý řecký život (TV seriál)
(2003) - Čekání na štěstí
(2002) - American Family (TV seriál)
(2001) - Pińero
(2000) - When It Was a Game 3
(2000) - The Kennedy Center Presents: Speak Truth to Power
(2000) - The Remarkable Journey (TV seriál)
(2000) - Blue Moon
(1999) - The Puerto Ricans: Our American Story
(1999) - The Rockford Files: If It Bleeds... It Leads
(1999) - Resurrection
(1999) - Karlův pohřeb
(1998) - Tah
(1998) - Brloh v Beverly Hills
(1997) - Alan Alda - víc než sympaťák
(1997) - Oz (TV seriál)
(1995) - Latin Nights
(1995) - America: A Call to Greatness
(1995) - The Wharf Rat
(1995) - Angus
(1994) - Carmen Miranda: Bananas Is My Business
(1994) - Where on Earth Is Carmen Sandiego? (TV seriál)
(1994) - Takhle se mi to líbí
(1994) - Kouzelný školní autobus (TV seriál)
(1994) - Cosbyho případy (TV seriál)
(1994) - Broadway at the Hollywood Bowl
(1993) - Italský film
(1992) - Raw Toonage (TV seriál)
(1991) - Top of the Heap (TV seriál)
(1991) - Age Isn't Everything
(1990) - B.L. Stryker: Grand Theft Auto
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - B.L. Stryker: The Dancer's Touch
(1989) - B.L. Stryker (TV seriál)
(1988) - Walt Disney World 4th of July Spectacular
(1984) - Sunday Night Live
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1982) - The 34th Annual Primetime Emmy Awards
(1982) - 9 to 5 (TV seriál)
(1982) - Working
(1982) - Portrait of a Showgirl
(1981) - Evita Peron
(1981) - Čtyři roční období
(1980) - Happy Birthday, Gemini
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - The Muppets Go Hollywood
(1979) - Anatomy of a Seduction
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - The Jim Nabors Show
(1978) - The Boss' Son
(1977) - Der Ruf der blonden Göttin
(1976) - The Captain and Tennille
(1976) - Hotel Ritz
(1975) - Match Game PM
(1974) - Out to Lunch
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1971) - Tělesné vztahy
(1971) - The Electric Company (TV seriál)
(1969) - Sestřička
(1969) - Popi
(1968) - Noc následujícího dne
(1966) - Hell of Borneo
(1963) - A World of Stars
(1963) - Cry of Battle
(1962) - The Match Game
(1962) - Samar
(1961) - Password
(1961) - West Side Story
(1961) - Summer and Smoke
(1960) - This Rebel Breed
(1959) - The Fat Man: The Thirty-Two Friends of Gina Lardelli
(1957) - Kožená punčocha
(1956) - The Vagabond King
(1956) - The Lieutenant Wore Skirts
(1956) - Král a já
(1955) - Untamed
(1955) - Seven Cities of Gold
(1954) - Zlato Apačů
(1954) - The Yellow Tomahawk
(1954) - Jivaro
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - Ma and Pa Kettle on Vacation
(1953) - Latin Lovers
(1953) - Fort Vengeance
(1953) - El Alaméin
(1952) - Zpívání v dešti
(1952) - The Ring
(1952) - The Fabulous Senorita
(1952) - Cattle Town
(1950) - The Toast of New Orleans
(1950) - So Young So Bad
(1950) - Pagan Love Song
(1949) - Fireside Theatre (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town
Rita Moreno - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.12.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rita Moreno 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rita Moreno - herečka, zpěvačka, tanečnice

se narodila 11.12.1931 ve městě Humacao, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rita Moreno

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Rita Moreno
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
18°29’
 
LunaLuna:
Kozoroh
15°23’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
6°23’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
12°10’
 
MarsMars:
Kozoroh
1°02’
 
JupiterJupiter:
Lev
22°37’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
21°27’
 
UranUran:
Beran
15°31’
R
NeptunNeptun:
Panna
7°59’
 
PlutoPluto:
Rak
21°42’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
1°22’
R
Černá LunaLilith:
Beran
14°01’
 
CheirónCheirón:
Býk
19°47’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
7xZeměZemě
0xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »