Rita Wilson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rita Wilson
(Margarita Ibrahimoff)

Pohlaví:
Žena
Narození:
26.10. 1956 - 09:03h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
63 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Rita Wilson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
26.10.1956 - 09:03  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
26.10.1956 - 17:03  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rita Wilson 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Rita Wilson
datum narození 26.10.1956
(herečka, instagram)

Rita Wilson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Moje tlustá řecká svatba 2
(2015) - The 69th Annual Tony Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Everything Is Copy
(2015) - Facing the Wind
(2015) - Brother in Laws
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - The EE BAFTA Film Awards 2014
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Bystander Revolution (TV seriál)
(2014) - Stranded
(2014) - Kiss Me
(2013) - Hollywood Game Night
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Jewtopia
(2012) - Girls (TV seriál)
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Umění zapadnout
(2011) - The Carrier
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Watch What Happens: Live
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2009) - Starý páky
(2009) - Nějak se to komplikuje
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2006) - Beautiful Ohio
(2005) - Mise na Měsíc 3D
(2005) - Generace X
(2004) - Nikdy to nevzdávej!
(2002) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Tom Hanks
(2002) - Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Skleněný dům
(2001) - Parfém
(1999) - Telling the Story of Us
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - 'Psycho' Path
(1999) - Nevěsta na útěku
(1999) - Invisible Child
(1999) - Druhá šance
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Psycho
(1996) - To je náš hit!
(1996) - Rolničky, kam se podíváš
(1996) - No Dogs Allowed
(1996) - Kdyby zdi mohly mluvit
(1995) - Navždy spolu
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Blázni a poloblázni
(1993) - Samotář v Seattlu
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1993) - Barbaři za branou
(1990) - Ohňostroj marnosti
(1985) - Blázni a dobrovolníci
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Příběhy Cheeche a Chonga
(1979) - The Day It Came to Earth
(1978) - Flying High
(1966) - Elvis: Spinout

Rita Wilson - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Rita Wilson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Rita Wilson - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1956) Tom Hanks - manžel

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.10.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rita Wilson 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rita Wilson - herečka

se narodila 26.10.1956 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rita Wilson

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Rita Wilson
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
3°15’
11
 
LunaLuna:
Lev
2°43’
8
 
MerkurMerkur:
Váhy
22°15’
11
 
VenušeVenuše:
Panna
23°54’
10
 
MarsMars:
Ryby
14°51’
3
 
JupiterJupiter:
Panna
22°53’
10
 
SaturnSaturn:
Střelec
1°39’
12
 
UranUran:
Lev
6°51’
8
 
NeptunNeptun:
Štír
0°16’
11
 
PlutoPluto:
Panna
0°07’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
0°13’
12
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
6°14’
2
 
CheirónCheirón:
Vodnář
6°30’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
8°05’
9
Domy:
Střelec
8°37’
Blíženci
8°37’
2:
Kozoroh
10°29’
8:
Rak
10°29’
3:
Vodnář
16°22’
9:
Lev
16°22’
Ryby
21°52’
Panna
21°52’
5:
Beran
22°14’
Váhy
22°14’
6:
Býk
17°05’
Štír
17°05’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
0°15’
11
Slun./Luna:
Panna
17°59’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »