Rob Van Dam wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rob Van Dam
(Robert Alex Szatkowski)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Battle Creek, Michigan
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herec, wrestler

Rob Van Dam - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.12.1970 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rob Van Dam 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Rob Van Dam
datum narození 18.12.1970
(herec, wrestler, instagram)

Rob Van Dam - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Straight Outta Dudleyville: The Legacy of the Dudley Boyz
(2016) - Sniper: Special Ops
(2015) - W.W.E. 24 (TV seriál)
(2015) - Útok trojhlavého žraloka
(2014) - WWE Payback
(2014) - WWE Money in the Bank
(2014) - WWE Hall of Fame 2014
(2014) - Boardwalk Hempire: The Rise and Fall of the Medical Kush Beach Club
(2014) - Ladies and Gentlemen, My Name is Paul Heyman
(2013) - WWE SummerSlam
(2013) - WWE Money in the Bank
(2013) - WWE Hall of Fame 2013
(2013) - WWE Battleground
(2011) - Big Show: A Giants World
(2010) - Souboj s podsvětím
(2007) - WWE Hall of Fame 2007
(2007) - WWE Backlash
(2007) - Royal Rumble
(2006) - WWE Survivor Series
(2006) - WWE SummerSlam
(2006) - WWE Hall of Fame 2006
(2006) - WWE Backlash
(2006) - WrestleMania XXII
(2006) - Royal Rumble
(2005) - WWE Hall of Fame 2005
(2004) - WWE Survivor Series
(2004) - WWE SummerSlam
(2004) - Royal Rumble
(2003) - WWE Survivor Series
(2003) - WWE SummerSlam
(2003) - WWE Insurrextion
(2003) - WWE Backlash
(2003) - WWE Armageddon
(2003) - Royal Rumble
(2002) - WWE Survivor Series
(2002) - WWE SummerSlam
(2002) - WWE King of the Ring
(2002) - WWE Insurrextion
(2002) - Royal Rumble
(2002) - Černá maska 2: Město masek
(2001) - WWE Survivor Series
(2001) - WWE SummerSlam
(2001) - Spy TV (TV seriál)
(2000) - 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
(1999) - WWE SmackDown
(1998) - V.I.P. (TV seriál)
(1997) - Krvavý měsíc
(1995) - Superfights
(1993) - WWF Raw Is War
(1993) - WWE Monday Night RAW
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1987) - WWE Survivor Series
(1987) - WWE Survivor Series

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.12.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rob Van Dam 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rob Van Dam - herec, wrestler

se narodil 18.12.1970 ve městě Battle Creek, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rob Van Dam

Dnes se narodili
Spojené státy Christopher Lambert
(*1957) herec

Itálie Terence Hill
(*1939) herec, komik, scénárista, režisér

Velká Británie Eric Idle
(*1943) herec, komik, člen skupiny Monty Python

Česká republika Martin Frič
(*1902) režisér, scénárista, herec

Irsko Brendan Gleeson
(*1955) herec


Rob Van Dam
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
26°09’
 
LunaLuna:
Panna
0°27’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
14°02’
 
VenušeVenuše:
Štír
15°13’
 
MarsMars:
Štír
7°29’
 
JupiterJupiter:
Štír
24°55’
 
SaturnSaturn:
Býk
16°30’
R
UranUran:
Váhy
13°07’
 
NeptunNeptun:
Střelec
1°32’
 
PlutoPluto:
Panna
29°38’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
26°40’
R
Černá LunaLilith:
Panna
11°45’
 
CheirónCheirón:
Beran
5°52’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Warren Beatty
(*1937) herec, režisér scénárista

Česká republika Jiří Hrzán
(*1939) herec, zpěvák, bavič

Spojené státy Norah Jones
(*1979) zpěvačka, pianistka

Velká Británie Eric Clapton
(*1945) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Michaela Jílková
(*1968) moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Moravec
(*1939 - 2009) herec

Německo Carl Orff
(*1895 - 1982) hudební skladatel, autor Carmina Burana

Francie Georges Seurat
(*1859 - 1891) francouzský malíř

Argentina Bernard Blier
(*1916 - 1989) herec

Francie Jean Sarment
(*1897 - 1976) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »