Rita Ora wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rita Ora

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Pristina
Země:
Věk:
28 let
Povolání:
herečka, zpěvačka

Rita Ora - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
26.11.1990 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rita Ora 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Rita Ora
datum narození 26.11.1990
(herečka, zpěvačka, instagram)

Rita Ora - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Padesát odstínů svobody
(2017) - Padesát odstínů temnoty
(2015) - Madonna - Bitch I'm Madonna ft. Nicki Minaj (hudební videoklip)
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards
(2015) - 2015 Billboard Music Awards
(2015) - The BRIT Awards 2015
(2015) - Teen Choice Awards 2015
(2015) - Oscar's Red Carpet 2015
(2015) - Jeremy Scott: The People's Designer
(2015) - Padesát odstínů šedi
(2015) - Empire (TV seriál)
(2015) - Bojovník
(2014) - Rita Ora - I Will Never Let You Down (hudební videoklip)
(2014) - Iggy Azalea ft. Rita Ora - Black Widow (hudební videoklip)
(2014) - Band Aid 30 - Do They Know It's Christmas? (hudební videoklip)
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards: Red Carpet
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards
(2014) - 2014 MTV Movie Awards Pre-Show
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - 2014 American Music Awards
(2014) - Teen Choice Awards 2014
(2014) - Summertime Ball 2014
(2013) - MTV Hoods / Moje čtvrť...
(2013) - Chasing the Saturdays
(2013) - Made in America
(2013) - Rychle a zběsile 6
(2012) - 2012 MTV Video Music Awards
(2012) - The Voice UK
(2012) - Sunday Brunch
(2012) - MTV Europe Music Awards 2012
(2009) - Jay-Z feat. Mr Hudson: Young Forever (hudební videoklip)
(2008) - 90210: Nová generace (TV seriál)
(2007) - The Graham Norton Show
(2005) - The X Factor
(2004) - The Xtra Factor
(2004) - The X Factor
(2004) - Šmejdi
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(1996) - Never Mind the Buzzcocks
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1989) - Unplugged (TV seriál)
(1988) - This Morning
(1975) - Saturday Night Live
Rita Ora - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.11.1990 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rita Ora 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rita Ora - herečka, zpěvačka

se narodila 26.11.1990 ve městě Pristina
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rita Ora

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Rita Ora
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
3°58’
 
LunaLuna:
Ryby
15°21’
 
MerkurMerkur:
Střelec
22°42’
 
VenušeVenuše:
Střelec
10°09’
 
MarsMars:
Blíženci
5°51’
R
JupiterJupiter:
Lev
13°34’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
21°53’
 
UranUran:
Kozoroh
7°41’
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
12°51’
 
PlutoPluto:
Štír
18°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
1°00’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
13°16’
 
CheirónCheirón:
Rak
27°04’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »