Robert Blake wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Blake
(Michael James Vincenzo Gubitosi)

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.9. 1933 - 08:30h
Místo:
Nutley, New Jersey
Země:
Věk:
84 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Robert Blake - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CAH (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
18.9.1933 - 08:30  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.9.1933 - 12:30  
US, Nutley:
40°49' s.š., 74°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Blake 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Robert Blake
datum narození 18.9.1933
(herec, instagram)

Robert Blake - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Paul Williams Still Alive
(1997) - Pretty as a Picture: The Art of David Lynch
(1997) - Lost Highway
(1995) - Vlak plný peněz
(1994) - The Our Gang Story
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Judgment Day: The John List Story
(1985) - Hell Town
(1985) - Hell Town (TV seriál)
(1985) - Heart of a Champion: The Ray Mancini Story
(1984) - Our Gang: Inside the Clubhouse
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - Murder One, Dancer 0
(1983) - Blood Feud
(1981) - Second-Hand Hearts
(1981) - Of Mice and Men
(1981) - Joe Dancer: Velký obchod
(1981) - Joe Dancer: Opičí mise
(1981) - Joe Dancer: Hořká pilulka
(1980) - Bláznivá cesta
(1977) - The 29th Annual Primetime Emmy Awards
(1976) - Meanwhile, Back at the Ranch
(1975) - Baretta
(1975) - Baretta (TV seriál)
(1974) - Busting
(1973) - Modrá Electra Glide
(1972) - Corky
(1971) - L'Uomo dalla pelle dura
(1969) - Willie Boy
(1967) - Chladnokrevně
(1966) - Zakázaný majetek
(1965) - Největší příběh všech dob
(1963) - The Richard Boone Show (TV seriál)
(1963) - PT 109
(1962) - The Merv Griffin Show
(1961) - Town Without Pity
(1960) - The Purple Gang
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Pahorek Pork Chop
(1959) - Battle Flame
(1958) - The Beast of Budapest
(1958) - Revolt in the Big House
(1957) - The Tijuana Story
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1956) - Tři násilníci
(1956) - Screaming Eagles
(1956) - Rumble on the Docks
(1956) - The Rack
(1954) - Trouble on the Trail
(1953) - Treasure of the Golden Condor
(1953) - The Veils of Bagdad
(1952) - Apache War Smoke
(1950) - The Cisco Kid (TV seriál)
(1950) - Černá růže
(1950) - Black Hand
(1948) - Poklad na Sierra Madre
(1947) - Vigilantes of Boomtown
(1947) - Rustlers of Devil's Canyon
(1947) - The Return of Rin Tin Tin
(1947) - Oregon Trail Scouts
(1947) - Marshal of Cripple Creek
(1947) - The Last Round-Up
(1947) - Homesteaders of Paradise Valley
(1946) - Sun Valley Cyclone
(1946) - Stagecoach to Denver
(1946) - Sheriff of Redwood Valley
(1946) - Santa Fe Uprising
(1946) - Out California Way
(1946) - In Old Sacramento
(1946) - Humoreska
(1946) - Home on the Range
(1946) - Conquest of Cheyenne
(1946) - California Gold Rush
(1946) - A Guy Could Change
(1945) - Wagon Wheels Westward
(1945) - The Horn Blows at Midnight
(1945) - Pillow to Post
(1945) - Phantom of the Plains
(1945) - Marshal of Laredo
(1945) - Lone Texas Ranger
(1945) - Great Stagecoach Robbery
(1945) - Dakota
(1945) - Colorado Pioneers
(1944) - Žena za výlohou
(1944) - Vigilantes of Dodge City
(1944) - Velký třesk
(1944) - Tucson Raiders
(1944) - The San Antonio Kid
(1944) - Tale of a Dog
(1944) - Sheriff of Las Vegas
(1944) - Sedmý kříž
(1944) - Radio Bugs
(1944) - Meet the People
(1944) - Marshal of Reno
(1944) - Cheyenne Wildcat
(1944) - Dancing Romeo
(1943) - Three Smart Guys
(1943) - Slightly Dangerous
(1943) - Salute to the Marines
(1943) - Lost Angel
(1943) - Little Miss Pinkerton
(1943) - Farm Hands
(1943) - Family Troubles
(1943) - Election Daze
(1943) - Calling All Kids
(1943) - Benjamin Franklin, Jr.
(1942) - Unexpected Riches
(1942) - Surprised Parties
(1942) - Rover's Big Chance
(1942) - Mokey
(1942) - Mighty Lak a Goat
(1942) - Melodies Old and New
(1942) - Kid Glove Killer
(1942) - Joe Smith, American
(1942) - China Girl
(1942) - Going to Press
(1942) - Don't Lie
(1942) - Doin' Their Bit
(1942) - Andy Hardy's Double Life
(1941) - 1-2-3 Go!
(1941) - Wedding Worries
(1941) - Robot Wrecks
(1941) - Olde Minstrels, Ye
(1941) - Helping Hands
(1941) - Fightin' Fools
(1941) - Come Back, Miss Pipps
(1941) - Baby Blues
(1940) - Waldo's Last Stand
(1940) - Spots Before Your Eyes
(1940) - The New Pupil
(1940) - Kiddie Kure
(1940) - I Love You Again
(1940) - Good Bad Boys
(1940) - Goin' Fishin'
(1940) - Bubbling Troubles
(1940) - The Big Premiere
(1940) - All About Hash
(1940) - Alfalfa's Double
(1939) - Time Out for Lessons
(1939) - Joy Scouts
(1939) - Dad for a Day
(1939) - Captain Spanky's Show Boat
(1939) - Bridal Suite
(1939) - Auto Antics

Robert Blake - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Robert Blake - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.9.1933 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Blake 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Blake - herec

se narodil 18.9.1933 ve městě Nutley, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Blake

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Robert Blake
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
25°07’
12
 
LunaLuna:
Panna
9°51’
11
 
MerkurMerkur:
Váhy
0°38’
12
 
VenušeVenuše:
Štír
3°26’
1
 
MarsMars:
Štír
15°24’
2
 
JupiterJupiter:
Váhy
1°46’
12
 
SaturnSaturn:
Vodnář
10°16’
4
R
UranUran:
Beran
26°35’
7
R
NeptunNeptun:
Panna
10°30’
11
 
PlutoPluto:
Rak
24°28’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
27°06’
5
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
26°15’
9
 
CheirónCheirón:
Blíženci
4°02’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
0°48’
12
Domy:
Váhy
16°04’
Beran
16°04’
2:
Štír
13°18’
8:
Býk
13°18’
3:
Střelec
14°36’
9:
Blíženci
14°36’
Kozoroh
18°45’
Rak
18°45’
5:
Vodnář
22°07’
Lev
22°07’
6:
Ryby
21°33’
Panna
21°33’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
6xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
2°24’
11
Slun./Luna:
Panna
17°29’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »