Robert Duvall wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Duvall
(Robert Selden Duvall)

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.1. 1931 - 05:10h
Místo:
San Diego, Kalifornie
Země:
Věk:
86 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 2
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Robert Duvall - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
5.1.1931 - 05:10  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.1.1931 - 13:10  
US, San Diego:
32°43' s.š., 117°9' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Duvall 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Robert Duvall
datum narození 5.1.1931
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Robert Duvall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - In Dubious Battle
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - The 21st Annual Screen Actors Guild Awards
(2015) - Wild Horses
(2014) - HuffPost Live Conversations
(2014) - Marlon Brando, un acteur nommé désir
(2014) - Hollywood Film Awards
(2014) - Soudce
(2013) - A Night in Old Mexico
(2012) - Casting By
(2012) - Jack Reacher: Poslední výstřel
(2012) - Hemingway a Gellhornová
(2012) - Co čas nezahojil
(2011) - Marlon Brando tuli Suomeen
(2011) - Lt. Dan Band: For the Common Good
(2011) - Seven Days in Utopia
(2009) - Snížit se
(2009) - Crazy Heart
(2009) - Cesta
(2008) - Čtvery vánoce
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Operation Homecoming: Writing the Wartime Experience
(2007) - Brando
(2007) - Štěstí ve hře
(2007) - Noc patří nám
(2006) - The People's President
(2006) - Prolomená stezka
(2005) - Zelená je tráva
(2005) - Děkujeme, že kouříte
(2004) - A Legacy of Filmmakers: The Early Years of American Zoetrope
(2004) - Beyond the 'Open Range'
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Vysloužilí lvi
(2003) - Krajina střelců
(2003) - Bohové a generálové
(2002) - Miracles & Mercies
(2002) - Festival Pass with Chris Gore (TV seriál)
(2002) - Behind the Scenes of 'John Q'
(2002) - Vražedné tango
(2002) - John Q.
(2001) - With the Filmmaker: Portraits by Albert Maysles (TV seriál)
(2000) - 60 sekund
(2000) - 6. den
(2000) - Sláva vítězům
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - Celebrity Profile (TV seriál)
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Unseen Hollywood (TV seriál)
(1998) - Fearful Symmetry
(1998) - Žaloba
(1998) - Workin' Man: A Tribute to Merle Haggard
(1998) - Perníkový dědek
(1998) - Drtivý dopad
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Apoštol
(1996) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1996) - Smrtící bumerang
(1996) - Rodinná záležitost
(1996) - Muž, který dopadl Eichmanna
(1996) - Fenomén
(1995) - Šarlatové písmeno
(1995) - Síla lásky
(1995) - Hvězdy padají na Henriettu
(1994) - Howard Stern
(1994) - Brisant
(1994) - Noviny
(1993) - Zápas s Hemingwayem
(1993) - Volný pád
(1993) - Geronimo
(1992) - Gomorron
(1992) - Stalin
(1992) - La Peste
(1992) - Newsies
(1992) - Kmotr 1, 2, 3
(1991) - Srdce temnoty: režisérská apokalypsa
(1991) - Lonesome Dove: The Making of an Epic
(1991) - The Godfather Family: A Look Inside
(1991) - Trestanci
(1991) - Popínavá růže
(1990) - Příběh služebnice
(1990) - Bouřlivé dny
(1990) - Bouřící Portoriko
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - Osamělá holubice (TV seriál)
(1988) - Barvy
(1987) - Tango Bayle nuestro
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Hotel Colonial
(1987) - Apocalypse Pooh
(1986) - America (hudební videoklip)
(1986) - Zachraňme Harryho
(1986) - Belizaire the Cajun
(1985) - Sanford Meisner: The American Theatre's Best Kept Secret
(1985) - Majáková loď
(1984) - Přirozený talent
(1984) - Chlapec z kamene
(1983) - The Terry Fox Story
(1983) - Tender Mercies
(1982) - Aliens From Another Planet
(1981) - Pronásledování D.B. Coopera
(1981) - Pravdivé zpovědi
(1980) - Ike: The War Years
(1979) - Velký Santini
(1979) - Ike (TV seriál)
(1979) - Apokalypsa
(1978) - Invaze zlodějů těl
(1978) - Betsy
(1977) - Kmotr (TV seriál)
(1977) - The Greatest
(1976) - Sherlock Holmes ve Vídni
(1976) - Orel přistál
(1976) - Network
(1975) - Zabijácká elita
(1975) - Útěk z vězení
(1974) - Rozhovor
(1974) - Kmotr II
(1973) - Odznak č. 373
(1973) - Lady Ice
(1973) - Černá výprava
(1972) - Velká Northfieldská loupež
(1972) - Tomorrow
(1972) - Kmotr
(1972) - Joe Kidd
(1971) - Bald: The Making of 'THX 1138'
(1971) - THX 1138
(1971) - Strážce zákona
(1970) - Revolucionář
(1970) - MASH
(1969) - Maršál
(1969) - Lidé deště
(1968) - Flesh and Blood
(1968) - Detektiv
(1968) - Countdown
(1968) - Bullittův případ
(1967) - Cosa Nostra, Arch Enemy of the FBI
(1966) - Štvanice
(1966) - Fame Is the Name of the Game
(1965) - The American Sportsman (TV seriál)
(1965) - Nightmare in the Sun
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Outer Limits (TV seriál)
(1963) - Captain Newman, M.D.
(1962) - Jako zabít ptáčka
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Great Ghost Tales (TV seriál)
(1960) - The Robert Herridge Theater (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - John Brown's Raid
(1956) - Někdo tam nahoře mě má rád
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Robert Duvall - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Robert Duvall - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Robert Duvall - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1954) Ellen Barkin

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.1.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Duvall 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Duvall - herec, scénárista, režisér

se narodil 5.1.1931 ve městě San Diego, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Duvall

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Robert Duvall
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
14°14’
1
 
LunaLuna:
Rak
27°55’
8
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
15°38’
1
R
VenušeVenuše:
Střelec
1°09’
12
 
MarsMars:
Lev
14°37’
8
R
JupiterJupiter:
Rak
15°37’
7
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
14°14’
1
 
UranUran:
Beran
11°32’
4
 
NeptunNeptun:
Panna
5°34’
9
R
PlutoPluto:
Rak
19°54’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
19°22’
4
R
Černá LunaLilith:
Ryby
6°19’
3
 
CheirónCheirón:
Býk
14°10’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
5°54’
6
Domy:
Střelec
19°34’
Blíženci
19°34’
2:
Kozoroh
22°55’
8:
Rak
22°55’
3:
Vodnář
29°55’
9:
Lev
29°55’
Beran
4°55’
Váhy
4°55’
5:
Býk
3°57’
Štír
3°57’
6:
Býk
27°54’
Štír
27°54’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
12°14’
11
Slun./Luna:
Váhy
21°04’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »