Rob Lowe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rob Lowe
(Robert Hepler Lowe)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Charlottesville
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec

Rob Lowe - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (X)
Datum narození:
17.3.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rob Lowe 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Rob Lowe
datum narození 17.3.1964
(herec, instagram)

Rob Lowe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Monster Trucks
(2015) - 67th Annual Primetime Emmy Awards
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - You, Me and the Apocalypse (TV seriál)
(2015) - The Grinder (TV seriál)
(2015) - Moonbeam City (TV seriál)
(2015) - Lví hlídka: Návrat mocného řevu
(2015) - Krásná a zvrácená
(2015) - Glide
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Stand Up to Cancer
(2014) - Ocenění Breakthrough Prize 2014
(2014) - 90. léta: Dekáda, která nás propojila (TV seriál)
(2014) - Proti všemu očekávání (TV seriál)
(2014) - Sex Tape
(2014) - The Pro
(2014) - Pocket Listing
(2014) - Interview
(2013) - 80. léta: Dekáda inspirace (TV seriál)
(2013) - Vražda prezidenta Kennedyho
(2013) - To Appomattox (TV seriál)
(2013) - Případ Casey
(2013) - Liberace!
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - Knife Fight
(2012) - Drew Peterson: Nedotknutelný
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - I Melt with You
(2011) - Breakaway
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Conan
(2010) - Letecká válka
(2010) - Young Justice (TV seriál)
(2009) - 61. Emmy Awards
(2009) - 2. světová válka: Ztracené filmy (TV seriál)
(2009) - Streisand: Live in Concert (koncert)
(2009) - Umění lhát
(2009) - Příliš pozdě na loučení
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2008) - Stand Up to Cancer
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Ozvěny mrtvých: Návrat
(2007) - Californication (TV seriál)
(2006) - Úžasný den
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - The Christmas Blessing
(2005) - Děkujeme, že kouříte
(2005) - Beach Girls (TV seriál)
(2004) - Prokletí Salemu
(2004) - Jimmy Glick v Lalawoodu
(2004) - Dr. Vegas (TV seriál)
(2004) - Cizinec
(2003) - The 55th Annual Primetime Emmy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - The Lyon's Den
(2003) - The Lyon's Den (TV seriál)
(2003) - Letuška 1. třídy
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Intimate Portrait: Diane Lane
(2002) - Founding Brothers
(2002) - Vysoká hra
(2002) - Vánoční střevíčky
(2002) - Austin Powers - Goldmember
(2001) - Vězeň
(2001) - Jane Doe
(2000) - The 52nd Annual Primetime Emmy Awards
(2000) - Intimate Portrait: Holly Robinson Peete
(2000) - Útěk v hlubinách
(2000) - The Specials
(2000) - Pokušitel
(1999) - Bo Derek: The E! True Hollywood Story
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Winding Roads
(1999) - Jako hrob
(1999) - Austin Powers: Špion, který mě vojel
(1999) - Atomový vlak
(1998) - Stories from My Childhood (TV seriál)
(1998) - Outrage
(1998) - Crazy Six
(1997) - Žít v nebezpečí
(1997) - Vražedná hra
(1997) - Vrah nebo oběť
(1997) - Půlnoční střelec
(1997) - Kontakt
(1997) - Austin Powers: Špionátor
(1996) - Vražedná dohoda
(1996) - Fox Hunt
(1996) - First Degree
(1996) - Boss
(1995) - Tommy Boy
(1995) - Jesse James
(1994) - Svědectví (TV seriál)
(1993) - Suddenly, Last Summer
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Wayneův svět
(1991) - Znamenitá chvíle
(1991) - Muž se třema rukama
(1990) - Špatný vliv
(1990) - Když jedna bota sedí ...
(1988) - Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)
(1988) - Zamilovaný porotce
(1988) - Maškaráda
(1987) - Návraty
(1986) - Youngblood
(1986) - Ohledně minulé noci
(1985) - Go-Go's: Prime Time
(1985) - Eliášův oheň
(1984) - Oxford Blues
(1984) - Hotel New Hampshire
(1983) - The Making of 'Class'
(1983) - Ztracenci
(1983) - Třída
(1983) - Thursday's Child
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - A Matter of Time
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1980) - Schoolboy Father
(1979) - A New Kind of Family (TV seriál)
(1973) - The $10,000 Pyramid

Rob Lowe - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Rob Lowe - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.3.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rob Lowe 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rob Lowe - herec

se narodil 17.3.1964 ve městě Charlottesville, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rob Lowe

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Rob Lowe
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
26°55’
 
LunaLuna:
Býk
12°20’
 
MerkurMerkur:
Beran
1°00’
 
VenušeVenuše:
Býk
11°12’
 
MarsMars:
Ryby
20°38’
 
JupiterJupiter:
Beran
23°56’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
29°16’
 
UranUran:
Panna
7°12’
R
NeptunNeptun:
Štír
17°37’
R
PlutoPluto:
Panna
12°34’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
7°18’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
7°04’
 
CheirónCheirón:
Ryby
15°14’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »