Robert Altman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Altman
(Robert Bernard Altman)

Pohlaví:
Muž
Narození:
20.2. 1925 - 00:01h
Místo:
Kansas City, Missouri
Země:
Věk:
† 81 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
20.11.2006 (Příčina: Leukémie)
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Robert Altman - Horoskop, Režijní filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
20.2.1925 - 00:01  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.2.1925 - 06:01  
US, Kansas City:
39°6' s.š., 94°35' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Altman 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Robert Altman
datum narození 20.2.1925
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Robert Altman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Zítra nehrajeme!
(2004) - Tanner on Tanner (TV seriál)
(2003) - Company
(2001) - Gosford Park
(2000) - Dr. T a jeho ženy
(1999) - Vítejte v Holly Springs
(1998) - Perníkový dědek
(1997) - Zbraň (TV seriál)
(1996) - Kansas City
(1996) - Jazz '34
(1994) - Pret-A-Porter
(1993) - The Real McTeague: A Synthesis of Forms
(1993) - Prostřihy
(1993) - Black and Blue
(1992) - Hráč
(1990) - Vincent & Theo
(1988) - Vojenský soud se vzbouřenci z lodi Caine
(1988) - Tanner '88 (TV seriál)
(1987) - Toho doktora chci za ženu
(1987) - Basements
(1987) - Árie
(1985) - O.C. a Stiggs
(1985) - The Laundromat
(1984) - Secret Honor
(1983) - Streamers
(1982) - Two by South
(1982) - Spolek fanoušků Jamese Deana
(1980) - Zdraví
(1980) - Rattlesnake in a Cooler
(1980) - Pepek námořník
(1978) - Svatba
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Nashville
(1974) - Zloději jako my
(1973) - Dlouhé loučení
(1972) - Vidiny
(1971) - McCabe a paní Millerová
(1970) - MASH
(1970) - Brewster McCloud
(1969) - Toho chladného dne v parku
(1965) - The Long, Hot Summer (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1962) - The Gallant Men (TV seriál)
(1962) - Combat! (TV seriál)
(1961) - Bus Stop (TV seriál)
(1960) - The Roaring 20's (TV seriál)
(1960) - Surfside 6 (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1959) - Troubleshooters (TV seriál)
(1959) - Kraft Mystery Theater (TV seriál)
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - U.S. Marshal (TV seriál)
(1958) - Peter Gunn (TV seriál)
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1957) - The James Dean Story
(1957) - Whirlybirds (TV seriál)
(1957) - Sugarfoot (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Delikventi
(1956) - The Gale Storm Show (TV seriál)
(1956) - The Magic Bond
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1954) - The Builders
(1953) - The Last Mile
(1953) - The Pulse of the City (TV seriál)

Robert Altman - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Robert Altman - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.2.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Altman 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Altman - režisér, scénárista, herec

se narodil 20.2.1925 ve městě Kansas City, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Altman

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Robert Altman
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
1°06’
4
 
LunaLuna:
Kozoroh
22°27’
3
 
MerkurMerkur:
Vodnář
20°33’
3
 
VenušeVenuše:
Vodnář
15°19’
3
 
MarsMars:
Býk
9°31’
6
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
13°56’
2
 
SaturnSaturn:
Štír
14°18’
1
 
UranUran:
Ryby
20°18’
4
 
NeptunNeptun:
Lev
20°56’
9
R
PlutoPluto:
Rak
11°37’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
12°58’
9
R
Černá LunaLilith:
Rak
7°19’
8
 
CheirónCheirón:
Beran
21°14’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
22°51’
2
Domy:
Štír
14°12’
Býk
14°12’
2:
Střelec
13°37’
8:
Blíženci
13°37’
3:
Kozoroh
17°22’
9:
Rak
17°22’
Vodnář
22°58’
Lev
22°58’
5:
Ryby
25°26’
Panna
25°26’
6:
Beran
22°15’
Váhy
22°15’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
3°35’
11
Slun./Luna:
Vodnář
11°46’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »